VAD VORE ALLA UTAN LISA?

Just nu vill jag bara dööööööö. inte riktigt dö men typ, mår pissdåligt och de har jag inte tid med att göra. Orkar verkligen inte med detta just nu och jag vill inte heller.

vad vore alla om jag försvann liksom? vem gjorde all nytta då?

nej gud, godnatt med er allihop, måste ni mår bättre än mig.
svårt att tro att ni inte gör de.
puss


JAG MÅ HA GJORT DE

Ja jag må ha gjort bort mig många gånger, men inte på detta sätt. ska bli roligt att se hur detta slutar. Katastrof eller bra? Man kan inte göra så mycket annat än att skratta och det är roligt. Men alla gör vi bort oss ibland. Jag dömmer inte.



=D

INTE PÅ TOPP

Nej fy fan, det är jag verkligen inte. Fick gå hem ifrån skolan idag för jag inte var alls kry. Hade iallafall praktisk marknadsförning på förmiddagen, men missar svenskan. Skulle som tur är inte göra något viktigt, vilket är bra. Bara träna inför nationella proven.

Nej nu ska jag luta ner huvudet mot kudden ett tag och sova, är helt slut så behöver göra de känner jag.
bloggar mer sen när jag orkar..
puss

hemma

Imorse var jag uppe i ca 5 minuter sen var det bara att gå och lägga sig igen. Kände mig helt förstörd, värre än ett durkslag. Då är de illa. Vaknade klockan tio utav ett sms och har vart vaken sen dess men låg kvar och drog mig en stund i sängen vilket var hur skönt som helst, senare gick jag upp snacka i mobilen och gjorde mat. Duktigt gjort av mig, pannkakor ala lisa. gott gott gott! Första gången jag verkligen lyckades också och då äre inte dåligt gjort av mig.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta mig på med mer. känns som jag har gjort allt nu, jag har till och med pluggat lite, duktig som jag är. Men lite är alltid väldigt lite för mig. Jag gjorde det väl iallafall.

Och som ni kanske ser på facebook vill jag jättegärna ha choklad. Så kom gärna med det!
Jag är i hagfors :)


PUSS


SOMMAREN MED GÖRAN


YOU MAKE ME FEEL ALIVE

Tagit mig upp ur sängen och varit inne i en go dusch. Nu ligger jag framför tvn och börjar undra varför jag kollar på skidor på tvn, jag är inget större fan utav det. Får gärna sluta sändas på tvn.

Sitter och kollar igenom bilder på datorn och jag måste bara säga att vissa bilder är för fula. kan inte sluta skratta åt dem. Satt och kollade på "halmstad" bilderna, Julia var med mig, mamma och pappa dit. Jaa, jag skrattar som bara den. Julia förstår nog!


såhär kan de se ut när någon stör mig i maten. inte så nöjd.

Två nöjda tjejer.

mat full munnen och får ett skrattanfall.

jaja, jag och Julia skrattar iallafall.
hejdå


SJUKLING

Jag känner mig som ett durkslag. Hostar och är förkyld för hela slanten. Därav har jag inte sovit så himla bra inatt och det behövde ju jag kan jag säga efter denna vecka. Har varit så mycket.

Igår kväll skulle jag ha träffat Linnea men hon mådde dåligt så det blev de inget med. Fick bli med mamma och pappa bort till Holm och sitta där en stund för att senare gå hem och hoppa i säng. Man fick sig ju några skratt :)


Idag blir det nog en lugn dag och vi får se vad den bjuder på,
något bra hoppas jag på iallafall.

Måste även säga så hemskt mycke tack till Denise som klippte mig igår, blev så sjukt nöjd. Och som kanske alla vet har jag gråtit när jag kommit hem från frisören annars och varit korthårig, men nej inte nu. Nu är jag jättenöjd och gjorde även ljusa slingor igår och de blev också bra, blir att slänga i en guldig färg snart så blir jag ljus igen, vilket allaa vill.

nu ska jag ringa fritte och höra om hon hade kul igår :)
PUSS


MAMMAS GAMLA GODING

glad att rickard bytte med mig, men vet jag rätt så byter jag nog snart igen. Har nog siktat in mig på pappas fina också, tyvärr inte iphonen, av någon konstig anledning känner jag att jag inte kommer få den. surt!

men mammas lilla goding är tillbaka.
jag har saknat dig.



Hanna vill ha en sådan bara att den nyare modellen, hon får trycka runt lite på min nu då och göra sig van med den så kan hon allt när hon beställer sin ;)


GODNATT

Dagen idag har vart helt underbart go. Morgonen började med Engelska/UF och slutade med formgivning. Formgivningen just nu är så fruktansvärt kul. Onsdagar är lätt härligaste dagen, förutom torsdagar då för då slutar vi ju tidigt!

