ITS SOOOO TRUE..

Idag blev det ingen träning för mig och Sara. Vi hade för mycket annat för oss, som att handla saker till skolan och äta. Sen gjorde vi också en inpulsgej, eller ja, jag gjorde. Jag färgade mig mörk. Det är väldigt ovant men ändå så känns det rätt okej, jag har ju faktiskt varit mörk förut. Men då färgade jag mig svart, nu tog jag bara i en lätt toning, det fick duga. Jag är iallafall nöjd.


Det är imorgon det blir träning istället, Jag ser verkligen fram emot det! Det ska bli superkul.
PUSS

BLEV INGEN TRÄNING..

Istället hände detta;


GODMORGON ALLIHOP..

Ja, godmorgon sen klockan fem. Då jag steg upp efter en väldigt kort sömn. Sitter nu hos Sara och tänkte att jag lägger in ett blogg inlägg innan jag drar till skolan för att plugga lite matte och sen ha organisation och ledarskap.

Slänger in ett inlägg efter träningen sen, för JA jag ska träna. Happyface! Det ska bli väldigt roligt. Länge sen jag spelade innebandy nu, jag är nervös. väldigt nervös faktiskt. Men detta ska man väl fixa, hoppas jag och jag hoppas även att mitt knä håller.

Jag hittade lite bilder på henne dator.
 Jag och min sötsara.

 


OCH...

Detta är resultatet av den nya bloggen. I hope you like it! Jag får inte va vaken nu, bara  tre timmar tills jag ska upp, fan också. Lär ta ett tag imorgon innan ni hör något ifrån mig, ska nämligen pröva en sak imorgon, jag hoppas det blir kul och att det kommer gå bra.

Gör som min vän Frida, håll tummarna för mig imorgon, STENHÅRT!

Imorgon våldgästar jag hos Sara igen, fast stannar tills på Onsdag nu. Det vill säga att hon får stå ut med mig i två hela dagar/nätter. Hon lär gilla det, jag förstår henne. Jag gillar det iallafall, för jag gillar henne.

Nej gud, jag måste sova. skärpning Lisa! Godnatt alla.
Tack för de uppmuntrande konversationerna och kommentarerna jag fått från inlägget när jag pratade allvar. Kände att när jag fick dom blev jag väldigt glad och det gjorde mig lite gladare i sinnet.

lots of love. hörs imorn.


090831

Jag borde inte vara vaken nu,egentligen. Jag borde sova sen länge sen, men jag har alldeles för mycket för mig. Men så kan det bli ibland. Idag har det iallafall varit en helt okej dag, träffade min Sara som var depp. Så vi deppade tillsammans. Jag fixade även skjuts till karlstad åt henne så hon slapp att åka buss, jag fick äta på max. mums..

Mer idag har de inte hänt så mycket, tog en äggsmörgås med mamma förut. Idag har det gått en vecka sen hon fick gips och kryckor. Imorgon ska hon tillbaka till Torsby för en rutinkoll. Hoppas det går bra ♥

Förresten, nu sådär lite senare på kvällen är jag ganska glad. Och vet ni vad? Det firar vi med en ny design, iallafall en ganska ny. Den får duga så länge.

PUSS.


SOM SAGT; ALLVAR PÅ BLOGGEN..

Under ett liv, hur många misstag gör man inte då? Hur många gånger fäller man inte tårar för att man känner sig så dumt för att man sårat så många människor runt omkring sig? Va många gånger gråter man inte för att man har hemligheter inom sig som faktiskt betyder något.. Och som en enda person till vet om. Personen man gjort misstaget med. Hur många människor gör inte så och ångrar sig? och va många personer har inte vänner som inte har en aning om det?
Va många människor är det inte som döms efter misstag dom gör? Och va många gånger är det inte man sitter och säger att ens vän ska skita i personen som gjort en illa. Men den vännen vet att hon/han gjort precis lika tillbaka. Eller ja, helt enkelt betett sig väldigt illa emot personen man älskar. Ens vänner vet ingenting. Man vill/vågar inte berätta pga att ens vänner ändå kommer att försvara en som att man inte gjort någonting alls. Det är inte rätt!

