UFMÄSSA

Godmorgon mina kära! Kom just hem till lägeheten i karlstad igen efter att ha spenderat kvällen i Hagfors. Tagit ur löshåret för att låta mitt hår vila lite och FÄRGA bort min FULA utväxt som jag fått mig. Ser helt dassig och äcklig ut i håret. Så moniz, snart kan du väl typ hjälpa mig att sätta i det igen? Jag räknar med din hjälp ;-)

Under helgen iallafall så har jag jobbat och även firat Anna. Därav har jag haft en väldigt bra helg helt enkelt. Tack för den alla som deltog! Ingen nämnd ingen glöm. "jag blir aldrig full längre!!" är något jag aldrig mer ska säga. Men hade iallafall en väldigt bra kväll med tjejerna i fredags.

Nu sitter jag iallafall och ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan jag går upp och handlar mat på konsum. Det ekar i mitt kylskåp just nu, NOT OK! Ni som vet hur hungrig jag alltid är så funkar de inte att ha det såhär, så att säga. Så ska gå upp och storhandla idag tänkte jag. Hur ont det än gör i mig att handla så måste jag göra det.

vid tolv ska jag befinna mig vid CCC där det är UFmässa och vi ska dit och kolla med klassen. Kan inte påstå att jag tycker det är sådär jätteroligt de heller men aa, får väl pallra mig dit för mina vänners skull. Kolla lite på deras uf-företag!


VÄRLDENS BÄSTA SOFIE FYLLER 19 ÅR IDAG OCKSÅ. HAPPY BDAY PUMAN!!
LOVE UU MUCH


världens finaste soffie


Hejsan!

nej detta är ej acceptabelt enligt mig. När 37 st kollar på den här jävla bloggen och jag kämpar för att få in inlägg då och då tycker jag faktiskt att jag är värd en kommentar på mitt senaste inlägg! THIS IS NOT OK

Har ialf skönaste vädret här och det är inget jag klagar över kan jag säga. Solen skiner och jag är på topp humör idag och det kan jag säga att jag inte varit måndag och tisdag. Min klass har gått igenom två bitterfitta-dagar. MEn så kan de vara ibland :-)


Känns just nu som jag har mycket att se fram emot och detta är bara inom loppet av några dagar. Känns skönt att veta att man har så mycket som väntar :-) WHOOHOO


en skön vårbild


Ett problem har nu uppstått!

Jag har nu hittat min andra tatuering jag snart ska göra. Frågan är bara vart? Det är en text till, tre ord. Ni kanske har lite förslag? även om jag inte visar hur den ser ut ;-) inte än ialf.

SNÄLLA HJÄLP!


Bara för att jag verkligen inte har tid

Ja precis. Bara för att jag verkligen inte har tid så lägger jag in ett litet inlägg här. Sitter och pluggar som en idiot här för att jag ska bli klar med religionen. eller nej, nu ljuger jag.. Jag kollar facebook mer än vad jag pluggar kan jag säga, 1 ord i minuten ungefär. Jag är ju sådär superbra på att lägga på mig massa saker som senare bli panik och det är det nu, eftersom det ska vara inne imorgon innan 12:00 och jag har 4 frågor kvar och jag har ingen aning om vad jag ska svara? Någon som är bra på religion och om moral och etik som vill typ hjälpa till? Hör av er INNAN 12:00 imorgon då. Uppskattas!!


Lyssnar ialf go musik och försöker komma någon vägen med denna uppgift. gör allt jag kan och visst ska jag väl lyckas också. Självklart, KÖR PÅ! PEPP!

Nej gud, töntigt och onödigt inlägg men vad gör man inte för att få slippa plugga?
hörs imöra, tror jag.. kanske!


Hejdå. puss!

börja blogga ordentligt igen?

