YR.NO

Haha. Skulle kolla vädret förut och då gick jag in på yr.no men jag fattar verkligen inte norska. Det går inte, visste inte vart jag skulle söka eller någonting. Hur ska detta å när jag ska på släktträff i norge? hur hur hur? kommer ju inte fatta ett piss av vad de säger till mig. Det ska bli kul att se hur jag tacklar den situationen ni.


Det ska bli roligt de.
Har förresten tagit bilder på allt jag köpte idag, har helt enkelt inte orkat lägga in det på datorn bara så det får komma imorgon det.


Imorgon börjar jag klockan 14:45 till 20:15 efter det blir att att besöka frisören Denise för att få mina toppar klippta och även få de nya fina löshåret fixat. eftersom jag är såå sjuuukt ljus nu så lär de passa perfekt, hoppas jag!!! Annars blir persson arg.

Nej men uppdaterar mer imorn innan jag åker till jobbet och efter jag kommit hem ifrån Denise och så :)
puss

FÖRSTA DAGEN

Ja första dagen på jobbet idag, gick väldigt bra. Förvånadsvärt bra faktiskt. Blev nästan lite stolt över mig själv att jag klarade kassan såpass bra som jag gjorde. Duktig jag är. Killarna som tog hand om mig var iallafall snälla och satte ingen press på mig och tur är väl det. haha! Borde sätta mig och plugga PLUkoder med det orkar jag inte..

Kanske blir en tripp till kd istället med tjejerna, väntar på att Matti ska höra av sig så jag vet hur det blir.
Jaja, kommer in en bild sen på min snygga outfit som jag har när jag jobbar iallafall. Ni kommer tycka  min tshirt är assnygg. Tyvärr går de ej att köpa! Ni får helt enkelt klara er med bilden ni får sen.


Hörs senare!

MIN ÄLSKADE VÄN


Detta är min vän Sofie och bilden på oss är för ett och ett halv år sen ungefär (i think) då sofie var skadefri och en lycklig person. Jag älskar henne väldigt mycket, hon är en underbar vän och ställer alltid upp för mig, därför ska jag göra det nu. Ge dig all min styrka som jag har för att du ska orka detta. Det gör så ont att veta att du är fast i detta. Jag önskar jag kunde hjälpa dig att komma ur denna skiten och inse att du har så mycke annat att leva för. Jag önskar jag på något sätt kunde dra dit ur det och in i verkligheten igen. Få dig att inse. Jag finns här för dig. Jag älskar dig och du är en av mina bästa vänner.

sååå.
SOFIE GE FAN I ATT KOLLA PÅ DEN DÄR JÄVLA SKITFOTOLLEN OCH KOM TILLBAKA TILL DE RIKTIGT LIVET!! JAG STRUNTAR I OM FOTBOLLEN ÄR SLUT OM TVÅ VECKOR, FULLKOMLIGT SKITER I DET! DU KOMMER TILLBAKA NUUUUU.

Sverige spelar väl inte ens? vad spelar de för roll om det är spanien som vinner? Haaaalllååå?

KOM TILLBAKA NU OCH GÖR DE SNABBT! Verkligheten rooopar!
OVER AND OUT SOFFEE.

puss och kram din vän lisa

GLÖMDE JAG BERÄTTA?

Att en av mina bästa vänner fyllde år igår?
GRATTIS FINASTE GOASTE SÖTASTE SARA PÅ ARTONSÅRSDAGEN!




PROMENADSUGEN

Ja det är jag, vill ta med mig goa och söta lilla Maja ut på en promenad men det får nog vänta tills imorgon kanske. Lika bra det! Ikväll ska jag bara dega och försöka bli trött på jag kommer i säng tidigt. Har kanske glömt att berätta att jag fått jobb? mmmmh, det har jag fått sörrni. På Lidl. Jag och Johanna jobbar tillsammans nu, mer perfekt blir de inte :)


Nu ska jag skära upp lite melon och sätta mig och äta.
jordgubbar har jag  blivit så nöjd på nu så. Då får melon gå in och ta platsen.


Har även fått mitt löshår nu, ska lägga in en bild på sen på det så ni får se. Superfint.
Det är syntetiskt så det är mycket mer glänsande och så än mitt så jag får införskaffa något som gör mitt hår mer glänsande också. Imorgon ska iallafall Densie få fixa både mitt egna hår och löshåret. Försöka få bort den pissgula färgen jag fortfarande har kvar på några ställen i håret och sen klippa av en liten bit utav löshåret då det är 50 cm långt och de vill säga lite väl långt för min del.