Man måste få leva sitt eget liv, man måste få lära sig av sina egna misstag och få resa sig upp själv efter ett fall. Man måste få en chans att försvara sig. Man gör inte saker utan anledning. Det är bara så! Och de som är ens riktiga vänner är inte de som sitter och säger att man gör fel om man går tillbaka, ens riktiga vänner är de som ställer sig upp och säger att man får gå sin egen väg och att de ställer upp när det behövs. Ens riktiga vän blir inte sur när man väljer att gå sin egen väg och en riktig vän säger aldrig nej!
Jag tycker vi alla borde tänka om, riktigt ordentligt. Folk borde låta sina nära och kära gå sin egen väg istället för att sitta och dömma. Va många gånger har man inte som vän suttit och sagt att det är bättre om du lämnar personen? och hur många gånger har man inte hört de orden själv och vetat att de aldrig kommer gå...


TVSPEL MED TJEJERNA..

Yes, sitter hos Josse nu med Emma, Sara, Sofie och Josse självklart då. Spelar tv och pratar, jag suger på tvspel. Väldigt väldigt mycket!
Blir snart hemfärd tror jag. Men jag har skoj! viking vann förut mot munkfors, mycket bra gjort. Blev lite chockad över grejer som var på fotbollen också, men det är väl som det är. Folk tänker väl lite fel ibland bara. Dumt!


PUSS


JAG FIXAR..

Jag håller på med att  fixa en ny blogg, därför får ni ha denna så länge! jag hoppas det duger så länge ;)
Nu måste jag göra mig klar för jag ska på fotboll med tjejerna. Blir stövlar, vantar, mössa och tjocka tröjan! Bättre kan det inte bli. Nej nu har jag inte tid för att skriva mer.

Lägger in ett inlägg sen, hamnar nog hos saral.

PUSS

MYSKLÄDERNA PÅ..

Mhmm.. Verkligen. Gott gott gott! Matchen vi var på var verkligen inte rolig, nej usch. Ingenting för mig måste jag säga. Men jag får kolla på tjejerna mina på lördag iallafall och det ska bli kul. Jag är ju så sugen på att spela innebandy, har tappat en del bara, tyvärr.

Men nästa år kanske. Man får väl se, jag saknar känslan av innebandy. Saknar tjejerna!


Jag.

SHOPPING..




Jag inhandlade lite nya saker idag, SKORNA som jag prata om så fint igår, i just love them. Sen har de fått in nya snygga linnen på Gina tricot och sen jeansen är ifrån bik bok.Och ja, skorna är ifrån skopunkten. Skulle ha köpt en klocka också men då sa det ifrån, jag kanske inte ska handla upp alla pengar när jag just fått dom? Men jag köpte iallafall en sjukt go bodybutter igår, på Åhlens. Åh jag älskar att shoppa!

Nej nu måste jag fortsätta göra mig klar för jag ska snart på innebandy tillsammans med Sandra, det ska bli roligt! Första matchen för i år, som jag är på iallafall. Hibs - edebäck som spelar tror jag.

Och vet ni, imorgon har jag ledigt! det ska bli gott. En hel fredag att bara slappa på, och ta hand om min lilla mamma som fortfarande ligger med gips och går på kryckor. Stackars! :*

 Jag är på jätte bra humör.
PUSSSSSS.

HAHA, ONE MORE..

Glömde nämna i andra inlägget. Är det någon som vet något om lägenheter i karlstad? Jag letar efter en etta på ett ordentligt ställe och med bra pris. Om ni skulle få nys om något så hör gärna av er, jag är superintresserad.

Godnatt nu, puss.

OTH OCH SOVA..

Såg att jag hade ett par gamla OTH avsnitt på babyn min. Så det får bli att lägga sig och kolla lite på det innan man ska somna in. Egentligen borde jag typ torka håret och packa ner datorn och packa färdigt kläderna för imorgon eftersom det brukar bli rätt så stressigt på morgonen eftersom jag trotsallt går upp fem på morgonen.. Så vi får väl se hur det går imorgon, det är första gången detta år.

Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv som bara försov mig typ 3-4 gånger i ettan och gick upp så gott som 5 varje morgon, starkt gjort av mig! M&P tror jag också va väldigt stolta över mig..

JAG ÄLSKAR MAMMA OCH PAPPA! PUSS

HISS OCH DISS..


mhm, yes yes yes. Det är så självklart vad jag kommer hissa idag alltså, det är ju min älskling som jag just nu har i knät så fint. Precis där han ska vara och där han egentligen skulle ha varit hela sommaren tycker jag men det tyckte inte jb. Jag måste hissa en sak till faktiskt, skorna som jag hittade idag. Åhh i love them och de ligger verkligen och väntar på mig. Jag längtar så himla mycket på att få gå och köpa dom imorgon! lots of love.