Aa det gick ju fantastiskt bra. Men det kommer ialf in ett inlägg lite då och då:-) så, vad har hänt de senaste dagarna? Jag har spenderat väldigt många timmar på karlstad sjukhus, rättaresagt skulle jag vilja säga att jag varit dit en sväng varje dag denna vecka. Tyvärr kommer jag inte hinna dit imorgon men så är det. Då är de jobb som gäller..

måndag och tisdag har jag ingen aning om vad jag gjorde direkt så de dagarna får ni inte veta något om, jag har väldigt kort minne. Men igår iallafall vaknade jag hos anna och blev upphämtad av ny kläckte föraren Erik som körde mig hem för att jag skulle få hämta mina skolgrejer och sen till skolan, efter det var jag till sjukhuset en snabbis och hälsade på farmor Lisa, gammeltanten. Tog bussen därifrån, hem och sen till Hammarö dör jag dödade några timmar med dudez, herregud vilka ägg.

Senare drog jag vidare till Becca där det var Mary Kay party. Riktigt roligt och lärorikt. Hoppas att det blir en sminkkurs nu också. Men fick ialf skjuts hem och då blev det att käka mat och sen gå och lägga sig.

Idag började jag halv ett och jag dök upp runt ett. Av personliga skäl. Gjorde inte speciellt mycket i skolan alls och dagen gick väldigt fort som var tur. Efter skolan tog jag en fika på stan med Therese och Denise.

Så nu ska jag försöka plugga eftersom jag har en del som ska in imorgon och det suger hårigpung! Blir nog att sätta på sig studentmössan om jag ska orka plugga något idag. Är så äckligt trött på skolan, GE MIG STUDENTEN OCH SOMMAR!

långt inlägg, men där har ni lite av mitt liv för två dagar :-)
PUSS

DET ÄR NÄRA NU

...............................................................................


"nu ska de här fattiga fettot gå ut och ta sig en liten rök"

Lisa - NEj nu ska de här fattiga fettot gå ut och ta sig en liten rök
Sofie - hahahaah. gör de, hoppas de känns bra medans jag går å tränar
Lisa- har nog aldrig rökt en så go rök förut som jag kommer göra nu

härligt.

Idag har jag jobbat och mer än så blir det nog inte idag. Är själv och har jättetråkigt så kommer väl förmodligen ligga och sura hela kvällen just för att jag är ensam och för att jag kommer ha supertråkigt!

Men nu ska jag iallafall göra mig mat och sen typ äta upp therese choklad som hon lämnade här.
tack och bock! pusss

hmm

en blandad dag. man slutar aldrig förvånas.


Plugga är det bästa jag vet

Ja jag sitter fortfarande med min lilla samhällsuppgift och fattar nada, den går bra trökt men har ialf fått ihop en sida nu. Tyvärr är det 2 hela sidor kvar för att ens vara i närheten av godkänt. 3-5 sidor MINST skulle denna uppsats innehålla. När någon ger mig sådan press finner jag aldrig något att skriva, kan inte göra om bra och ordentliga meningar. Nej gud, det här kommer aldrig gå vägen de. Men bara att ta tummen ur röven och plugga på :-)

Väntar ialf på pappa som kommer och hämtar upp mig och vi byter platser och JAG KÖR HEM. JAG! :-) Duktig som jag är så ska jag köra hem idag, varesig pappa vill eller inte. Hoppas bara han kommer snart. Sitter här redo och klar för att dra mig hemåt mot Hagfors. Blir massa mys ikväll och plugg såklart.. fyyy säger jag bara, fyy!


Nej nu måse jag plugga igen! puss


hej igen

Min dag har bestått utav mys på stan med therese och Carina. Vi köpte biljetter till 100dagarsfesten och kollade även ut glasögon åt mig. Blev supernöjd med dom och om 10-12 arbetsdagar sitter dom i ansiktet på mig. haha, jag som inte ens passar i glasögon, får väl se hur detta går ;-)

annars idag har jag försökt plugga och det har gått sådär, jag är väldigt arg på skolan nu och är sådär jättenära på att sätta på mig studentmössan och plugga i den. Det kanske går lite enklare då? Värt ett försök ialf.


Jag vet att jag inte passar i glasögon men skratta helst inte! haha :-)


Borde plugga!

Borde plugga som fan men jag kommer ingen vägen alls så jag går och tar en dusch istället och fortsätter senare.

