FÖRRA HALLOWEEN


lovar att detta år ska de se betydligt mycke bättre ut ;)


JAG FICK SOM JAG VILLE


Jag får alltid som jag vill, tack pappa :)


TAGGAD FÖR IMORN?

SVAR: JA!

OUTSIDERS

Jag klickade igenom alla program på tvn och kom till kanal5. Där visar de programet Outsiders och det handlar om barn som har någonslags av sjukdom eller något som hänt dom i livet och därmed fått ett handikapp.

De visade i början om en 10årig flicka som var lika lång som en normal 2årig är. De visade allt om hur hon var accepterad hos sina vänner och omgivningen runt omkring henne. Hon hade till och med pojkvän. Det hon tyckte va mest tråkigt med detta var att hon inte kunde ha alla morderna kläder på sig som alla vännerna kunde ha.


Sen handlade det om en 10årig pojke som tog hand om sin mamma och sina syskon. Hans mamma är handikappad och kan vissa dagar inte ens ta sig ur sängen. Han handlar, städar, lagar mat och tvättar. Han ser sig själv som mannen i huset.

Sen kom det som fick mig att verkligen brista ut i tårar. Det var en 10årig flicka som i 2års ålder var med om en brand och fick 80% av kroppen brändskadad. När hennes pappa skulle hälsa på henne på sjukhuset gick han in och sen ut tillbaka igen för han klarade inte av att se henne då hur hon hade blivit. Alla trodde att hon inte ens skulle klara av första natten utan hon skulle avlida av de svåra skadorna. Hennes mamma klarade inte av pressen av vad som hade hänt utan lämnade sitt barn själv med pappan och nu har hon inte sett sin mamma på nästan åtta år. De fick ta bort hennes fingrar, ena foten. Hon har knappt någon näsa och knappt öron vilket gör att hon hör väldigt dåligt. Håret fick hon aldrig tillbaka och bär därför peruk varje gång hon går utanför dörren. Hon har brännskador över precis hela kroppen.

Jag blev så otroligt stolt när jag ser de här barnen, hur de verkligen kämpar för sig själva! Vi har samvete till att sitta och säga att vi är fula och tjocka medans det finns så många fler barn som har riktiga problem, som de får leva med hela deras liv. De är glada ändå, för att de lever. De blir accepterade för de de är nu. Det gör ont att se de här barnen för vad de får gå igenom men ändå får man se hur vuxet de beter sig eller hur bra de hanterar sin situation. De har sånt mod i sig de här ungarna och hur ska världen acceptera dem när de blir äldre? hur kommer världen att möta dem?

Det gör så ont att se sånt här, det gör ont i hjärtat.

JÄKLA TEST

 

09-test.
gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.

OM DIG

Namn - lisa
Bor - karlstad
Syskon - 2
Ålder -  17
Född -  juni
Ögonfärg -  blåa/gröna
Längd - 164
Sko storlek - 36
Höger eller vänsterhänt - vänster
Stjärntecken- tvilling
Hårfärg - brun
Födelseort - karlstad


DAGENS:
Låt - run this town
Saknad - farmor
Kläder - hotpants och linne
Mat - godis
Köp - inget än
Göra sen - kolla film eller nåt
Godis - allt som går att få tag på


SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - vet ja inte, tror inte de.
Tycker du om godis - självklart
Hur många gånger i veckan äter du godis - nästan alla
Äter du oftast nyttig mat - nej
Tycker du att du själv är söt/snygg - njaa
Du ger mycket komplimanger till andra - ja försöker så gott jag kan!
Är du nöjd med ditt förnamn - duger
Du tycker att du själv är smart - nja
Vad är det sämsta hos dig - att jag är ganska lätt irriterad och blir ja de kan ja va de i flera dagar
Vad är det bästa hos dig - du är dig själv, man vet vart man har dig, kan lita på dig. du är underbar säger alltid vad du tycker och står för det. (sara fick svara.)
Har du bra självförtroende - bror på lite vad de gäller
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många
Du tycker om att vara med det andra könet? ja.
Känner du dina grannar - japp det gör ja.
Är du en Björn Borg-fjortis ? nej icke.
Gillar du skolan - ibland så.
Har du någon gång skolkat - ja det har jag!
Spelar du något instrument - nej.
Sporter/aktiviteter har du gått i - innebandy,fotboll, lite dans..
har du några tatueringar - nej men planerar att snart få den första.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - så fort de kommer en spegel.
Tycker du om djur - jaa det gör ja.



