MYS

Har haft en ganska soft dag hela dagen. Jag och Erik har snarkat ikapp till varandra men tillslut fick jag nog och gick ner till stan för att handla in lite food. Kom tillbaka och Erik sov fortfarande men de gjorde han inte länge till sen. Vi fick iallafall tummen ur och gjorde mat och sen byggde vi ihop mina möbler som mamma och jag köpte på IKEA när vi var där. Eftersom vi inte klarade det helt själva, men det blev riktigt bra! nu ska jag bara hämta det andra bordet så är allt här. Börja leva lite som man vill. Känns skönare när man har alla saker man vill ha och har valt de helt själv.


Nu ska jag byta om och dra iväg till madde, ska dit på lite mys tänkte jag.
Kolla på SAW 6. Jag tycker inte riktigt om de filmerna men, ja.. Det får väl gå ändå antar jag.

Jag är sugen på party, någon mer som är det eller?
pyss

JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG

Man vill alltid ha det man inte kan få.
Jag ska få det! JAG SKA!



FEST ELLER INTE?

Ni kan ju gissa svaret!

tjaoo.

JAG GÖR DET JUST FÖR DIG

Kommer ni ihåg tatueringen jag visade att jag skulle göra? Jag har hittat en ny.
Så.. Jag är nöjd och glad.


fest ikväll eller inte?
det är ju lixom frågan de.

DU LYCKAS OM OCH OM IGEN

Nu ska jag tröst äta, finns inte mycket annat jag kan välja på.





Och du lyckas alltid på något sätt hålla mig kvar, även om
jag borde ha gått för länge sen. du lyckas alltid få mig att
vänta på dig, även om jag borde glömma dig.

HÄRLIGHETER

Nu blir det att tappa upp badkaret med vatten och lägga i ett doft hjärta, tända ljus.
Låter de inte som en perfekt plan?
Det tycker jag.


hörs senare. puss

SÄG INGENTING TILL MIG

Dagen har varit ganska lugn och okej. Den började med engelska och där skulle vi även ta sprutan, vilket jag redan berättat om. Jag börjar få otroligt ont. hoppas jag kan sova inatt. Sen fotograferingen, det fick ni ju också ett smakprov på. Men kommer bättre redan imorgon där ni får se lite av de vi kommer använda i tidningen. Tyckte det var väldigt roligt att göra det där. Fick ju med mig två väldigt roliga personer också så. Men till sista lektionen började jag få ont i huvudet så jag gick hem och la mig. här väntade broder Erik som låg och sov i sängen så för mig var det bara att lägga mig på soffan. Vaknade av att Eriks telefon ringde och då gick jag upp, gjorde mat och sen gick in till stan och köpte glass. Duktigt av mig tycker jag!
Sen dess har jag legat i sängen, nu ska jag kolla klart på efterlyst sen ska jag sätta på en film om jag orkar.

Längtar tills på söndag, då kommer tjejerna i klassen hit på massa mys hela dagen. Ska börja med att baka på dagen och sen gå ut på stan och kolla på skyltsöndagen och självklart hälsa på Rebecca. Sen komma hit tillbaka äta pepparkakorna vi bakat och dricka varm oboy och glögg och lyssna på julmusik. Låter de inte mysigt? Det tycker verkligen jag att det gör. Jag med mina älsklingstjejer, kunde inte va bättre :)

Nu har ni fått veta lite, puss.
Allt är så rätt. Du är så rätt.


SAID I'LL ALWAYS BE YOUR FRIEND



YOU KNOW I LOVE YOU.


FALLA FRITT

Jag är inte över dig än..

SVINSPRUTAN

Just tagit sprutan för svininfluensan. Jag och Frida gick in tillsammans men herregud va ont de gjorde. Frida tog först och hon lovade att de inte gjorde ont, men när jag skulle ta det så trodde jag att jag skulle dö. Fick panik och satt med tårarna i ögonen. Jag må va 17 år på utsidan men på insidan är jag fortfarande 6.

jag gör iallafall som julia och låter plåstret sitta kvar va länge de vill.
nu ska jag göra mat och sen gå in till stan för att köpa glass till mig själv. ingen tar ju hand om mig ikväll nu när det är så synd om mig så då får glass göra det. Sviker mig aldrig!