Fick iallafall veta idag att jag inte längre kommer att bo i karlstad från och med påsk. Detta gör mig väldigt ledsen och trött redan nu. Får börja att pendla igen det gör mig inte så speciellt glad. Men så är det.

Nu ska jag iallafall ta och blåsa håret och sen gå och lägga mig, skulle ha trippeltångat håret också men jag vet inte om jag orkar det riktigt? skulle ju vara roligt att ha imorn, vara lite fin sådär. Ska ju nämligen vara vid Universtetet ifån ca halv nio till 4 imorgon och sen hem en sväng och fixa mig om det hinns och sen tillbaka på mingel och prisutdelning. Ser fram emot imorgon. Kommer bli väldigt stressigt bara.

Nej fan, nu måste jag springa ner och leka lite med hårblåsaren och trippeltången. Får se hur detta går för mig! Man kan ju gissa.

Godnatt alla, ska försöka lägga in ett inlägg innan jag möter upp tessi i stan men det vet man aldrig om jag hinner så seg som jag är på morgonen, men annars hörs vi imorn kväll de trogna läsare jag har :*

Nej hejdå med er, puss!


OK

Sitter i bilen utanför ok nu. Äntligen hemma!
Fick just veta att jag även ska flytta hem igen. bloggar mer om det sen.

nu ska vi åka iväg. puss

JAG FINNS KVAR

Jobbigt det är när man känner att man inte riktigt räcker till. Att ibland ha den känslan att man gjorde ett dumt val att välja en annan väg än andra och flytta ner till karlstad. Jag är 10 mil ifrån mina närmaste vänner men det känns som 10000 tusen mil. Finns så många som jag bara skulle vilja krama om och berätta va mycket jag saknar dem och va glad jag är över att jag har dem i mitt liv.
Så många gånger man lovat varandra att aldrig glida ifrån varann med ändå så gör man det, är det för att man inte orkar hålla fast? eller vet man bara om vart man har varandra? och vet att om det skulle vara något så är de alltid kvar(?)


Jag älskar er och jag finns och kommer alltid finnas kvar.
Jag vill bara att ni ska veta det.



Musik

Satt och tänkte tillbaka på den tiden så jag spelade gitarr, på fritiden då såklart. Jag tyckte det var så himla roligt och så avslappande. I somras spelade jag så fort jag hade tid för det, så fort det fanns en go och lugn stund för sig själv. Gå ut och sätta sig på gräsmattan på en filt med gitarren och datorn. Åh jag saknar och längtar efter det. Ska bli så skönt när det blir sommar igen och man får göra det.

ta ett glas med härligt röd och go saft med is i, bikini, storfilt, kudde, dator och en gitarr och självklart solbrillorna på. Ett tillfälle som är härligt.

Ett annat är när man sitter samlade ett gäng, spelar gitarr, sjunger och myser. tar en kall cider tillsammans med sina härligaste och bästa vänner.
Det kan väl inte bli så mycket bättre än så? Jag helt enkelt längtar efter sommaren så otroligt mycket nu. Vore bara så underbart om det kunde bli Juni och få sluta skolan och äntligen få fylla arton också.

Mycket som väntar tilll sommaren, längtar längtar längtar..


Jag och två av mina bästa vänner sommaren 08.
I MISS YOU SO MUCH


DEN DAGEN

Kollade runt på lite bloggar och kom in på Cimons och såg en sån här bild.



Den dagen jag blir uppvaktad såhär, då kan jag säga att jag aldrig mer ska klaga på någonting med min kille. När jag nu får mig en då.. Jag kommer förmodligen klaga men när man aldrig blivit uppvaktad såhär så har man nog inte mage till att klaga sen. Sitter och lyssnar på kärleksmusik och drömmer mig bort. Är det någon mer som gör det?


TV




Vilken kväll det blir. love love love!


Nu är våran på bra väg

Känner ni vilket otroligt härligt väder det är? Man vill bara vara ute hela tiden, tråkigt att det är så himla halt bara. Man bara glider runt känns det som, får se om det blir en lång och härlig kvällspromenad ikväll. Men nu ska jag låta ögonen falla ihop ett tag och ta en tupplur, är helt slut efter en dag med UF och teater.

Är så glad över att det går bra för mig och tessi i UF, vi har verkligen kommit så långt och nu har det äntligen börjat bli roligt. Hoppas bara allt blir bra på wettergrensdagen nu och att många köper/beställer av oss.