Det jag dissar är så himla självklart, Folk. Folk som inte kan sköta sina egna liv utan istället går och försöker förstöra för andra och lägga sig i andras liv. Jag säger såhär; Ingen, och då menar jag ingen har ett dugg med mitt liv och mina val att göra. Det jag gör och INTE gör är min ensak hur det än är. Vilka vägar jag väljer att gå är också mina val. Sen märker man vilka det är som ställer upp för en när det är svårt och stöttar en när det går framåt. Sen ni som pratar en jävla massa skit kan börja bry er om era egna liv istället. Trött på skitsnack, och som sagt. Jag hälsade ju det till er igenom en viss person också. Jag hoppas det gick fram!

Har någon nåt att säga så kom och säg det till mig direkt istället. Så kan man få en chans att försvara sig också.
IDIOTER kallar jag er!

FÖRSTA SKOLDAGEN..

Ja och jag fick tillbaka min älskling, min vackra efterlängtade älskling. Känns skönt att ha dig hemma igen. Åååh, jag pratar såklart om min dator som har legat i skolan hela sommarlovet. Vi får ju tyvärr inte ha dom på sommarn just för att det ska intalleras nya saker på dom, men.. Inget nytt har hänt på min dator iallafall, det kan jag ju säga!

Men iallafall, slutade klockan tolv då åt vi i skolan jag och tjejerna sen blev det en sväng på stan. Det slutade med att jag stod på skopunkten och prövade skor. Jag var i mitt största hallelujahmoment. Men det är jag alltid när jag står i en butik full med skor. love it love love it.

Kommer upp bild på skorna imorgon när jag köpt dom, hela tre par. Jag får min lön imorgon, jag är inte nöjd för jag får 150 kronor mindre än vad jag ska ha. Det ska vi då fixa iallafall. Himla skit!

PUSSSS SNOS

BROWN EYED GIRL..

Just ja, jag har köpt ett par nya bruna linser. Jag tappade ju en utav mina i helgen när jag dansade runt i parken, då var jag ju inte så himla nöjd direkt. Så nu beställde jag ett par nya och faktiskt en annan sort, lika bra att pröva eftersom de andra var så knepiga på mig!  Får hoppas att dessa blir bättre.



DÅLIGT AV MIG..

Ja det har varit lite dålig uppdatering här ett tag, men jag har verkligen inte haft orken till att skriva. Det mesta har bara känts väldigt meningslöst. Idag har jag iallafall varit hemma med mamma, eftersom hon fått en spricka i foten och hoppar på kryckor så kan hon inte göra värst mycket. Så jag tyckte synd om henne och det fick mig att stanna hemma, skulle ändå inte göra något speciellt med skolan utan bara åka och campa mitt ute i skogen och de gjorde de inget att jag missade faktiskt.

Imorgon bär det av till karlstad iallafall, tycker lite synd om att mamma ska behöva vara hemma själv men förhoppningsvis kommer någon hit och håller henne sällskap ett tag. Usch va dåligt samvete jag får.

Nej nu får det bli sängen och sova. Ska till Sara imorgon så måste upp tidigt och packa alla sakerna som ska med, för det har jag liksom inte gjort! sånt gör man alltid i sista sekund, enligt mig.

PUSS

MITT NYA SCHEMA..


DÅ VAR HELGEN SLUT..

Ja nu var helgen slut då. Men det har varit en okej helg faktiskt. Fredagen började ju faktiskt med skolan och det var helt okej, skönt att träffa alla igen. Sen bar det av till Ida Berggren med alla tjejerna för att få ruset att starta i skallen och sen bar det av en liten sväng till Sofia och Rickard. Vi drog senare vidare till parken. där trodde man ju att det skulle va riktigt drag men så var inte fallet kan jag säga. Nej inte de minsta heller. Men Jag stannade och lyssnade på Poets iallafall. Träffade även Cassandra där inne och de va verkligen roligt :)

Lördagen va också väldigt rolig. Det blev en jäkla fest kan jag lugnt säga!

Har inte så mycket mer att säga. Har varit en bra helg iallafall.
Nu ska jag kolla film, puss!

ETT FÖRLÅT BETYDER INGENTING LÄNGRE..