BRUKAR DU...

Sova - ja <3
Ta mediciner du inte borde ta - nepp
Snusa - nej men har hänt
Klä dig i svart - ja
Lita på folk - ja de närmaste.
Drömma mardrömmar -Ja
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - nepp
Ljuga -  nepp
Vilja dö - nepp


HAR DU...

För många vänner? - klart jag inte har!
Någon psykisk sjukdom? - hahaha säkert.
Skadat någon? -  ja
Färgat håret - ja
Några piercnings - nej
Några tatueringar - nej
Egen dator - ja
Gjort bort dig rejält? - jepp, för många gånger kanske



ÄR DU...
Snäll -  försöker så gott jag kan.
Snygg -  ha, nej
Söt - nej inte ens de
Kort - nej normal
Klantig - kan hända


GODMORGON

ja, vaknade inte för allt så länge sen. Svårt att sova när Malin och Emma inte kan vara tysta direkt! ha.
men vi kom upp iallafall och nu håller dom på att göra sig klara för att dra ut på stan för att äta och jag ska börja packa inför helgen. Allt måste med. Min perfekta halloweendräkt och allt annat som behövs.

nej nu borde jag sätta igång med allt.
puss


MALIN OCH EMMA

Kommer hit sen, så himla glad blir jag. Så länge sen jag såg båda dom två och nu får jag se dem på en och samma gång. Blir nog godis, dricka och film.


nu måste jag städa lite, för de gjorde jag inte förut tyvärr. haha!
puss

IM SO IN LOVE


mums.


I VÄNTAN PÅ PAPPA

Kom just hemifrån stan där jag först träffade upp pappa för lunch och sen sprang runt lite i affärer med Sara, Meta och Josse. Mycket trevligt! Fick mig faktiskt en tröja, superfin och den var faktiskt på rean. Nu kommer pappa snart tillbaka för att kolla till att lägenheten står kvar och sen drar han vidare till Kil på hockey. Ska man bli med (?) I såfall blir det ju hemfärd till Hagfors efter det..


Ja, nu måste jag städa lite och göra fint tills pappsen kommer.
PUSS

BARA KLÄDERNA KVAR

ja, det svåraste också. Men spelar ju inte så stor roll nu när jag bara ska ner till stan en snabbis och typ köpa in nödvändiga saker och kanske ta en fika, lovely.

Nu går beeccs buss om fem minuter så hon är här snart, roligt! Jag kanske bara skulle ta och plocka ihop lite, typ alla godispapper och allt(?)

jaja, jag måste väl skynda på lite antar jag, vi hörs senare. pusss.


SOLARIUM

Någon mer än jag som är sådär skit sugen på att åka och sola snart? Jag är lite för vit.

AND LIKE A GHOST I'LL BE GONE

Becca drog hem för en liten stund sen nu, men förhoppningsvis kommer hon tillbaka för att gå en sväng på stan och leta efter en rolig dräkt till mig tills halloween, har ju inte riktigt bestämt mig än vad jag ska ha på mig. Sjukt svårt ju. Men får hoppas att det finns något roligt, coolt, snyggt på partay. Längtar till helgen!!


Borde kliva upp ur sängen och göra mig iordning känns det som, göra mat och sen bara vara klar tills Becca förhoppningsvis kommer in till stan igen. Vad som händer ikväll väntas att se.


Nu ska jag slå en pling till Sara för att se om hon möjligtvis fick med sig min sko hemifrån Älvstranden igår, om den nu fanns kvar.
sen blir det att göra mat, fiskpinnar och mos, idag gen! ha

pusssss


FARMORS FÖDELSEDAG!

Idag skulle farmor ha blivit 67 år. Jag saknar henne så himla mycket. Kunde inte hålla tårarna inne när vi hade stått där ett tag, försökte verkligen men de gick verkligen inte tillslut. Säger som pappa; "Hoppas de bjuder henne på en massa gott vitt vin däruppe"

Har iallafall bestämt mig för att göra en tatuering för henne. Min första. Vill ha en tatuering som betyder något och min farmor betydde så väldigt mycket för mig.


min tatuering för farmor ♥


IM HOME.