hejdå

ENGELSKA OCH TIDNINGSMODELL

Sitter i skolan nu och har engelska men har just varit nere i ITmedias klassrum och tagit kort.
Men när dom tog blev de lite bättre men tur att vi är så himla fina så korten blev såhär bra, får se om de skickar de andra snart så jag kan lägga in dom. tjao så länge!
PUUSS

 


MELLAN ÄKTA OCH FALSK


FÄRGA HÅRET

För att få mig själv på andra tankar ska jag nu färga håret. Eftersom jag har utväxt som är enorm ska jag få bort den tills imorgon då jag förresten ska vara "modell" tillsammans med Hanna och Erik i klassen. Ska göra något för Entreprenör och på något sätt få en bild att visa att vi går det sen ska denna bild med i en tidning. Ja vi får väl se hur detta går. Det ska bli roligt iallafall.

Nej nu måste jag slänga i färgen. får väl se hur detta går.
hörs senare

DU LOG MOT MIG EN SISTA GÅNG

Om en månad, för exakt ett års sen var det sista gången jag såg dig. Sista gången jag såg dig le, sista gången jag såg dig skratta, sista gången jag hörde din röst. Allt var precis som det skulle vara, precis som varje jul. Alla var ju där. Du var alltid lika lycklig när alla var där. Hur ska jag kunna klara av att fira jul nu? Utan att du är där, utan att du kramar om mig? Ingenting kommer bli desamma. Jag kan inte förstå att det är ett år sen du försvann ifrån mig, varje gång jag tänker på dig försöker jag minnas alla bra och glada stunder men blir allitd påmind om den dagen du försvann från mig. Finns inget jag önskar mer än att du skulle komma tillbaka, att jag skulle mötas av din härliga glada blick och ditt leende på jul när jag kliver inför dörren. Snälla låt de bara vara så. Låt mig få dig tillbaka.

Jag älskar dig och jag saknar dig så himla mycket. Jag tänker på dig varje dag!
The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same.


Vi ses i himlen älskade farmor!


DET GÖR ONT

När man inser att vänner som alltid sagt att de finns där,
faktiskt inte gör de..


Du om någon borde veta.

JA DU VET HUR JAG KAN BLI

Det hörs på telefon kan inte hålla nått, Jag skulle vara någon annan om du hade fått önskat. Det är söndagskväll på söder, O alla vet var du är. Du skulle sälja din själ för att få stanna där. Gråt ut kära du det är lika bra,O tyck synd om mig nu det var det sista du sa. Spara plats åt nån annan låt det vara tomt. För när man ser att det blöder ja det är först då det gör ont. Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar. Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har. Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort.O du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nått. Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still. För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till.



Jag umgås knappt med någon,
ja du vet hur jag kan bli.

BRANÄS 08!

Vi hade väldigt skoj. Detta bjuder vi på!


ANSIKTSMASKAR

Jag och Sara sitter med varsin ansiktsmask nu. Väldigt söta! ha.
Sara kommer nog lägga in bilder på oss sen.

nej nu kollar vi på två en och halv man.
Puss

IM GONE

Efter en heldag med slappande fortsätter jag med det fast med sällskap, Sara. Hon kommer hit med ett paket köttfärssås. Hoppas på att det kan bli tacos, det skulle va väldigt gott! Ska möta upp sara på stan iallafall så får vi se vad det blir för smaskigt!

borde kanske klä på mig lite kläder nu eftersom jag legat i pjamasen hela dagen. Sara är påväg till bussen och jag måste springa in till stan. Hörs senare.
pusss

ÄR DU EN AV DOM SOM BERÖRS ÄNDÅ?

Misshandel utanför hälsohotell i Ekshärad
EKSHÄRAD

En 19-årig man från en tätort i Hagfors kommun hämtades med ambulans efter att ha misshandlats utanför Hälsohotellet Wermlandia i Ekshärad på lördagen.

Enligt polisrapporten hade 19-åringen gått ut för att urinera när han överfölls av tre män. Männen slog och sparkade 19-åringens tills han föll omkull, och fortsatte därefter att sparka honom över hela kroppen.

Under söndagen förhörde polisen personer som kan ha varit inblandade.