Dagen har varit rätt så okej..

Imorn åker jag och våldgästar hos Sara och sen vidare till Madde. Ska ut på stan en sväng för att checka lite affärer. Det blir nice. Sen hoppas vi även på att pappa ringer och gör mig glad imorn, riktigt mycket!

Nej nu måste jag sova, jag ska upp halv 7 imorgon. Jag är inte van att gå upp så tidigt, nej fy. Så jag säger godnatt folket, sovgott!

parken till helgen också, det ser mörkt ut för min del.

PUSS

SHES MOVING ON..

Amanda Jansson.
Jag är mycket stolt över att du kommit in på frisör och att du valde att gå där. Förlusten för mig är att jag inte kommer se din glada blick varje dag när jag går in i klassrummet längre. Det var alltid du som såg på mig om någonting var fel och det var alltid du som frågade varje morgon när man kom hur det var och om allt var okej.
Det kommer bli tomt utan dig, en av stjärnorna.

Men jag hoppas och tror att du kommer få det toppen på frisör. Jag tror detta kommer passa dig! Men du vet att när du ska ha hårmodell är det mig du ska ha. Ingen annan. 

den 8 augusti var våran dag, 2 år.  Känns som vi varit vänner hela livet.
Jag älskar dig gumman, av hela mitt hjärta! Lycka till. 


GODNATT ALLIHOP

Ja nu lägger jag mig. Är inte så trött men får väl kolla på tv tills jag somnar. Ni kan väl hålla tummarna för mig imorgon och på Torsdag? Snälla! Jag ber, skulle uppskattas.

Nej godnatt med er.
Imorn ska jag träffa min kusin, då kommer jag att vara riktigt glad.

PUSS OCH GODNATT

HISS OCH DISS 2..


Jag hissar att äntligen är världens bästa kusin hemma ifrån Cypern. Känns bra att ha henne hemma igen och på svenskmark. Glad att hon haft en bra semester men känns ändå bäst när hon är hemma hos mig.


Det som dissas är det som hände idag. Att man först är superglad för man trodde att allt skulle fixa nu och sen när man ringer ett enda litet samtal så förstörs allt. Detta gillar vi verkligen inte! Nej fan också. Hoppas att jag får goda nyheter imorgon iallafall.

KOM IHÅG..

Även om du just nu ligger med honom i sängen, så har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig.
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du gör nu.
Oavsett hur bra och snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och sämre än vad du är.
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller ej så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt för det kommer han aldrig att göra..


MAN TROR ALLTID FÖR MYCKET..

Ja. Nu sjönk min glädje väldigt mycket. FAN OCKSÅ!

I GO LALALA LALALA LA LA!

Vet ni en sak? JAG ÄR ÄNNU GLADARE IDAG! Vissa vet redan vad detta handlar om men inte alla. Kanske inte ska sprida det allt för mycket innan jag vet att det faktiskt blir så som jag tänkt mig. Jag vaknade iallafall på strålande humör klockan 11. Helt otroligt att jag faktiskt gjorde vad jag skulle då också, det är inte likt mig. Men jag är iallafall väldigt glad att jag gjorde det, nu kan jag inte sluta längta till torsdag/fredag. Vet ju inte riktigt vilken dag det blir än, men det märks snart. Kanske redan idag!

Jag borde duscha OCH jag borde städa OCH jag borde byta sängkläder.
Därför ska jag göra allt det där nu, bara för att jag är så himla duktig!

mmmmmh..

Jag kom på att mamma har berättat att hon plockat hallon och lagt i frysen, jag hoppas hon talade sanningen för nu ska jag försöka hitta dom och knapra på till boken jag nu ska läsa några kapitel i innan jag ska sova..

Godnatt alla. PUSS

ETT BOKTIPS..

Jag måste bara tipsa er om en så himla bra bok, Skadad av Cathy Glass. Åh den är så fruktansvärt bra och man blir alldeles tagen av den och man har väldigt svårt att slita sig ifrån den. Boken är verklighetsbaserad och handlar om ett fosterbarn som kommer till en fosterfamilj alltså Cathy Glass. Jag ska erkänna att jag har svårt att lösa böcker, läser aldrig klart dem. Men denna kan jag inte sluta läsa, den är hemsk och bra på samma sätt.

Jag fick detta tips utav Irene och då tänkte jag att jag tipsar vidare för den som vill läsa den.