Ja, hemma i Karlstad då. Kom hem för ca en halv timme sen. Så nu väntar mat och duschen sen kommer becca hit och myser med mig. Det ser vi fram emot väldigt mycket!

så nu måste jag göra mat och hoppa in i duschen så jag är klar när hon kommer,
hörs senare. puss.


WII

Ja, idag fick vi oss ett WII. Lite efter kanske än alla andra men vi har tydligen inte varit i ett behov att något fram tills nu. då alla ungar flyttat! vi är ju trotsallt bara 17,21,24 år. Sen mamma och pappa är ju bara 40+ så. Har haft en rolig ikväll med dom iallafall.

Innan vi började spela var vi och hälsade på Ilmie och Ingalill, mina flickor det. Var så himla länge sen jag såg dom så det var skönt att äntligen få träffa dem. Saknar bellabus också, så henne får jag väl också åka ner och kolla till så hon kommer ihåg mig!

Imorgon är det iallafall match som gäller, två stycken till och med. Först i Filipstad och sen i Hagfors. Ulag och Klass1. Hoppas båda matcherna går som vi vill, det är vi värda tycker jag.

Nej, jag funderar på att sova. Ska upp tidigt imorgon och jag behöver sova känner jag. himla trött av någon konstig anledning, sov ju ganska mycket igår till idag. Mor och far fortsätter därnere, undrar hur det går för dom, det lär jag få höra imorgon iallafall..



Jag saknar vissa personer, vissa vänner så jag skulle kunna börja gråta. Sånna som man umgicks med jämt ett tag, som man delade allt med. Ni vet nog vilka ni är.

Puss.

FOLK BORDE SKÄMMAS

Över hur de beter sig, över valen de gör med att förstöra för människor runt omkring sig. För att göra andra ledsna, frustrerade, arga och trötta. Trötta på att skit aldrig ska få ett slut. Hur kan människor vilja hitta på saker om folk, skriva det på ett otroligt opassande ställe och försöka få andra människor till att tro att detta är sant? Vem kan tycka att det är kul att trycka ner människor så djupt till en polisanmälan? För det är väl inte det ni sökte? en polisanmälan... Ni trodde kanske aldrig att det skulle gå så långt?

Någon som har hjärta till att göra detta måste sakna självkänsla och måste vilja ha uppmärksamhet och blir tillfresställd av kicken av att folk undrar vem just hon/han är, att folk hela tiden undrar över hur någon kan göra såhär emot någon annan och är bekymrad över att det just händer en själv. Beror detta på avundsjuka?

Detta kanske var ett skämt, men ska ett skämt verkligen leda så långt att man blir rädd för att gå ut? rädd för att visa sig ute bland folk? Jag är så trött på det här nu, trött på att alltid få ta en massa skit, jag tycker att jag och min familj ha fått tagit nock med skit och haft de nock svårt under de senaste året och jag tycker de räcker nu.


Någon gång borde det få ett slut...

AVUNDSJUKA FOLK

Man gör de bara inte, man gör inte så. Vart ligger felet egentligen? idioter..


NYA PEKING

Bäst att hoppa in i duschen så man är redo när mamma och pappa kommer. Har nämligen inte packat ner något än som ska med till hagfors, vilket kanske inte är så bra. Men nu ska jag hoppa in i duschen och iallafall fixa mig själv, packningen får vi väl se hur det går med.


hörs! puss.


GOODNIGHT

nej nu ska jag lägga mig och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon och städa klart de sista i lägenheten och backa inför den långa helgen. Hoppas på att må bättre imorgon iallafall så jag orkar gå ner och kolla på tjejerna när de spelar match.


nej vet ni vad? nu ska jag lägga mig.
Imorgon ska jag även leta runt lite hemma i geijers efter lite grejer som jag kan ta med hit och fylla min lägenhet med istället. Försöka går alltid.

godnatt alla, smack.

DET GÅR INTE ÖVER

Nej, min mage fortsätter att värka. Vad är detta egentligen? Jag undrar allt jag. Det börjar iallafall bli väldigt jobbigt eftersom jag inte orkar åka till praktiken heller och det känns sjukt trist eftersom jag trivs så bra där. Tror Lotta börjar tro att jag struntar på att gå dit, men så ligger de ju inte riktigt till.