Läste detta på internet idag. Ska verkligen sånna här saker hända? Nu visste jag detta redan för det handlar om en riktigt nära vän  till mig. Hur kan man bara vilja slå ner någon utan som helst anledning?
Först trodde jag detta var ett skämt, att han skrev till mig för att jag skulle ge honom uppmärksamhet för ett bråk som hänt en dag innan. (mellan han och mig). Men dagen efter när han fortsatte säga att han låg på sjukhus blev jag orolig och då berättade han vad som hänt. Hur kan folk ha mage till att göra såhär? hoppa på någon och slå tills personen ligger ner på marken medvetslös och helt hjälplös tills någon hittar honom för att ringa en ambulans? Ska man verkligen låta någons liv nästan gå till spillo? När personen bara är 19 år gammal?

Bara för att man har alkohol i kroppen ska man inte få göra såhär. Aldrig! Varken säga något som är fel eller slå någon. Det är inte acceptabelt! Varje människa måste ta sig en funderare och tänka till och fråga sig själva om det är värt att skada en annan människa såhär? en osyldig människa!

Jag tänker på dig.
Även om det blir som det blivit vill jag att du ska veta att jag fortfrande bryr mig!
Puss och kram lisa

DU HAR INTE EN ANING OM VAD DU GER DIG IN PÅ

Nej det gör du nog inte om du går runt och säger att jag är en hora. Och absolut inte på en fest där folk känner mig. Jag är inte den som tar åt mig, men jag blir fan så förbannad när DU som inte ens känner mig säger att jag är en hora. Men detta beror väl ganska mycket på att du är ganska ful själv och inte får dig något. Det är väl inte mitt fel att folk vill ha mig? Och det är inte heller mitt fel att du är ful och fet. Det får du liksom göra något åt själv och de du lär ju inte bli snyggare för att du går runt och säger att jag är en hora.

Men du, hör av dig nästa gång du ska säga det så kan du säga det to my face! Skulle vara hemskt roligt att se om du vågar, för tro mig jag backar inte. Jag må vara tjej men jag backar inte!
Jag har alltid stått upp för mina vänner men en sak ska du veta, jag står upp för mig själv också!

 stay away bitch!

SÖNDAG

Söndagen började med praktik, vilket jag försov mig till......

Igår natt ringde min mobil lite väl mycket och jag klicka hela tin, tillslut blev de lite för mycket. Jag stänger av min telefon och ber Matilda väldigt snällt att hon skulle sätta på alarm på sin telefon och hon tar upp sin telefon, pillar på den och lägger ner den tillbaka. Man tror väl att hon satte på alarm?
Vaknade imorse av mig själv och slängde mig på Matilda så hon tog fram sin mobil och kollade va klockan var; halv tio. Jag skulle ha varit där klockan nio. Bara att slänga sig upp ur sängen och ringa Lindex och säga att jag skulle bli sen, vilket de redan fattat helt själva! När jag håller på att göra mig iordning kläcker matilda kommentaren; Varför bad du inte mig sätta på alarm för? EH VA? ja.. Vad ska man säga? jag tog mig ju iväg iallafall. Vilken morgon!

När jag kom hemifrån praktiken slängde jag på mig nyare smink, kläder och drog in till stan för att möta Karin för att kolla på Melissa Horn. Ett fullsatt Scalateatern och hon kommer ut på scen. Jag va lycklig! så i en och en halvtimma var jag den lyckligaste på jorden. Jag bara älskar hennes låtar, man känner igen sig i dom verkligen och tar åt sig av texten. Hon var väldigt liten och väldigt söt! ha :)

Nej nu ska vi kolla på film.
Madde och Robin är här och eftersom inte jag fick någon sömn inatt ska jag försöka sova nuuu eller snart! puss.

MELISSA HORN

Nu mina vänner ska jag iväg och se Melissa Horn. Berättar mer om min dag och allt sen när jag kommer hem. Lite om igår också kan jag berätta!

Nu måste jag få i mig något i magen och kila in till stan.
hörs senare.
puss!

FEST IKVÄLL IGEN

Dags igen....
Matilda och jag drar till Hammarö och festar och har roligt.
Just druckit upp första vinglaset....


SKÅL!

DÅ KÖR VI IGEN DÅ!

                                          

HEJ BLOGGEN

Sitter hemma i lägenheten nu med Frida och Matilda. Ska snart ner till stan och kolla runt lite och fika på ett mysigt café. Gårdagen var väldigt rolig. Började iallafall här sen ja, bar de av till stan och sen snabbt tillbaka hit. Men vi hade roligt ändå. Måste tacka för denna kväll iallafall.