Får tyvärr inte in någon bild på boken men tro mig, den är toppen bra.



Hittade just en till ny och bra låt, tipsar om den med på samma gång!



Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone!

Kristinia DeBarge - Goodbye.
love it..

EN FÖRVÄNTANSFULL LISA..

Ja det är bara förnamnet just nu. Ida har fått mig väldigt glad och imorgon hoppas jag bara på att jag blir ännu gladare, Snälla snälla låt det här bli som jag vill nu. Då skulle jag bli så otroligt glad.  Hoppas iallafall det blir som jag vill, det tyckte Ida med att det skulle.

Längtar även till helgen. Eldfesten då. Tror Amanda skulle komma hit men jag är inte riktigt säker, men man kan ju alltid hoppas. Jag saknar henne väldigt mycket kan jag säga. Ska bli roligt att festa med lite vänner och gå ut till parken och lyssna på mitt efterlängtade band, Poets. OH MY GOOD I LOVE THEM. Ja, jag gjorde det iallafall. Jimmy Janssons gamla band, oh, gud jag älskade dom när jag var mindre. Och han lovade ju faktiskt för någon helg sen att han skulle spela miss you like crazy för mig! Just för att jag alltid lyssnade på den när jag var mindre, somnade till den varje natt. Hoppas han kommer ihåg sitt löfte, tror jag knappast men. Hoppas går alltid.

Jag kan ju inte säga att den här låten gör mig mindre taggad, utan bara mer taggad på fest!



give me give me give me all of you.
KISSES.

JAG ÄR VÄL TVUNGEN.

Jag säger som emmö: jag vill inte riskera min höst :)

sommaren 09s slut närmar sig med stora steg.
Gör den här listan om du inte vill ha en jävligt dålig höst 09.

¤ hur många badturer gjorde du - typ 1, jag badade ute pågrund av att simon bottade i mig i vattnet.
¤ vilken låt påminner dig om sommaren 09 - hatin on the club
¤ vad var det bästa med sommaren 09 - Sommarlovet bara
¤ och vad var det sämsta - solen som aldrig tittade fram, sen att jag inte träffade alla jag ville träffa.
¤ blev du kär - nej va de redan
¤ vad önskar du att du kunde gjort mer - träffat mera utav mina vänner och åkt till fler ställen för att ha kul
¤ vem umgicks du med mest - aah de va väl simon de.
¤ skadade du dig - nej
¤ saknade du något/någon - Ja.
¤ vart reste du - Smögen och Stockholm
¤ vem var den roligaste personen - många.
¤ sommaren 09s snygging - jag såklart!
¤ sista frågan, har sommaren 09 varit bra - jodå, den började riktigt bra men slutet blev väl sådär.


SNART KOMMER EN FRISÖR VID NAMNET ELINA..

Ja, eller ja. Hon går frisörlinjen iallafall och hon är superduktig på att klippa, just därför ska hon få klippa mig! Hon skulle gå och ta kort till körkortet sen skulle hon komma. Skönt att få lite skönare hårtoppar, inte så slitna. MEN, Jag är inte den som klipper så mycket så till helgen är dom nog slitna igen. Tyvärr!

Men men, Ska väl göra mig klar för en klippning. Hon lär komma när som helst nu.
Och måste ju säga grattis till Henne och Matilda som är så duktiga och fixade körkortet! GRATTIS TJEJER! Jag är superstolt över er.

nej, soo long! Nu måste jag säga hejdå till mina hårtoppar.
Hörs senare. Gråtandes eller glad. PUSS!

BLEV INTE SOM DET VAR TÄNKT...

Nä, då skulle jag ha sovit nu. Men har suttit uppe och fixat men bloggen, iallafall försökt. Men längre än såhär kom jag inte. Jag är inte riktigt redo att betala för en bloggdesign. Men hittade iallafall denna och den får duga! Det finns verkligen de som är hur duktiga som helst på att göra bloggar. Skulle också vilja kunna men, nej har inte tålamod till att lära mig. Tråkigt nog! Men så är det. Det kommer med tiden.

Blev iallafall lite nöjd med denna. Men kan säga att jag letar igenom HELA Sofies Bilddagboken efter en liten text. Men, tror ni att hon hade den? Nej. Jag får helt enkelt leta vidare.

Nej nu får jag väl försöka sova ändå. Imorgon ska jag försöka vakna i tid.
PUSS.

FYND..