Ja, imorgon kommer iallafall pappa för att hämta mig här och ta med mig hem till Hagfors igen. Ska vara där över helgen eftersom jag ska spela match i Filipstad och Hagfors på söndag. Jaa, båda lagen på en dag. Ulag och Klass1. Tror de blir en rolig helg, åker nog tillbaka på måndag tror jag till karlstad. Tror det blir att träffa Julia på söndagkväll. det ska bli kul.


Ja. Skulle så gärna lägga mig och kolla på ett one tree hillavsnitt just nu. Är så sugen!
men, nej. har bara gamla.

VAR HON VACKRARE ÄN MIG?


MIN HALLOWEENDRÄKT


Ser så ut nu iallafall, cooool.
Härma inte!


JAG STORSTÄDAR

hela lägenheten, försöker göra något för att inte tänka på magonten.
går alltid att försöka.

puss så länge

HUR KAN DE VA FÖRSENT ATT SÄGA SOM DET ÄR?



Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.
hur kan de va försent, att säga som det är?



Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt..


TVILLING

21 november

VARDAG:

Du är som en öppen bok; alla vet precis vad du tycker och tänker, detta är inte bara negativt.

KÄRLEK/RELATIONER:
En person som du tidigare ogillat visar nu helt andra sidor. Kanske tar ni det första steget mot en djupare vänskap.

PENGAR/ARBETE:
Nu har du turen på din sida så det vore kanske klokt att lägga en tia eller två på lite spel idag.

DAGENS CITAT:
Peter Ustinov - Det är med kärlekshistorier som med månfärder. Återfärden är det svåraste.


GODMORGON

Pappa var här nyss med en massa kläder till mig och då sa han att han tyckte jag kunde bli med till hagfors och vet ni vad? jag är faktiskt ganska sugen på det. Var ju ett tag sen jag var hemma nu och jag saknar mamma och pappa lite, faktiskt. Är ju hemma och är sjuk idag så vad spelar det för roll om jag sitter här och tycker synd om mig själv eller är hemma? så jag tror faktiskt jag blir med, nu ska jag bara finna mig något att slänga i magen sen städa lite faktiskt, det behövs!


Så nu ska jag masa mig ut i köket och först diska sen laga mat, eller om det blir tvärtom. Jag svälter ju ihjäl.
Puss på er sålänge

MINA VÄNNER

'Cause even if we can't be together we'll be friends now and forever,
And I swear that I'll be there come what may.

When the night is dark and stormy you won't have to reach out for me.
I will come to you.




Jag finns kvar.

JAG VILL HA TILLBAKA MALLORCA


Är det NÅGON som vet vart min halsduk tagit vägen? Den som är inom det rosa på bilden.








HÅRINPACKNING GJORD

Gjorde just en inpackning i håret och tog mig ett härligt bad. Det var skönt och behövligt eftersom det inte riktigt vart min dag idag på något sätt. Haft så ont i magen, måste ta reda på vad detta beror på. 


Jag har försökt spara min naglar nu ett tag, men hela tiden så går de av och det blir sprickor. Så, jag och en på min praktik började prata om det och hon visade sina naglar och hon hade varit hos en som fixade hennes naglar och vet ni vad hon gör? Ger mig en rabattlapp så det blir lite billigare när jag ska gå dit. 250:- billigare faktiskt, skönt! så den rabattlappen tackar man för :)


INHANDLAT

Idag när jag skulle gå hem fick jag bara lov att inhandla denna snygga plånbok, har verkligen inte råd egentligen men har ju ingen själv så, fick väl lägga ut pengar på den och den är fett snygg! nöjd.



snygg va?


LÄGENHETEN


my apartment.


FUCK YOU VERY VERY MUCH

Kort dag idag med, gott. När jag kom hem visste jag vad som väntade mig, bullarna som pappa var här och lastade av lite tidigare idag. det smakade utsökt. Ska ställa mig och göra mat snart, det ska också bli gott eftersom jag bara ätit smörgås och youghurt idag.

Har fått problem med magen också, väldiga problem. är sväld hela tiden och har ont. vad kan detta bero på tror ni? hoppas iallafall det går över snart om det inte är något speciellt. Tråkigt att gå runt och ha ont i magen hela tiden.

nej nu ska jag masa mig i mysbyxorna och sen göra mat.
PUSS PÅ ER.

FOLK BORDE TÄNKA MER OCH SNACKA MINDRE


just because people do horrible thing's
it does not always mean that they are horrible people.