Nej nu ska jag lägga av att skriva på detta lama inlägg
haha

HAHA JA NI

Herregud, trodde min blogg skulle bli fin men det blev den ju inte.
IDA FIXA DETTTTTA!!!!!

Soffläge

aaaa nu är det att verkligen soffläge för persson kan jag säga. Men har haft en himla rolig helg med mycke skoj och mys. I fredags var det bröllop som gällde och sen hem till frida där det var fest. Promenad in till hagfors och somnade hos Josse. Lördag blev det en jävla mysdag bara, bakfull x3 och the hills hela dagen tills emma hämtade upp mig och det bar av hem för att göra sig klar för att gå ut även då. Men kvällen slutade tidigt och jag åkte hem och la mig.

Idag har jag badat och kollat på lite fotboll. Fan va sugen jag är på att börja igen. ååååååååh det bara ryckte i benen på mig!! Så hiiiimlaaaa fun. vill vill vill. Mrn ja, vi får väl se om det bär av på fotboll under veckans gång. Ska till vågbacken och springa femman också. Ska bli roligt att se hur detta går. Måste ju komma igång någon gång liksom :)



Jag och emmis!


HOS JOSSSEEE

Sitter hos Josse med Jossi och är helt dööööööööööööö.
alla tre sov i samma säng inatt, en 90 säng! lite trångt



nej hörs senare
puss

open your eyes

Ja öppna dina ögon någon gång, öppna dem och se att jag faktiskt står här. Att jag står mitt framför dig och bara väntar på dig. Jag är trött på att inte bli sedd av dig, det är som att du kollar över mig och du vet inte va ont de gör att hela tiden försöka visa för dig men att du bara vänder ryggen till. Man hela tiden ska "bevisa" men att det ändå inte verkar spela så stor roll för dig. Du tror jag ändå bara är där, att jag alltid kommer finnas där och att jag som person aldrig kommer få nog av att stå och kolla på när en människa man kämpar för faktiskt inte ens märker av det.

Hur länge ska man orka kämpa för någon eller orka bevisa för någon som uppenbarligen inte ens ser de? Hur mycket man faktiskt försöker! Jag är trött på att försöka och trött på att försöka vara så perfekt som möjligt. Jag är den jag är och jag kan inte ändra på det och tyvärr så är jag inte perfekt. Tyvärr är jag inte den där flickan med det perfekta leendet, perfekta håret, perfekta kroppen. Jag är inte perfekt på något vis men jag är mig själv och det är "take it or leave it". Jag orkar inte sträva efter något som aldrig kommer hända. Jag tänker inte trampa i gamla fotspår om det inte får "oss" att ta nya tillsammans.

På ett sätt saknar jag den du var. Vart är du nu?


jag sökte dig och fann mitt hjärta

                                                 

EN DAG I KARLSTAD

Ja det blev det idag med Sofie och Angelica. Mycke trevligt! jag skulle gå med dem som stöd och hjälpa dem att hitta kläder, men som vanligt kom jag hem med lika mycke själv. Hur kommer sig alltid detta? JAG FÖRSTÅR INTE! haha, nej men det var iallafall fina och behövliga kläder och skor. Så kan de bli ibland.

Var iallafall en toppen dag men nu är jag väldigt hungrig så jag väntar på att mina nudlar ska bli klara. Ikväll får vi se om det blir fotboll eller inte. Men roligt att göra något när man väl har lov tycker jag :)

imorgon är det bröllop för hela slanten och även midsommar. Just nu är jag inte speciellt taggad på utgång om man säger så. Men får väl se om det ändras tills imorgon. Nej nu ska jag dra! hejs
puss

EN SOLIG DAG

Ja det är det verkligen och det är så härligt. Jag och sofie ligger ute i solen och glassar. Ska snart klä mig för att åka in till Hagfors och jobba i fem timmar. INTE KUL! Vad ska man göra ikväll då tro? Hm, det blir allt att hitta på något kul.
Imorgon verkar det iallafall som det blir kd med Sofie och det blir toppen det. Sofie ska handla och jag ska gå bredvid som vanligt, ja vi får väl se hur detta går.



Jag saknar verkligen mina brillor. Swampen, jag vill ha doooom :)
Nej nu måste jag gå ut till Sofie tillbaka hon slutade prata i telefon nu
hejdå :)


fyfan

ibland är man bara dum dum dum dum i huvudet!!!

Min dag!