Dagen har gått ganska fort. Jag vaknade ungefär halv tre, då var jag inte nöjd med mig själv. Fick ångest för att jag vaknade så sent. Jag måste börja vända på dygnet nu, snart ska jag upp fem på morgonen igen.  Så nu måste det faktiskt bli ändring på det här, som tur är så är jag ganska trött nu så får väl bli att krypa ner i sängen snart och sova.

Varit och firat Mormor idag iallafall, hon fyllde 65år. Var där och glass med hallon, FÄRSKA hallon. Åh har inte ätit de på hela sommaren, de va så fruktansvärt goda. Jag och Jonas bråkade om dom tillslut, men minst vinner alltid. Han är 32 år, jag vann.

Jag blev iallafall glad när jag kom på att Mormor har en massa smycken. Blev ju att leta runt lite och jag hittade faktiskt lite. Fick en ring, med en blå diamant, ett armband med en massa sker på, ett guldarmband och två par örhhängen, ett par vanliga svarta och sen ett par med hjärtan. Superfina var dom. Blev så glad när hon berätta att jag fick det. Hittade även saker som faktiskt var riktigt dyra och fina som hon lovade att ge till mig när jag fyllde år eller i julklapp. Det tyckte jag lät perfekt! Tack Mormor ♥



DE SENASTE DAGARNA..

Har varit fram och tillbaka. De har hoppat fram och tillbaka från bra till dåliga timmar. Det är svårt att förstå hur en dag kan förändra hela ens liv. Så fort! Har iallafall mina vänner att tacka för de bra stunderna, och min underbara familj.

Igår blev det iallafall fotboll en stund med Matilda, blev kallt och lite väl tråkigt så vi drog vidare till familjen Jansson och lämnade av cykeln jag lånade i onsdags. Sen tog vi oss en promenad till Erik där jag skulle va kattvakt, efter en stund gick Matilda hem och jag blev kvar med katten. Hon sov mestadels men när hon väl var vaken, mjauade hon bara efter mat hela tiden och speciellt efter kyckligen som stod på bänken som Erik och Bella ätit så det blev att stå i köket och fixa kycklig åt den lilla tjejen. Sen somnade vi bredvid varandra i sängen. Men mellan 5-6 imorse vaknade jag av att hon pendlade emellan att äta på mitt hår och mina händer. Lite kliande på magen så somnade hon sött brevid mig igen. Vaknade tolv igen, men hon fortsatte att sova en bra stund..

Åkte vidare till kusinerna där mamma och Annika väntade. Så blev en liten fika sen bar det av hemåt, men blev fort upphämtad av Sofia. Hon och Rickard ville ha hjälp med deras hår. Så blev att slänga i slingpaket på dom båda. Rickard fick en vacker rand i huvudet och Sofia fick som hon ville, (tror jag?). Jag hoppas iallafall så.

Nu måste jag sova. Är väldigt trött och ska försöka komma upp i bra tid imorgon. Kanske ska försöka fixa till slingorna på rickard, om han nu vill det. Sen ska jag försöka få mig en promenad också, få lite motion och frisk luft!
Godnatt. PUSS LISEN

AND I WILL TRY TO FIX YOU.





And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

LÅT ALDRIG NÅGON TA IFRÅN DIG DIN GLANS.

Det ska aldrig någon få göra. Du ska aldrig låta någon ta hela dig och äga dig. Låt ingen ändra på dig utan håll fast vid den du är. Var stark och gråt aldrig för någon som gör dig illa eller som inte är värd att gråta över. Lyssna alltid på de som står dig nära, för de sviker dig aldrig. De talar sanning och dom ställer upp för dig när som helst du behöver det.

Jag tänker inte låta dig ta ifrån mig min glans nu, du har aldrig och kommer aldrig äga mig. Jag kommer va stark och visa dig det, inte gråta över dig för du är inte värd det. Jag borde ha lyssnat på mina nära mycket tidigare, de har sett allt jag inte sett eller som jag blundat för. Jag är glad för att jag har dom och för att de ställer upp för mig!
Jag älskar min familj och jag älskar mina vänner.

Have I told you lately that I love you.



LÅT ALDRIG NÅGON TA IFRÅN DIG DIN GLANS.

KRÄFTSKIVAN..