Tror folk borde tänka om lite, tänka på hur de själv skulle gjort och snacka runt mindre. Något jag tycker är så skönt med att bo i karlstad är att jag slipper allt skitsnack, allt jävla prat som alltid, alltid folk håller på med i Hagfors. Alla lägger sig i andras liv istället för att fixa/ordna sina egna. Why? i dont know. Men alla verkar tycka att det är jävligt roande iallafall. Har inte alla en egen vilja? har inte alla gjort eller komma göra misstag i sitt liv? Alla måste göra misstag för att lära sig något i livet, för ingen, INGEN är perfekt! När ska folk fatta att man blir smartare på att göra misstag än att inte göra det? folk som inte vet ett dugg ska inte säga ett dugg. En vän har fan inte mage att sitta och säga va jävla fel någon gör, då är man inte en vän. En vän står vid en sida hela tiden även om man inte tycker att personen gjort speciellt rätt så säger man de inte för att trycka ner personen ännu mer, man stöttar istället och säger att det blir okej. För vad tror ni känns bäst att göra? att man gör fel och få höra va jävla dum man är eller att det faktiskt kommer ordna sig, hur det än blir? om alla tänker efter så vet ni nog själva svaret.. Trött på allt jävla skitsnack. Och vill ni veta? detta handlar inte ens om mig, det handlar om en väldigt nära vän. Och henne ställer jag upp för, eftersom jag alltid lovat att göra det!

Jag älskar dej!
/ lisa.p


HOROSKOP

VARDAG:
I morgon måste du låta förnuftet styra och prioritera bort oviktiga inbjudningar.


KÄRLEK/RELATIONER:
Du trivs jättebra när du har barn omkring dig. Kanske ett omen inför framtiden.


PENGAR/ARBETE:
Det känns en aning tomt på arbetet just nu för dig. Inkomsterna täcker gott och väl dina utgifter.


DAGENS CITAT:
Nalle Puh - Du kan inte stanna i ditt eget hörn av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland.


MÅSTE TACKA..

För dessa två dagar, de har varit så otroligt mysiga. Blev bjuden på mat både igår och idag <3
Ni är för goa.

Idag har jag varit på praktiken, väääldigt tröttsamt. har typ bara stått på lager idag och det är inte så roligt måste jag säga. Roligare att vara ute i butik och prata med kunder och hjälpa till med de än att stå inne på ett lager och somna bland alla kläder. Men sånt är livet! Ska ju dit i fyra veckor till så. Men till veckan är det iallafall lov, det ska bli gott.

Men som sagt, när jag var påväg hem fick jag ett sms av sara; "kom hit, så får du mat:)" Så, jag var hemma i 10 min sen sprang jag in till stan igen för att sätta mig på bussen till sara. När jag väl kommer dit satte hon igång med maten sen satte vi oss och pratade en stund sen var det bara att hugga in på den goda maten som hon bjöd på, lasagnette. ååååaammh, det satt så sjukt bra i min mage. Kvällen fortsatte med en massa prat och det satt fint.

Igår på matchen blev jag skjuten på hakan, det gör så jääävla ont!
pusssss&kraaam


MATCH IDAG..

Idag är det match som gäller K1 men det ska bli kul ändå.
skriver sen.. puss.


KORT DAG

Eller aah, två timmar kortare iallafall. gott gott gott. kom hem för ca en halvtimme sen, så det blev att starta datorn direkt. ska göra mat snart tänkte jag. Blir väl de vanliga, pasta carbonara <3 gott gott gott.


nej nu ska jag kila iväg snabbt till köket och göra mat!
puss


NU VÄNTAR DUSCHEN SEN SÄNGEN

Ja, jag valde att städa och diska innan jag hoppade in i duschen. Det är så himla skönt att gå och lägga sig nyduschad. ja, det blev iallafall rätt okej här inne, men som sagt, trivs ju inte med alla möbler, vill ju välja egna och göra de lite mysigare. För det går, de gör de verkligen. Men det får väl duga så länge, snart jul ju ;)


Det som behövs till lägenheten är:
- soffa
- soffbord
- tvbänk
- matbord/stol
- hylla x2
- En stor och fin tavla

Ja, det är de som behövs. vad väljer ni att köpa åt mig? :)
Ska bara önska mig prylar till lägenheten i år, behöver faktiskt inget annat, har det mesta. Visst, kläder kan man väl aldrig få nog av men, nej. Inte ens det. Jag vill göra klar min lägenhet först, de som gäller för mig nu!