Ja igår var det att min dag.
Och i Lördags var det festdags och jag vill tacka ALLA mina så sjukt underbara vänner för att den blev så bra som den blev. Kvällen var så sjukt uppskattad och jag är glad att jag har så underbart fina och goa vänner. Tack för alla presenter och för en oförglömligkväll! Tack även till alla fina ord i "gästboken", det var roligt att läsa dagen efter. Jag tog inte så många bilder men kommer att sno åt mig så fort jag ser något som ligger ute!

Saknade mina vänner som är i Magaluf men idag kommer de hem och jag hoppas på att få träffa dem så fort som möjligt. Fick ett samtal igår där de ringa och sjöng för mig. Ni är för goa ni brudar.

Idag satte jag in alla pengar på banken som jag fått och var även iväg och köpte upp mina presentkort som jag fick av mitt goa tjejgäng! Blev ett superfint armband och ett par shorts. Kommer bilder senare på allt jag fick av alla!


Tack ännu en gång för allt!!
I LOVE YOU!!!!!!!!

GRATTIS TILL MIG

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiho
nu är jag arton. fan va gött!

Sommarstuga

Ja jag blev med upp till sommarstugan en liten stund och det var mysigt. Massa snack och skratt. När de andra åkte in igen för att hyra film åkte jag hem. Var skönt att vakna hemma men inte så skönt att veta att när man vaknar är det bara att sätta igång att städa. Men det gjordes och nu är det snart klart, bara dammsugningen kvar! inte roligt alls.


Nej nu ska jag snart klippa erik här så han är fin i håret imorgon när det är kalas.
jag ser verkligen fram emot detta. kul kul kul
frågan är om man verkligen ska jobba imorgon? Sara ligger liksom i feber nu och imorgon ska de inte riktigt  bli fint väder heller. Inte bra att sitta i blåst och regn när man har feber. Då blir man bara sjukare och det är inte bra om hon ska sitta där då. Hon måste ju vara med imorrn på kvällen liksom.. Nej detta måste vi styra upp nu Sara.


PUSSSSSSSS!

Perfekt dag

aaaa det måste jag då säga att det varit. Solat ända sen i morse men färgen verkar inte vilja fastna riktigt! Det kanske kommer? Man kan ju alltid hoppas! haha.

Jaja, kvällen kanske bjuder på mys i Fridas sommarstuga men vet inte än om jag har tid att bli med. Kommer bli ganska mycket nu tills på lördag. Mitt rum ser ut som ett helvete, vet inte vad jag har för färg på golvet längre. Imorgon ska jag försöka hjälpa till att städa här hemma. Man måste ju göra sig värd att ha fest :) Sen på lördag jobbar jag förmiddagen och när jag kommer hem är de bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för att ta hit folk.

Sååå hur gör man egentligen?
aa det får tiden avgöra!

Måste gå. hejdå!

Ja jag skrattar

åt detta.
det kommer bli een braaaaaaaa och låååång lördag!


Haft en bra dag med sara, blev lite väl jobbigt där på slutet bara. uschaaaaa
första gången och sista gången jag säljer jordgubbar, saaant så sant

His friends told me that he ignored my text messages on purpose and that I needed to stop doing it.

    

TJEJER OCH KILLAR

Ta inte allt för hårt på mitt senaste inlägg!  :)


Nu blir de snart filmis med nåågra, dear john står på schemat!
Säljde förrästen jordgubbar med Sara idag, det var helt okej faktiskt. Sällskapet var super och vädret var sådär bra ibland och dåligt ibland. Men man klarade sig fint! Toppendag helt enkelt.


Nej nu ska jag dra här. Fullt upp och det är skönt med sommar!!
Pusss

"Kommer du till helgen? lisa styr 18årsfest"

Tänk om man någon gång i sitt liv bara kunde ge fan i att skriva? tänk om man någon gång i sitt liv bara kunna tänka steget längre? inte lägga alla cellerna på hyllan när man lämnar huset. Tänk om man kunde bara kanske säga till sig själv "Lisa vill du verkligen det här. Tror du detta slutar bra verkligen?" I fortsättningen ska jag aldrig mer skriva till någon som jag inte vill ska komma till mig eller som jag inte riktigt vill ses. ´Jag ska också radera mig ifrån allt socialt nätverk och med de menar jag facebook,msn osv. Detta slutar aldrig bra ändå.

