KLAR MED ALLT

Jag berättar stolt detta: JAG ÄR KLAR MED ALLT I SKOLAN!
Nu har jag enbart roliga saker framför mig... Napa, balen och sen UTSPRING! Kan inte förklara hur glad och lycklig jag är just nu!!

Fick även ett sms häromdagen där det stod att min balklänning är klar så efter napa kommer vi åka dit direkt och hämta den. Min underbart fina klänning!

Det kan egentligen inte gå såhär bra, inte för mig. SÅ vad kommer att hända? det kan man ju faktiskt fråga sig..

Nej nu måste jag gå, dags att säga hejdå till mammsen som är i karlstad och sen hem till Lena och Göran och käka mat :) Trevligt trevligt!

Ha det bra! puss

Hejsan svejsan!

Jahapp, vad har hänt här då? Inte alls mycket faktiskt. Pluggar på som vanligt i skolan för att få allt gjort tills vi åker till napa. Det ska bli så jävla awesome!!!!!!

Under helgen var jag och Emil hem till Hagfors. Hade det mysigt och trevligt och kopplade bort allt ett tag som jobb och plugg. Det var behövligt från bådas sidor. Men nu är det måndag igen och det är tillbaks till verkligenheten, därför ska jag börja plugga igen och senare bli upphämtad av pappa och vi ska åka och fixa mat och även köpa en resväska till napa.


dags att plugga. wish me luck!
pusssss

har jag berättat?

Har jag berättat att jag har en del att göra i skolan?



MATTE!

finns nog inget jag hatar så mycket som matte. Har Matteprov om ca 2 timmar och jag kunde ärligtalat inte bry mig mindre för jag FATTAR NADA. Kan någon bara byta hjärna med mig sen så jag ialf kan få godkänt?

pappa kom förbi oc hämta mig förut och bjöd mig på mat. gött som fan vare!

jaja, tog ialf en paus och satte mig på balkongen och tar de lugnt.. Får lite sol så Emil kan sluta reta mig någon gång för att jag är så vit.. Snällt va? haha!

Nej nu ska jag försöka typ sola lite och sen göra mig klar för johan kommer snart och hämtar mig.
Senare ikväll blir de en lång promenad och sen får man se vad kvällen bjuder på.

till helgen blir de äntligen hem till hagfors, mamma och pappa ♥
hörs. puss

FRIENDS FOREVER



nothing but a bad friendship

Kan  bara säga att jag är så grymt besviken, jag håller de inom mig på ett sätt men det här ska man väl kanske avreagera sig på även om folk kan läsa det så kan ingen lista ut vem/vilka det är jag som jag är besviken på. Ingen ska väl egentligen bry sig heller för de människorna jag är besviken på märker det nog ganska tydligt ändå.


De senaste dagarna har varit pissdåliga kan jag säga.. ni kanske har sett mitt lilla inlägg på fb där jag frågar vem den fattiga jävlen är som tagit min cykel? JAG UNDRAR FORTFARANDE! era jävla fattiga svin.


Jag är inte på bra humör. Promenad lite senare och sen plugg hela kvällen, de suger!


RSS 2.0