Nej nu ska jag duscha, pusss.

ANGÅENDE BILDER PÅ LÄGENHETEN

Jag looovar till tusen att jag ska lägga in bilder snart, jag ska verkligen bara städa innan. Är inte så jävla fint här inne just nu kan jag ju lugnt säga. Men snart så:) Tänkte faktiskt städa nu, får väl se om jag slänger in lite bilder nu kanske, bror på disken helt enkelt! och allt annat......



och ni förresten, jag är hemma och jag har ont.... hate this!

TRAINING

Yes. Ska snart dra mig in till stan för att sätta mig på bussen som ska ta mig till kronoparken. Mmm, ni läste rätt. Men jag ska bara dit och träna så ni kan va lugna! Förhoppningsvis får jag skjuts hem också, så jag slipper betala massa pengar. Pengar som jag inte äger.


Idag har jag gjort de vanliga på praktiken, hängt kläder. Sen har jag blivit något jag aldrig blir, torr om händerna och det gör så fruktansvärt ont så idag under dagen tänkte jag att jag skulle smörja in händerna med en kräm som stod inne på toaletten som alla använder, en handkräm då förståss. Tror ni inte att jag får en allergiskreaktion då? Jora. Självklart! Fick springa tillbaka till toan och spola händerna för att få bort allt. Antar att detta bara kommer fortsätta, det torra alltså. Så, blir att köpa en ordentlig handkräm. Som jag INTE får utslag av.

nej nu måste jag byta om ordentligt och göra mig klar, ska gå snart! 
hörs sen, ska försöka städa lite sen också men vi får väl se hur det går med det.
PUSS

GODNATT

godnatt alla. Ha en bra idag imorn så hörs vi imorgon kväll. Ska nämligen till lindex imorgon och fortsätta min praktik så är hemma vid sju, blir snabba puckar eftersom jag även har träningen imorgon kväll så det kan bli lite knivigt att hinna med att lägga in ett blogginlägg innan träningen men jag försöker så gott jag kan.


godnatt. puss





I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad...


MIN AMANDA

Vart är det hon bor nu igen?
Sist när amanda skulle hit hade hon väldigt svårt att komma på vart det var jag bodde. Så hon besökte både A och B innan hon valde att ringa och inse att hon va i helt fel port.

Efter klockan 19:00 idag har jag skrattat så sjukt mycket. Behövde verkligen en sån här kväll efter den senaste veckan som varit. Så en amandakväll är allt man behöver för att må på topp. Jag är glad att jag har min amanda. Vi satt och pratade förut om festerna vi varit på tillsammans och hur de alltid slutat.. Verkligen super bra! Och eftersom det vankas halloweenfest snart så förväntar jag mig även en sån där kväll som vi kommer skratta åt när vi vaknar dagen efter. JAG LÄNGTAR!

Nej, jag funderar på att väcka monizen och säga att vi kanske ska göra oss klara för att lägga oss påriktigt. För hon har sovit den senaste halvtimmen. Hon är så söt när hon sover och förresten så har hon tagit väldigt fina bilder med min telefon. fint! PUSSSS


TACK IDA.

Tack ida för den väldigt fina designen som du fixat åt mig, är så himla nöjd måste jag säga. Kunde inte gjort de bättre själv! ha.

Nu ska jag kolla vidare på mina mobilbilder med amanda, hon är nöjd över de fina bilderna på henne.
KISSES


MITT HOROSKOP

VARDAG:
Reta inte upp dig på bagateller, bry dig inte om det så blir dagen mycket enklare.
KÄRLEK/RELATIONER:
Idag kommer du att få en positiv signal från någon som vill göra sig din bekantskap.
PENGAR/ARBETE:
VARNING: Idag är risken stor att du förlorar något värdefullt.
DAGEN CITAT:
Joan Rivers - Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

LYCKONUMMER: 33

JAG SAKNAR SKOLAVSLUTNINGEN I 9:AN.