Nu måste jag dra. Annars skriker de snart :)
Pusshej.

FOREVER AS ONE

M- Lisa du min bästis.
L- Du är min med Matilda
M- Och vi kommer alltid va vänner förevigt..
L- Jaaaa, för evigt!


Vi är för söta, så lät de just.
ja och min matilda.

IT CAN ONLY GET BETTER




BÄSTA VÄNNER


ERIK

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ERIK,
HOPPAS DU HAFT EN SUPER DAG!

JAG ÄLSKAR DIG!

HOS MATILDA

Är hos världens bästa Matilda nu. Känns så skönt att va hos henne, behöver prata massor med henne. Vi har alltid saker att prata om, både bra och dåliga. Nu ska hon plugga och jag ska hörhöra henne.

Lycka till Moa på sista tentan imorgon nu, håller tummarna!
Och Jag måste säga att jag tycker synd om Sabina som ska jobba på nyår,
jag lovar att festa åt dig :)


THE PARTY DONT START UNTIL I WALK IN




NYÅR!

Vart ska alla på nyår? Tänkte på det förut. En del av mina vänner ska till Sälen vilket jag tycker är skit skoj för dom. Göra något annorlunda, man ska väl passa på? Och sen när så många är arton ska de väl ändå göra det? ohyes. Känner att jag inte har något större behov av att bli med, är bara ett år kvar så kommer jag också iväg på sånt. Vet redan va tråkigt det är att åka iväg och inte komma in på något, så nej. Den risken vill jag inte ta, igen.

Men, vart blir man då? Hagfors eller karlstad? Hagfors är de ju alltid samma folk hela tiden. Kul att göra något annat och de längsta jag kommer är nog karlstad. Ska höra med min vän beccabus vad hon ska göra. Skulle vara extra roligt att festa med henne, för med henne kan de bli jämt vad som helst! ;)

Vad ska ni göra på nyår?

HEJA MOLKOM!

Som farmin säger!
Nu tycker jag mölköm kommer hit snart och gör konduktörsgatan 2C osäker!
Amanda&Cassandra? :*

 

Nej ska dra, bussen går om en kvart!
jag måste in till stan, snabbt som fan.
hööörs.


GODMORGON

Dags att klä sig´. Innebandy klockan ett? Kanske.
Hörs senare.

GODNATT

Efter en sväng till Sunne och till sättra får det nu bli sängen. Det ska blli skönt, vi är lika döda båda två här! Somnar nog väldigt skönt sen. Men kvällen har iallafall varit himla bra.


Tack för denna kväll.
Har bara ett problem, karlstad imorgon eller på måndag? Siktar skarpt på att det får bli på måndag faktiskt, men det återstår att se. Bror ju på om något kommer ivägen eller inte....

Nej godnattt på er!
sov gott. puss

MYSKVÄLL MED TJEJERNA

Tänt massa ljus, gjort tacogratäng och tjejerna är här. Kan det bli bättre? Jag vill inte tillbaka till praktiken, jag vill ha helg längre. Har så mycket jag vill göra ju.. Jaja, det får man väl lysa någon annan dag kanske.

Nej nu ska vi äta. skriver sen.
puss

GODMORGON

Godmorgon alla! Lisa är uppe i tid, detta beror helt på att Matilda ställde klockan på tio annars hade vi aldrig varit uppe nu om jag hade fått bestämt. Ska börja göra oss iordning för att åka till Sunnemo och äta, det ska bli gott. Sen blir det innebandy för hela slanten. Roligtroligt!

Nu ska vi rocka till musik och göra oss klara!
Skriver sen! pusss,



IDOL

Ja det blev det tillsammans med Matilda, Sabina, Johanna och Ida. Himla mysigt, tack för en roligt kväll brudar. Alltid lika roligt att träffa er.Kollade iallafall idol och det blev en besvikelse för min del. Hur kan de rösta ut Eddie? my boy. Reza kunde väl lika gärna ha fått åkt, man hör ju ändå inte vad hon säger? Okej taskigt kanske men det är ju faktiskt sant. Vad tycker ni? var det rätt eller fel?