Den var superkul. Var så roligt att träffa en massa folk och bara ha kul. Vi åt supergoda kräftor och sen lekte vi lekar och herregud vad man kan skratta ibland åt folk och även sig själv. Men vårt lag var bra, riktigt bra. Det som var tråkigt var att jag fick utslag utav kräftorna, troligvis iallafall så var det dom jag fick det av. Så Robin fick ta med allergitabletter åt mig. Det var snällt. 
 
Tack för igår alla! Ni är underbara.









Orkar inte lägga upp fler bilder, men som sagt, det var en riktigt trevlig kväll. Tack alla!

GODMORGON FÖR MIG..

Och kanske God förmiddag för er. Sandra skulle ha ringt och väckt mig idag men det gjorde hon inte. Jag vaknade 11:37 av att jag fick ett sms utav Erik (Min bror). Då var det bara att gå upp, eftersom jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig ikväll eller någonting alls faktiskt. Ska även ta mig frukost snart, ska bara hoppa in i duschen och smörja in mig med lite summer glow. Perfekt såhär när man är sådär JÄTTEblek som jag är.

Nej nu får jag faktiskt sätta fart. Måste hoppa in i duschen och sen börja med packningen.
Så jag kommer iväg när jag ska det..

Lägger nog in ett inlägg när jag är klar och redo att åka!
PUSS

GODNATT..

Ja, egentligen är jag inte trött men måste liksom lägga mig. Ska ju upp imorgon och antar att det blir väldigt tidigt eftersom det är Sandra som ska väcka mig. Hon är bra på att vakna tidigt! Men det är ju bra ibland det också, eftersom jag inte är så där jättebra på att vakna tidigt själv. Men ska bli kul att umgås lite med henne imorgon också, det var tyvärr också år och dar sen.

Godnatt folket, sov gott allihop!
PUSS  LISEN


Jag och världens bästa kusin, Julia.
Kortet är taget när vi är i Smögen!

HISS OCH DISS..

Ja, roligt att lägga in något nytt på bloggen. Så det tänkte jag faktiskt göra! Tänkte börja med att hissa och dissa saker, jämt för skojhetens skull. Men kommer nog inte bli sådär jätte ofta att något sånt läggs in men lite då och då.



Eftersom det är första gången jag gör detta så är det svårt att komma på något, men idag hissar jag faktiskt själv dagen, kvällen som kom till att bli så bra som den blev. Att jag äntligen fick träffa mina vänner som jag saknat väldigt mycket.


Jag måste säga att jag dissar det hemskt fula vädret. Det har inte vart en enda fin dag under mitt sommarlov och det tycker jag är hemskt. För något år sedan åkte man till stranden dagen efter man slutade skolan och låg där ända tills man började skolan igen. Men denna sommar har jag inte varit på stranden en enda gång. Detta är sanning och skamligt!

INGA TRÅKIGHETER..

Ikväll har jag varit väldigt glad. Träffade vänner som man verkligen saknat- och vi ses allt för sällan.
Det började iallafall med att mamma fick skjutsa mig till familjen Jansson och hämta en cykel för den ska jag låna under kvällen imorgon, eftersom det är ett kalas då.  Jag mötte iallafall upp sofie på vägen och vi åkte och köpte godis, sen cyklade vi hem och hos mig väntade Emma och Linnea. 


Tyckte det va riktigt duktigt av mig och sofie att så gott som cykla runt hela Hagfors idag, ah nu är det ju inte så stor då men, duktigt ändå av oss!

En bra kväll iallafall idag, riktigt glad att den blev av. Nu hoppas jag på att morgondagen blir precis lika bra.
PUSS!

INGET NAPP..

Nepp, det blev inget napp för mig. Tråkigt nog! Blev inte ens så att vi åkte och fiskade, iallafall inte jag. Simon och Jan tror jag drog iväg men jag åkte hem klockan tre med mamma när hon slutade istället, så jag visste att jag skulle ta mig hem. Eftersom mammsen fått jobb i sunnemo nu så tänkte jag att det var lika bra jag hängde på. 

Igår fick jag även ett sms om att Sandra ska ha kräftskiva imorgon (torsdag) det tyckte jag lät som en toppen ide. Vet inte riktigt om jag tycker om kräftor men man får väl försöka.  Ska bli så roligt att träffa alla. Känns som att man inte sett en enda själ den här sommaren. Så det ska bli roligt med lite fest imorgon faktiskt!

Min Amanda har kommit hem också. Jag väntar mig ett vykort ifrån henne! ha.
Men jag hoppas också att mina vänner i ayia napa har det bra också.