Jag och Andre

Jag saknar det verkligen. Den där känslan när vi gjorde våra sista musiklektioner och gjorde våra låtar för att på tidagen den vecka sjunga för alla som ville höra i gropa. För att senare på dagen åka hem och göra sig klar tillsammans med sina vänner för att åka iväg och kolla på när lärarna gjorde en revy, just för oss. Sen åka iväg till uddeholm för att äta middag med alla nior. Denise och jag läste upp tal för alla och sen sjöng hallelujah...
Sen kommer den där dagen då man vaknar upp i så bra tid för att börja göra sig klar, göra sin fin för att det är sista dagen med klassen, sista dagen med alla nior innan vi gick åt varsit håll. Man samlades tillsammans i skolan där metorerna berättade att vi ska lycka till i livet och med de val vi väljer att göra. Vi ger presenter och man känner hur tårarna redan då börjar komma. Klockan blir mycket och det är dags att gå upp på parkeringen för att ställa upp oss för att gå till kyrkan. Jag fick stå bredvid en av mina bästa vänner, Andre Larsson. När vi väl kom till kyrkan var det dags för prat och betygsutdelning... De ropade upp mig och Denise för vi skulle gå upp och även sjunga i kyrkan, framför alla. Framför alla nior och alla andra som var där för att kolla på oss. Vi lovade varandra när vi tränade på det i musiksalen att i sista versen skulle vi ta varandras hand. Men det slutade inte så, det började så. Vi tog varann i hand och började sjunga. Jag minns så väl när vi stod där uppe, man kollade runt på alla och alla var så himla vackra, alla hade gjort sig så fina för just denna dag. Jag kollade på Linnea och hon grät. När jag kom tillbaka till min plats kom tårarna för mig med, då insåg jag att detta var det sista jag gjorde tillsammans med min klass. Tillsist förklarade de för oss att det var dags att gå ut och ha sommarlov. Man kom ut och äntligen fick man krama sina närmaste vänner, ge dom en ros och säga att man hoppades att de skulle ha en så underbar sommar.

Varje gång jag tänker tillbaka på detta blir jag tårögd, väldigt väldigt tårögd och det får mig att inse att under 7-9 hade jag den bästa klassen man kunde ha. Jag kunde inte önska mig mer än det.

/L.P


HEMMA HELT ENSAM

Ja. Amanda kom inte ändå. Hon mådde inge bra men skulle komma imorgon istället, hoppas hon mår bättre då iallafall.

Idag på praktiken fick jag göra iordning ett bord med barnkläder. Så himla mysiga kläder, mumin var det också. Så himla gulligt. Blir så sugen på att skaffa en sån där liten, tänk er att ligga och snosa med en liten bebis med go och snosig body på sig? gooud. Nej gud, alla barnkläder gör mig gaaalen. Tur att jag får gå över till dam och smink sen. Det ska bli fun fun fun..

nu blir det desperata hemmafruar. gilla!!!


GODNATT

Ja. Kvällen kunde ju ha blivit lite bättre än att ha behövts sitta här och dryga men som tur är att imorgon har jag sällskap. mums, a. love it so much.


no training tomorrow, vilket betyder att jag får läge att städa lägenheten innan hon kommer imorgon, så hon inte får se detta förskräckliga.


jag har hittat en present till henne också, hoppas bara det går att fixa nu. Jag blir så glad om det går. Hon har sagt att hon vill ha det och då ska hon få det. Fast det ska ha lite betydelse också, det ska de alltid ha. Som när hon gav mig bh och trosor i julklapp, - det gjorde hon ju med en anledning. hon älskar mig och veeet att jag de bästa jag vet är att va sexig ;)
Hon får detta av mig för att jag älskar henne och vet att hon kommer älska mig ännu mer när hon får det. Hoppppasja! fast går de? ask her!


Nej nu blir det sängen, jagmåste upp och göra matlåda imorn tyvärr för de glömde jag som sagt göra nu. Första gången jag gör en matlåda. Det blir något alldeles speciellt, makaroner och köttbullar <3 love it.



godnatttt


SKISSEN ÄR SKICKAD..

Ja jag blev klar ganska snabbt med skissen till Ida. Det är ju bra. Hoppas bara hon orkar sätta sig med den någon dag också. Vill se hur det blir, gav henne uppgiften att göra klart bannern. Tror det är bäst så ;)



vad borde jag göra? jooo diska och städa med det är så himla tråkit.
Blir så aaaaaarg.


JAG ÄR GLAD.


Ida har sagt JA till att fixa min blogg. PUSS PUSS PÅ DET! :*


FÖRSTA PRAKTIKDAGEN..