Idag beställde jag mina glasögon men de berättar jag mer om sen :-)

FRISÖR



Färgade och klippte Sofie torsdags också! Hon blev riktigt nöjd också. Glad glad :-)


HELG

Helgen har vart superbra.
Fredagen började med att jag vaknade upp hos annis som åkte till skolan på morgonen. När hon kom hem igen åt vi och sen drog jag hem till min egna lilla lya för att fixa inför förfesten jag hade. Jag, Anna, Sofie, Amanda, Trissi och Jon drog en liten chill förfest här för att senare dra vidare till tempel. Hade en fettbra kväll!! tack för den ♥

Lördagen blev lugnare, fick besök under dagen men kvällen spendera jag helt själv och det var lite ensamt men ändå gött. Lite ensamtid behövs alltid.

Söndag började med att som vanligt terrar någon sönder min telefon men ja, jag vaknade, gick upp och satte på Mamma mia, VILKEN FILM, I LOVE IT!

Therese kom och vi satt och snackade. Vilket behövdes enormt mycket, min lilla fina goding ♥

Som tur är så kom även therese och berättade för mig att jag har studiedag imorgon och när hon sa de fina ordet STUDIEDAG blev mitt liv så mycket enklare, jag började se ljuset i den mörka tunneln, jag såg sovmorgon, jag såg mys, jag såg fett mycke soft i soffan och sen kom jag även på att jag har sjukt mycket plugg som måste in. Men studiedag sitter bra fint ändå!!

så nu vet ni ju lite ialf :) puss

BRA DAG!

Idag har det varit en sån där riktigt skön och härlig dag.
Åkte med pappa till karlstad för att få hem lite saker från lägenheten och när jag kom hem var det bara att göra sig iordning för hockey där viking förlorade med 3-4. Tråkigt men jag är inte förvånad.

Var en tant på hockeyn som fick en puck rakt i ansiktet. usch va ont det måste ha gjort.

Men när hockeyn var slut drog jag och linnea och köpte godis och åkte hem och kollade på Mean girls 2. Helt ok film men ja måste nog säga att ettan var bättre. Sen satte vi på One tree hill och HERREGUUUD va spännande det är. Vill bara se mer hela tiden! Haft en toppendag med min favvotjej ♥

Har jag nämnt att jag har träningvärk? I VARJE DEL AV MIN KROPP. Men imorgon kör vi igen och då är det dans som gäller. Får se hur detta går, kan bara hoppas på det bästa ;)

Haft en riktig toppen dag och jag hoppas det fortsätter såhär, jag behöver det verkligen.
Glad att jag har mina älskade vänner och min helt sjukt underbara familj.

godnatt och puss

något nytt

Hejsansvejsan! Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt bloggande igen och det kommer förgylla Sofia Larssons vardag då hon tjatar på att jag ska börja igen efter som det var ett tag sen jag skrev här och jag kan lugnt meddela att inget har hänt i mitt liv förutom att det mer och mer börjar närma sig studenten!!!
fick studentmössan förrförra veckan och jag kan lugnt säga att det börjar känns att snart äre dags att sätta på sig mössan och springa ut, REN LYCKA enligt mig.


Nu har jag ialf lov i en vecka och det är välbehövligt. Dock har jag inte fått sova så mycket de dagarna som varit på lovet för jag har jobbat och idag så var jag med Linnea till Degefors och Karlskoga för att fixa med hennes balklänning. Hon kommer vara så vacker min lilla tös.

När jag kom hem därifrån var jag dödstrött så gick och la mig sen kommer mamma in och skriker "SOFIA ÄR SNART HÄR OCH HÄMTAR DIG!!" då kom jag på att jag lovat iväg mig på träning, så fick masa mig upp ur den varma och sköna sängen och vänta på att hon skulle komma. Det var de bästa jag gjort på länge, även om jag kommer må som en dö sill imorgon så mår jag fruktansvärt bra idag och är pigg och glad. Fick ur mig lite irritation och dåliga tankar när jag stod där och flängde runt men ack så kul det var. Så på torsdag kör vi igen! Får tacka Sofia och Jessica som fick med mig på detta, Bra jobbat!!! :-)

Nu har jag nog inte så mycket mer att tillägga!
PUSS L

RSS 2.0