LISEN  ♥
 


HOPPAS PÅ NAPP..

Imorgon ska jag och Simon åka iväg och fiska. Jag hoppas verkligen det blir väder för det så vi kan åka iväg. Vet inte vad det blivit med mig men jag älskar att fiska. Ett tag hatade jag det men Simon har lyckats få mig att verkligen tycka det är kul. Visseligen tar jag inte i fisken jag får men. roligt ändå! Denna gång ska jag ha med mig kameran också och försöka få lite kort när vi väl är iväg så det finns bildbevis på hur snygg och fräsch man är när man är iväg på fiskning.

Shit, nu måste jag packa alla sakerna, hans träning slutar om 5 min. Känns som att det alltid blir i sista sekund jag gör mig klar när han ska hämta mig!
Kanske lägger in ett inlägg när jag kommer hem till honom, bror helt på om man får en stund med datorn. 
 
lovelovelove


HEMSKT MEN SANT..

Jag saknar skolan, det är hemskt men det är faktikst sant också. Jag saknar mina vänner, änglarna. Har inte sett dom på så gott som hela lovet och that sucks. Jag saknar även min dator, väldigt väldigt mycket. Alla mina saker är där på och på denna som jag har hemma finns ingenting. Det är booring! Men jag får stå ut i så gott som två veckor till..

Jag har insett att jag börjar skolan på en fredag, vem börjar skolan på en fredag liksom? haha jag tycker verkligen min skola är lite knäpp men så är det. 2orna och 3orna börjar då. och nu blir vi stolta FREJA. ehm ah, något sånt.

               

PUSS LISEN


JAG GILLAR..

Mina nya uteskor, (festskor)  som jag köpte när jag var i stockholm och hälsade på Morfar. Vi tog oss ju en liten shoppingtur och då fann jag dessa när jag var inne och letade skor. Jag är helt förälskad i dem och de ska få bli riktigt använda bara tillfället kommer.

      

Ni får ursäkta min fina färg på tånaglarna.
JAG BARA ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DE HÄR SKORNA!

PUSS


BRUNA ÖGON



Om du också vill beställa linser finns det på www.fargadelinser.com.
där finns inte bara bruna linser utan där finns en massa olika så du kan välja vilket par som just passar dig.
Jag är riktigt nöjd med mina bruna som jag just köpt och mitt paket gick på 347 kr,
då är linserna med sen en bruk som man ska lägga dom i, vet inte vad de kallas och sen även en linsvätska. Sen är ju även frakten med i detta pris!

KRAM LISA


TISDAG..

Yes. Tisdag it is.  Simon har just åkt hem och jag har försökt göra mig klar för att dra ut mamma på stan, Jag vill hämta mitt lilla paket som ligger på ICA och väntar på mig. Mamma kommer tycka det är urtöntigt har hon berättat för hon tror att hon listat ut vad det är för något, och det är hon som betalar så, än så länge. Får väl se om hon får ett raseriutbrott på mig eller inte, det ska bli kul att se! Jag tror jag redan vet hur hon kommer reagera. Men jag är ju nöjd iallafall, tror jag än så länge. Men ska försöka komma iväg så jag får paketet snart, är mycket förväntasfull.

Nu sa mamma att vi ska åka!
Bilder kommer sen, puss.


LOTTA PÅ LISEBERG..

Sitter och kollar på det på tv nu med mamma och pappa. Kan ju inte säga att jag älskar det allt för mycket och tycker att det är sådär jätte bra men vad kan man göra. Salem af fakir var med och sjöng och måste säga att han är så himla bra.  Älskar en låt som han gjort, Astronaut heter den. Smakprov på låten kommer längre ner, värd att lyssna på!


SVÅRT ATT BESTÄMMA MIG..

Ja. Nu har jag känt att det varit ett himla tjat om min blogg. Men jag har haft väldigt svårt att bestämma mig över vart jag vill ha den. Men känns ändå som att Blogg egentligen är min sida. Förstår att jag kommer få en massa fina kommentarer nu om att jag har bytt blogg igen men det struntar jag i. Jag har iallafall bytt nu och jag ska försöka hålla mig till denna lite längre den här tiden, vi får väl se hur det går med det.
Sen ska jag försöka bli lite mer aktiv nu med skrivandet, så får vi se om några gillar att läsa bloggen.

Puss så länge.


RSS 2.0