Den har varit hel okej, jag har bara stått på lagret och hängt upp saker vilket inte var så jättekul men, det var roligt att sätta igång med praktiken. Har iallafall väldigt snälla och roliga personer runt omkring mig hela tiden, thats sooo good. Hade jag haft en surfitta vid mig hade jag aldrig klarat fem veckor, men som tur är så har jag lotta och hon är toppen. good good good.

Jo tänkte just lägga in, om ni någon gång vill skratta för ni är på dåligt humör. Kika då in på Angelica alamaas blogg, lovar att det gör er så himla mycke gladare. Den bruden vet vad hon ska skriva för att få mig att skratta iallafall. Man känner liksom av ironin i allt :*


nu måste jag luta ett öga åt vattnet i köket.
puss

DET ÄR ALLTID SAMMA SAK..



Jag minns varför jag föll för dig,
Varför jag alltid faller för dig...



JAG VILL HA BULLAR.

Det skulle vara så himla gott just nu. Bara sitta och trycka i sig ett par goa mjuka och härliga vaniljbullar. Hör ni va härlig det låter. Men jag får drömma vidare tills någon väljer att baka till mig. Jag saknar farmors bullar väldigt mycket.

men jag får ta nudlar istäöllet så. nu blir de nudlar.
puss


JAG OCH MATILDA FÖR ETT TAG SEN..









Jag och min Matilda innan utgång. Vi är för roliga! Jag saknar min brud.


KARLSTAD HELA HELGEN..

Ja det får bli karlstad hela helgen. Bor ju här nu och jag har inte riktigt någon anledning till att åka hem, sitter ju ändå hemma i soffan bara. Har ju inget rum eller något där så det blir att stanna kvar här.


Igår kom Carita hit med en hel pekåskasse med en massa mat i. Då blev jag så himla glad. Tack c,c&a <3
Ni är för söta ni tre.

Nej nu ska jag gå och göra nudlar, länge sen jag tryckte i mig lite sånt nu och jag har 9 paket nu! lovelovelove.

hejdå så länge, puss.

MYS HOS MIG..

Det har det varit ikväll. Bjöd mina tjejer på tacos, VILKET JAG KÖPTE FÖR EGNA PENGAR! mmmh, ni som inte tror att jag gör de, känn på den ni. Och tror ni mig inte, fråga tessi hon va med. Stolt över mig själv. Hade iallafall väldigt mysigt men hade varit roligt om alla hade kunnat sova kvar. men så är det....


imorn ska tessi ha lektion, det ska bli kul :)
Innebandy blir..

hade varit kul att kunnat se min erik spela match också på Söndag men mitt eget lag har match så det blir att stanna här i karlstad hela helgen. Nej nu ska tessi ta tag i datorn, PUSS :*

JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS.



Ändå sitter jag kvar här, -
och de skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är.
Du håller mig kvar i något jag lämnat, för länge sen.

JAG HAR INTERNET..

Ja jag vet att det varit dålig uppdatering men som ni vet har jag inte haft internet. Så idag gick jag för att köpa en 10 meter lång nätverkssladd. TROR NI ATT DET FUNKA? nej. Då gick jag in till mina underbara grannar och de gav mig deras mobila bredband, jag blev så himla glad då. Åh jag gillar Gunnel och Sture väldigt mycket.



Vi klarar det här, tillsammans är man mindre ensam.
JAG ÄLSKAR ER<3

home sweet home.

Ja nu är jag hemma i hagfors hos mamma och pappa. Känns skönt! Men inatt åker mamma till ullared och imorgon åker pappa på begravning, på sin egen födelsedag.

Imorgon blir jag alltså ensam då. Hoppas iallafall på att kunna komma ner och kolla på tjejernas innebandymatch imorgon klockan två. Men man vet ju aldrig! Kollade iallafall på en match idag, seriepremiär för damlaget och herregud va duktiga dom är. OCH JAG HAR EN KUSIN SOM ÄR KUNG, Julia Jansson. Lär mig! 

Nej vet ni vad, jag är för trött för det här. ska lägga mig! Sov så oroligt inatt så blir att hoppa i sängen nu och göra ett tappet försök att sova.

Lovar att uppdatera lite bättre imorn. 
PUSS
 

NYINFLYTTAD

Ja, jag är nyinflyttad och med det så har jag inget internet. Men det kommer fixas snart och då är jag aktiv igen. Jag lovar! Min farm har även dött, tråkigt.

Nu har jag formgivning.
puss


RSS 2.0