just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och aldrig mer gå ur sängen. Men imorgon ska jag sitta och sälja jordgubbar tillsammans med sara vilket ska bli trevligt. Men kommer gömma mig förbannad puckade jag bakom ett par solbrillor varesig det är sol eller inte. Jag skäms och DU/HAN är inte ens i närheten. Varför gjorde jag detta BARA för att det var roligt för studen BARA för att han raggar upp mina vänner och BARA för att jag är bombad.
någon som har ett antal hjärnceller över? jag behöver dem! Jag borde inte få gå utanför dörren mer


Denna fest jag nu skulle ha kommer sluta i katastrof eller totalt grisläge
alltså fel på vilket sätt de än blir
fan också



ha

morsan och farsan kommer bli så glada när de ser listan över folk som kommer. Tror jag håller den borta tills på lördag :)
men jaja, är det fest så är det. Fan jag fyller bara arton en gång! Men hoppas iallafall alla kommer som jag skrivit till nu, skulle vara så himla roligt om alla gjorde det.
Jag måste försöka fixa tält, detta är bara ett måste!! Får snacka med morsan imorn alltså.

Kvällen tillbringade jag en stund hos fritte där vi snackade en massa och kollade lite på en film. Sen blev det att åka hem och försöka göra något vettigt men jag hamnade här vid dator'n. Ja som alltid ja!


nej en kanske skulle ta och lägga sig? nej jag är ju inge trött nej. just ja!
vad ska man göör da?

LÄNGTAR

SÅÅÅÅÅ MYCKET!!
 Ja tills nästa helg, då jävlar ska de bli party! vill ni komma, hör av er så man vet :) Tro mig det går nog sin väg de också!
Måste fixa lite saker för denna helg så denna vecka blire fullt upp med morsan, nu ska vi ligga i.


NI SOM REDAN ÄR BJUDNA!
GLÖM INTE ATT DET ÄR KUNGLIGT TEMA!!!!!!

hohoho

GODMORGON

Kan man säga så halv tre? jaja iallafall, vaknade för inte allt så länge sen så nu är jag riktigt utvilad. Snart kommer tvillingarna och Ollie hit och säger hejdå. De åker nämligen tillbaka till stockholm idag. Inte alls roligt tycker jag.

Nej nu sitter jag och kollar på tv med morsan om två tvillingar som suttit ihop och nu har de lyckats sära på dem. Det är hjärtskärande detta! usch. man blir alldeles tårögd.

väntar även på mammas underbara köttfärspaj!!


Nej nu ska jag kolla vidare på detta.
hejdå, puss!

LÖRDAGSKVÄLL

Sitter här helt ensam och kollar på tv. Mamma och pappa har gått och lagt sig för länge sen. Alla är i kolsnäs ikväll men inte jag. nej jag håller mig hemma och inväntar nästa helg då det blir ett jävla party. Lisa P blir äntligen arton år. wiiiho

igår iallafall stod det student på schemat och det blev det att. Mat och go dryck hos familjen Jansson där vi firade Julia i fulla muggar. skit rolig kväll, kunde inte ha blivit bättre än den blev.

idag var det bal som gällde och alla var så fina, blev till och med tårögd när jag såg vissa. Fan va fina ni var allihop! lycka till med allt i framtiden..



nu ska jag lägga ut en bild på mig på någon träffsida så jag finner mig en kille att ligga hemma med när alla andra festar. tills nästa helg då förstås då dumpas han! haha skämtosido med allt. Sånt verkar det som att jag klarar mig utan :)


Jag i torsdags


9ornas avslutning

Var och kollade på niorna förut när de var i kyrkan. De fick sina betyg och de sjöng och spelade gitarr några av dem. Alla var så fina! Detta fick mig att tänka tillbaka på när jag gick i nian och gjorde mig klar för att sluta och få gå till kyrkan. Det är två år sen jag gick där nu och var glad och förväntansfull över karlstad och vad som skulle hända. Jag satt och sa till mamma hela tiden att just denna stunden vill jag spola tillbaka till. Då alla gjort sig så fina, fixat håret och klänningar, killarna kommer i kostym eller skjorta. Det gjorde mig nästan tårögd av att veta att jag nästa år tar studenten, att dessa två år gått så fruktansvärt fort. Att detta faktiskt är mitt allra sista sommarlov, någonsin.

Och imorgon, då tar min Julia studenten. Min allra bästa vän tar studenten. Det gör mig tårögd att bara tänka tanken.

