HEJ BLOGGEN

Kommer inte så mycket ifrån mig här. Ibland får man ju sådana dära dagar då man inte är så sugen på att skriva blogg men det är inte fallet här. Jag vill skriva men har bara inte riktigt tid för det, när jag inte jobbar så sover jag. Hela tiden. Igår la jag mig runt fem på eftermiddagen, vaknade tio, var vaken till elva och somnade senare om. Kan detta bero på att jag jobbar så mycket som jag gör? ja, det kan nog det. för faaan vad jag jobbar och va jävla skönt det ska bli när lönen kommer. Jag bara lääääängtar ihjäl mig!

HAR SÅ MÅNGA PLAAAANER!!

Nu ska jag gå och kolla hur det går för mina kyckligklubbor, mitt ris och min älskade sås. I what food, noooow!!


puss


You don´t know what you've got until you missing it alot

Det är så fruktansvärt hemskt att få veta av en arbetskamrat att några har varit med om en olycka. Men det blir ett slag rakt i magen och en kniv rakt genom hjärtat när man får veta att personerna som var med i olyckan är närstående till en av mina närmaste vänner.


IH, alla mina tankar går till dig och din familj!
I LOVE YOU


UPPE MED TUPPEN

Ja som ni ser, idag är jag uppe med tuppen. Helt otroligt! Första dagen på sommarlovet jag är de helt och hållet av mig själv sådär. Får se vad dagen har att bjuda på!


Imorgon blir det jobba och sen vidare till karlstad för party! det ska bli awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ska jag dra upp och äta nåt


MIN DAG

Ska kanske inte vara så dyster eftersom jag har även de mest fantastiska människorna runt om mig!


Ja idag iallafall började jag jobba klockan 12 vilket var väldigt skönt. Fick sova ut ordentligt! Hade iallafall en bra dag på jobbet och det är ju fan så bra det. Tur att det blir bra någonstans.

Efter jobbet drog vi till åskagen och träffade kusinerna. JAG körde! Börjar bli jävlig på det nu alltså. myste iallafall och snackade medans pappa och ungarna badade förfullt.


imorgon är jag ledig och jag vill på pink, jag vill till liseberg men har jag råd? nej????????????????? men jag vill ju
varför kan de aldrig bli augusti?? Hela den jääävla månaden vill jag ha för den ska bli så jävla awesome!
Emma har lovat mig att hjälpa mig flytta! det kommer bli super de. i love it

ÄLSKADE, UNDERBARA

Måste tacka mina underbara föräldrar som alltid ställer upp för mig, lyssnar och förstår.
Berättar för mig vad ni tycker och alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt, även om jag ibland säger emot vet ni mitt bästa och jag vet att jag egentligen borde följa era råd fler gånger än vad jag gör.


Ni är de mest fantastiska människorna i mitt liv.
I LOVE YOU

IBLAND

Önskar jag bara att inte någon skulle trycka ner en när man känner att man är som högst upp och mår som bäst. Klarar verkligen inte av vissa människor. Folk som bara gör allt för att trycka ner en, få en att bli ledsen och må dåligt! Jag borde inte ha sådana människor i mitt liv just nu. Jag borde ta avstånd och släppa taget om sådana människor. Men som sagt; Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Är de inte så de säger? Finns personer som borde tänka mer på det.

Jag borde köpa mig blondinbellas bok om hur man peppar sig själv. Jag borde inte låta det här hända hela tiden att någon får trycka ner mig när jag mår som bäst, när jag känner mig som starkast.

nej tack, jag behöver det verkligen inte just nu. inte just nu, aldrig, never!


21:00

Här sitter jag i soffan och väntar på väääldigt god mat, grillat. Jobbat idag med både jordgubbar och på lidl. Jordgubbarna ställde goa Emma upp att sälja med mig så idag blir de att dela lönen med henne, just för att hon verkligen ställde upp och gjorde det med mig. Är ju inte direkt det roligaste man kan göra om jag får säga det själv.

Efter klockan 14:00 drog vi en snabbis till Emma där jag blev bjuden på bullar. goooa bullar. Men fick iallafall ta snabba steg bort till lidl där det var bara att sätta igång direkt. Haft en toppen dag! inte alla som tycker det är kul att gå till jobbet eller? DET TYCKER JAG! Skrattar så in i bomben mycket, tror nog inte någon skulle fatta om jag skulle berätta allt men det är bra roligt! Tur att jag fick ett sånt toppen jobb. Mycke timmar på jobbet ger mycke belöning, jotack! :)


Nej nu ska jag äta lite mat tänkte jag.
hungrig!!


Jag och lillan på Anna och Pers bröllop!


Man slutar ju inte förvånas


Nej precis som överskriften så slutar man inte bli förvånad eller besviken. Så är de bara! Men så är det ibland. Inte för min skull jag blir förvånad och besviken men för andra. För mina vänner! Inge roligt alls.

nej folk, ta för tusan och tänk på andra.

glad och lycklig

allt går som det ska, det går bra nu ;)


jobb jobb jobb

Ja idag blev det jobb, på lidl. Leo ringde in mig när jag låg och stekte på Rådastrand med brudarna. Skulle ha sålt jordgubbar med Sara men duktig som hon är så klarade hon sig utan mig och jag fick åka iväg till lidl istället. Jobbade iallafall från 14:45 till 20:30 och ja det tar på krafterna att jobba i en affär sådär. Gud jag är helt slut. Imorgon blir det jobb i tio timmar. Men som tur är så får man ju belöning för de hårda slitet man gör och för min del ser det ganska lovande ut :)

Jag är riktigt nöjd! :)

Under helgen får vi se vad som händer. Imorgon blir det iallafall kanske att ta sig en cider och ha roligt, beror helt på hur kroppen mår efter dessa timmar. Kommer nog vara helt slut och på lördag kommer små kusinerna hit och då blir de full luften. woooow! det kommer gå undan allt den här helgen. Skönt att få hem dem iallafall och få ha lite roligt och skratta åt dessa stockholmare. De kläcker aatt roliga saker ibland.