Imorgon blir det iallafall att åka till Sunnemo för att äta mat hos Mormor Birgitta. Gottgott! Sen blir det att åka ner till Älvstranden för att kolla på lite innebandy, det blir roligt det. Sen får vi se vad kvällen bjuder på ;)


Alla ord matilda sagt till mig säger jag nu till henne. helt ombytta roller..
Men tillsammans klarar vi allt, tillsaammans är man liksom mindre ensam ♥

Puss Lisa

MYS MED BÄSTA

Ja nu blir det massa mys med världens bästa Matilda. Har just kommit in efter en skön promenad ifrån filmbolaget där vi köpte en stor godispåse och så hade matilda julmust. Kan det bli så mycke bättre? Har saknat min älskade vän så nu ska jag ta vara på denna helg ordentligt!


min matilda och jag då.


ROAR MIG SJÄLV

Sitter hemma hos matilda nu och roar mig själv med detta..
är jag inte vacker så säg? ;)





I VÄNTAN PÅ MAMMA

Ja, blev inte riktigt som vi tänkt. Orkade verkligen inte gå upp halv åtta imorse för att åka till Matilda nej. Det blev att ligga kvar i sängen och sova ett tag till. Ungefär halv tolv gick jag upp och hoppade in i duschen, sen gjorde jag mig klar och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem för att skjutsa in mig till hagfors där matilda väntar. Ja jag ska ner till forsnässkolan eller va i helvetet de heter, har inte så stor betydelse men eftersom jag inte ätit något än åker jag hem till matilda och gör mat. Gott!

Men nu kom mamma, jag måste skynda mig att klä på mig!
hörs senare :)
puss

BUBBLEROOM

Kollade runt lite på Bubbleroom och hittade en så snygga tröjor. Tänkte visa de jag hittade.
Alltid roligt att kollade på kläder.



Denna kostar 299:-
Snygg till både fest och vardag.




Denna kostade ifrån början 329:- men nu är det rea på den och den kostar 199:-
En riktig myströja.

Vad tycker ni? värt att beställa?
Puss.

MELISSA HORN

Ja, henne ska jag se den 21 November. Jag är lycklig, har ett rus som bara kommer när det händer sånna här saker. Jag som känner igen mig så mycket i hennes låtar, så ska jag få se henne live när hon spelar sina låtar. Ända sen jag lyssnade på henne första gången har jag varit fäst vid henne.

Tänkte ge er lite låtar som är mina favoriter;

LÅNGA NÄTTER.


LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMARE.



JAG KAN INTE SKILJA PÅ.

Några av hennes sköna låtar, lyssna och njut vettja! Om ni är intresserade av biljetter berättade min arbetskamrat(som jag ska gå med på konserten) att det fanns några få biljetter kvar så skynda er att kolla efter om ni är intresserade av att gå och höra hennes ljuvliga låtar!

nu ska jag iallafall jag lyssna vidare och njuta! Pussss


MIN DAG

Började med att jag försov mig. Himla dret! Kom inte allt för sent till praktiken vilket är bra. Brukar aldrig försova mig men nu på sista tiden händer det lite för ofta tycker jag. vad beror detta på? Ja jag vet inte, blivit tröttare på sistonde kanske.
Ja, dagen fortsatte iallfall med det vanliga, jag galgade kläder vilket inte är sådär jättekul men står nog ut en vecka till eftersom jag bara har det kvar på praktiken. När jag slutade halv sex var det bara att springa till stadsbussen som skulle ta mig in till stan och sen springa hem till lägenheten där jag skyndade mig att packa, sen in till stan igen för att sätta mig på bussen hem till Hagfors och där är jag nu.

Här hålls det på att göra om i köket, såå.. Vi har liksom inget kök. Ja vi står väl ut!
Imorgon ska jag till Matilda tidigt på morgonen, sen ska jag till Norra/asplund och hälsa på alla vänner, det blir skoj.

nej nu måste jag fixa en grej. puss!

TILL ANONYM

Vem är du som sett mig i hallen och när var detta? haha.
Namn tack? vet jag vem du är?


kram..

MIN UNDERBARA REBECCA!


är luciakandidat i år. Förra året var ju Cassandra det och var hur fin som helst. Håller tummarna för att gullungen på bild vinner i år och det är jag säker på att hon gör! :)


JAG SKA SLUTA DRÖMMA OM DIG NU

SLUTA DRÖMMA OM OSS.