Så alla, ta vara på den tiden ni har. På varje minut! Var glada för det ni har och det ni får vara med om. Allt ni gör och det som händer skapar er till den människa ni blir. Våga och utmana livet och glöm inte bort att leva!

kram

SOMMARLOV

Fan va skönt att skriva, SOMMARLOV! äntligen. dagen har varit bra och den har spenderats med de goaste och bästa klasskamraterna. började i skolan där vi lekte lite lekar och självklart vann entreprenörslaget!! vi fick se en liten film som lärarena gjort till oss. Så roligt! ska försöka hitta det på youtube och lägga in. Senare blev det Mariebergsskogen där vi fick lyssna till superbra sång, såå duktiga är ni. Sen blev det betygsutdelning och jag blev nöjd över mitt MVG i idrott. Hur är detta möjligt? har jag ens haft idrott detta år? ha :) Nej kändes iallafall väldigt skönt!

Sen blev det iallafall mat med tjejerna på stan. Mysigt!! sen blev det ett litet varv så stan och jag kom hem med en bh. haha man kan inte alltid komma hem med allt. Känns dumt nu att jag inte köpte skjortan jag så länge velat haft men ja, så är det ibland :) Inte gråter jag för det!

Senare när jag kom hem fick jag besök utav fritte som kom hit för att fixa lite grejer. Toppen! Imorn blir de att fortsätta och sen dra och kolla på revyn med henne och senare faktiskt dra vidare med henne på klassfest. Hedersgäst är jag, haha! Inte alltid man får ha en entreprenör med sig ;) skämtosido


Efter förra helgen kan inte jag göra så mycket annat än att skratta förresten, händelserik helg och man lärde sig mycket om vilka man kan lita på och inte. Vilka man INTE ska ta sig till mer som vän. Så sant så! Tur att man märker det i tid.



Idag är jag glad glad glad
pusshej så länge

TISDAG

aaa mycket värd dag att dra till skolan för. Var i skolan i en timme för att städa men sen drog vi in till stan hela klassen + entreprenörs ettorna. Fika som stod på schemat i en halv timme. Senare blev de att gå runt på stan, köpte blommor som jag fick ge idag till alexander eftersom jag inte har alls någon möjlighet att se honom mer. Grattis till studenten iallafall :)

hjälpte även till när Erik och Camilla skulle välja kläder till bröllopet vi ska på till midsommar :)

nej fan, nu sitter jag hos ida och dunkar musik till tusen.
Skrattar och pratar massa skit om folk som förtjänar det. Och ingen tror jag kan riktigt lista ut vem jag menar och det är ju en jävla tur de.

Nej fan haft en braig dag iallafall.

MÅNDAG

och jag är ledig för jag är klar med allt i skolan. Jag är braaaa, så braaa.
nästan klar med allt iallafall. haha!

Idag blir att kolla på mina  goa kusiner när de sjunger i "gropa". Detta ska bli kul att se de. Sen blir de att dra vidare och kolla på balen. Jag och Denise sätter oss på bussen halv tre och kollar på våra vänner.

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning lite för att senare dra och kolla på de små liven, haha!
nej ha en bra dag vänner, det ska jag ha!
puss



Just idag är jag stark.
Livet känns bra underbart.

jag kunde inte bry mig mindre




såååå sant!

Fotboll

Nu blir det att snart dra iväg på fotboll till Munkfors med Sofia och Jessica. Blir roligt det! Men först ska jag klippa erik, får väl se hur detta går, det kan liksom gå hur som helst de men de kmr bli roligt att se iallafall.

nej nu ska jag tjata öronen ur erik att han går och tvättar håret så vi får de gjort.
hejdå hörs senare

TJEJER

På lördag är det fotboll som gäller. Är ni med mig?

Ta en öl/cider/grogg för den som vill och ha roligt? grilla kanske? bara ha roligt, skratta och fira in att vi snart får sommarlov.
VI TJEJER!!!!

Lördag passar väl alla eller? :)


Solen fortsätter att skina

och idag har dagen varit betydligt bättre.
Legat ute i solen hela dagen och mått som en prinsessa.  Precis sonm jag förtjänar!
nej nu ska jag gå ner och kolla sofia sällskap, hon duschar och jag väntar på min tur att hoppa in.

köpte mig skor igår också, skit snygga. Jag och Sara köpte lika! VI KOMMER BLI SÅÅ JÄVLA HOT TILL SOMMAREN


pussgos


Varför ska man alltid vara den som bryr sig?
när man ändå aldrig får något tillbaks.
Bra fråga :)

solen skiner

men detta är en jävla piss dag... fyfan vilken jävla pissdag

RSS 2.0