Någon som läser bloggen som är sugna på ett USBminne som är i en penna? Du kan såklart även ha det som en vanlig penna. Det är ju bra för den som är slarvig eftersom det är 2 i 1. Bara hör av er till mig om ni är nyfikna :)


Jag och min tessi


i want it and i need it





Your love is my drug

Sitter och dunkar massa taggmusik och det är ju inte sådär jättebra för då blir jag bara helt festsugen, vilket jag inte ska bli. Ska inte ut till helgen, har inte råd. Fattig student, det måste jag börja förstå nu.


Sitter här och har en så otroligt rolig konversation med en vän jag saknar så mycket. Det är för roligt när det blir såhär, pratar gamla minnen och kollar på gamla kort. 

man kan ju bjuda på en godning kanske :*
 
I ADORE YOU!


SAKER JAG VILL HA








MOT KARLSTAD

Ja nu blir det att åka hem till lägenheten och softa där, känner att jag inte orkar vara kvar i hagfors och gå upp tidigt imorgon. Nej så åker jag nu istället. Blir skönt att komma hem, ska försöka städa lite och göra de lite fint i lägenheten.

Kan väl inte riktigt påstå att jag haft världens roligaste helg direkt men, så blir de ibland. Var iallafall med på hockey i fredags vilket inte har hänt sådär väldigt många gånger denna säsong, förra säsongen var jag med varje bortamatch tillsammans med pappa. Men blivit dålig på de nu och nu är de slut på matcher.


nej nu måste jag packa alla saker tills ja åker, bye

har tråkigt eller?

ointressant skit

Någon som
någon som förstår dig: tjejerna i klassen.
någon som du saknar: farmor
någon som du hatar: ingen

Vem
Vem kramade dig senast: mamma
vem pussade dig senast: såå hemligt
vem ringde dig senast: frida
vem ringde du senast: typ morsan eller farsan
vem var hemma hos dig senast: bror på hur man ser på saken, hagfors eller karlstad liksom? ;)
vem var du hemma hos senast: matilda

Har du
har du några kärleksproblem: nej dumt att ha
har du ätit något idag: ja
har du pratat med någon idag: ya
har du gråtit idag: ne
har du skrattat idag: jepp

Jag
Jag är singel: jao
saknar någon just nu: alltid
är rädd för att bli övergiven: ja
svär ofta: japp
sjunger i duschen: alltid
är en morgonperson? händer nog 1 gång om året kanske
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: venne, skulle va jävligt gött.
är kär i kärleken: jepp.
skrattar åt mina egna skämt: klart
vill ha barn: jadå
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: mm

Har du
Har du glasögon/linser: neaj
piercingar: nope
syskon: ja
pojk/flickvän: nej
jobb: skolan
för många vänner: nepp
rymt hemifrån: har hänt när man var mindre kanske
färgat håret: jao
bra självförtroende: nja
sagt "jag älskar dig" till någon: japp
varit kär: ja
dumpat någon: jo
gjort något olagligt: jora
somnat i skolan: haha jodå har hänt
brutit ett ben: nää
tappat bort mig i min hemstad: nej
sett en fallande stjärna och önskat mig något: japp, dåligt att de aldrig slår in bara
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: to many times
smugit ut utan lov: jepp
ljugit om var jag är för mina föräldrar: haha jepp
en hemlighet som ingen vet: många
varit på en blind date: nejnejnej
sovit en hel dag: jaa
somnat gråtande: ja

Brukar du
Brukar du titta dej själv i spegeln: jao händer väl när jag går förbi en spegel
ha ångest: sometimes
drömma mardrömmar: ja, mycket nu på sista tiden.
klä dig i svart: japp
hata folk: nej
lita på folk: nja, beror väl helt på vem personen är.

Sista personen som
Sista personen som sov i din säng: typ hanna eller nåt.
fick dig att gråta: en låt som fick mig att tänka på farmor
du delade en dricka med: ingen aning
skrek på dig: dont know
du fick sms från: alexander

pappa tänder brasan och säger

såhär har vi det jämt nu när vi är själva.
Vi sitter här vid brasan framför tvn, dricker te eller vin, pratar om livets mening,
går och lägger oss vid 9 och kramar om varandra och säger; godnatt älskling.'


jaa, varför är frågan.
varför bor jag inte hemma längre?

för goa päron helt enkelt.

SKOLAN

Jepp, sitter i skolan nu och har jättetråkigt. Min UFvän är inte här och det gör de inte kul. Men har väl Hanna och Frida som tur är. Vet ni förresten att det är Wettegrensdagen snart? aa men gud, kom och kolla. Så himla intressant.


Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! Jag älskar dig ♥



KÖRKORT

GRATTIS ERA JÄKLA NÖTTER!
GLAD FÖR ERAN SKULL.



RSS 2.0