SOM OM HON SKULLE FÖRSVINNA DÅ

JAG KLARADE INTE AV DET.
DET FINNS DAGAR DÅ JAG TÄNKER MER PÅ HENNE ÄN PÅ DIG


FLICKAN OCH KRÅKAN



O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent.

JAG KOMMER LIKSOM INGEN VÄGEN

med att skriva i bloggen, har försökt hela dagen men kommer ingen vägen. Fick iallafall en bra musiklista nu på spotify så det kanske blir att sussa till den snart! :)


hörs imorn, då lovar jag att skriva något och städa upp här hemma.
puss

SARA

Sara ville att jag skulle blogga om henne så.. aah. Sara!

INNEBANDY HELA HELGEN

Eller ja, idag och imorgon. Men så gott som hela helgen iallafall. Ska ner och kolla på Hagfors när de möter Munkfors! Lycka till tjejer.

Vinner Hagfors drar jag, Julia, Heidi och Albin till karlstad och sover över där. För då ska de spela match imorgon i karlstad. Roligt tycker jag :) Imorgon kommer även Robin Karlsson Larsson och tar över bäddsoffan en natt. Han ska vidare till Malmö han på måndag. Länge sen man såg den filuren också.

Nej nu måste jag klä mig och allt. Jag sitter i handduken sen en timme tillbaka, not good.
hörs senare. Ha en bra lördag, puss!

SKOLKORTET

Och just ja, skolkorten har kommit. Jag borde nog aldrig gå ut igen, ALDRIG!
Man skäms ju ihjäl.

HAGFORS

Sitter i hagfors nu. Åkte hem förut efter praktiken. Glömde min laddare vilket suger ashårt. Min telefon laddar ur sina batteri väldigt snabbt. Men som tur är åker mamma och pappa till Karlstad imorgon och kolla på golv åt de nya köket. Så tur som jag har så springer de in i lägenheten och hämtar den och tar med den hem, ska visseligen tillbaka till karlstad på söndag meeeen, orkar inte va telefonlös till dess!

Nu ska jag försöka sova. Vill egentligen sova och är fruktansvärt trött efter den här veckan!
PUSSHEJ

inatt så drömde jag om dig,
och det väckte gamla minnen.
jag fick aldrig nån chans..

HEMMA IGEN

Ja då var man hemma igen då. Skönt! Lite rädd för att åka med bussarna såhär sent på kvällen. Men, nu är jag hemma iallafall och jag ska städa lite och sen hoppa in i duschen och sen lägga mig. Men träffade iallafall Sara och Denise och det var ett plus. Mina tjejer de!


och måste bara säga, min foundation som jag köpte förut va super bra enligt mig! Så den tipsar jag också om.
Nej nu måste jag börja städa. Hemfärd imorn. Saknar mammsen och pappsen väldigt mycket!


Och förresten så flyttade min bror till Uppsala i Tisdags och jag hann inte träffa honom innan det, det känns väldigt jobbigt!

Nej nura, nu drar ja! hejhej.

NYTT INKÖP

Idag köpte jag mig en ny foundation. Kände att det var på tiden, har haft samma allt för länge och det är alltid kul att prova nytt och har hört att denna ska vara bra. Jag hoppas det stämmer!
Så nu ska jag faktiskt pröva den, ni lär ju höra lite senare om den är bra eller inte.

Ska även sätta på mig lite skönare kläder och dra in till stan också, måste sätta mig på bussen som tar mig till kronoparken där träningen är. tyvärr kan jag inte vara med för jag har inte mina skor. De har johanna och de är tydligen i Hagfors? Ja jag får hämta dom under helgen helt enkelt! Men, vi hörs senare. PUSS!


TÄNKTE TIPSA


Jag måste tipsa om en så himla god parfym. Den är ny och eftersom jag är på Lindex och praktiserar så såg jag den där och tänkte bara berätta om den eftersom den doftar så otroligt gott och för att den är så himla billig! Den finns iallafall på Lindex för endast 195 :-
Tycker den är värd att köpa! Tro mig, det ska jag göra =)

BRUNO BANANI - MAGIC WOMAN


HALLOWEEN I ÅR

Lite bättre blev de att ;)


RSS 2.0