Nej hörrni, dags att sova märker jag, mina ögonlock häääänger! vi hörs en sväng imorgon kanske!
Ha en superbra dag imorgon. PUSS!


Grattis världen bästa morfar och bibbi.

Nygifta


HAHA NI MÅSTE SKRATTA ÅT DETTA

Jag har som ni kanske vet småkusiner i stockholm och de är alltså riktiga stockholmare. En utav dem är iallafall 3 år gammal och tycker det är väldigt roligt när vi säger "körv" så det lät såhär när mamma och pappa var i stockholm;

Pappa; säg körv ollie,
Ollie - Det heter krov.
p- Nej säg körv
o - det heter korv!!! Annica, kan du säga bacon?

Ollie är bara för go hon, sötnosen de! Och jag har sån tur för till helgen kommer de hit igen, roligt roligt och full luften.

Jag hoppas ni fattade det där jag skrev och tyckte det var KUL!!
Annars kan ni sluta läsa min blogg för fan då har ni ingen humor och då passar ni inte här. Min blogg måste man ta med en nypa salt, lite ironi och glimten i ögat.
För allt jag skriver har inte mening och är inte allt för seriöst alla gånger.


BRA TIPS!

För er som har slitet och torrt hår så ska jag ge er det bästa hårinpackningstipset :)

Två äggulor och 1 dl olivolja
såhär. där har ni det! det är de perfekta! hade det just i håret själv och var lite sådär halvens osäker på det. Men mitt hår känns mycket färschare faktiskt.

Kom bara ihåg att ha i schampo innan du tvättar ur det bara alltså schampo innan ni tar i vatten i håret, annars blir de smör av de hela i flera dagar! hahaha gött för dig som misslyckas, informera mig om detta händer!

Tack Lisa för det bra tipset.
varsegod allihop :)

SOL SOL SOL

Va härligt det är med sol, även om jag ligger inne nu under en filt så är det så himla skönt. Idag började jag iallafall jobba med Sara klockan nio, HELT DÖD! Sen blev det en liten tur till råda där vi låg i ca 2 timmar och stekte men senare åkte hem. skönt att komma hem, bara ligga inne men ändå just nu vill jag bara dra med mig Maja ut på en promenad men nejdå de är i deras mysiga sommarstuga.

himla dret.
Går så himla mycke enklare när man har en söt och go vovve med sig.

Nej nu får jag att ta och göra något, här ruttnar jag sönder tror jag :)
hörs senare.
P&K

HEJ BLOGGEN

I fredags jobbade jag 9-18 och sen blev det en snabbis bort till Julia där det var poolparty, Emma ville ha med mig en snabbis till munkfors så det blev att dra vidare dit och sen skjutsa folk till ransäter. hamnade i sängen klockan ett och det var dags att gå upp klockan 6 på lördag morgon, då var jag väääldigt trött kan jag lova er.

Dagen gick iallafall ganska snabbt och jag slutade även klockan 18 då. Då blev det att åka hem och göra sig klar för att åka vidare till Sabina där vi förfestade en liten stund för att senare dra vidare till ransäter, där det sööög! Nu ska jag inte lägga ut mer pengar på ransäter framöver. Gud jag har ju så tråkigt där heeela tiden. Kom iallafall i säng klockan tre ungefär.

På söndag blev jag väckt av att Emma ringde och sa att det var dags att dra iväg, hon kom och hämtade upp mig och lät mig sova i bilen i en och en halv timme medans hon körde och satt vaken HELT SJÄLV. Var iallafall väldigt glad att jag blev med. Tror det kändes bra för både mig och Emma. Älskar min Emma och gör allt för dig <3

Ja sen dess har de inte hänt så mycket mer, jag jobbar och står i och får mig lite pengar.
Nu ska jag iallafall åka iväg och snosa med maja och fika! Det blir något de.

Vi hörs lite senare.
puss


JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU

Ja just nu är jag verkligen lycklig. Var och kollade på lägenheten idag och det var den finaste lägenheten jag sett. ÅH! jag vill bara flytta in idag, göra iordning och få det sådär precis som jag vill ha det. Vet hur jag vill ha det också. ÅÅÅH, är så lycklig. Skulle ju ha tagit bilder men ja, det glömde jag ju. såklart! Sofia får intyga om att den var superfin :)

Mötte upp Sofie på stan efter och vi tog oss ett varv på stan.
Kom såklart hem med en liten kasse och i den så fanns det en rougeborste, rouge, ögonskugga och sen såna där ögonborstar och sånt! Bara behövliga saker. Jo även en ny fin och svart sminkväska!
Blev inte allt för dyrt :)

På vägen hem dunkade jag och Sofie musik så jag tror att till och med älgarna dansade. Sjöng/skrek och hade oss.

En helt vanlig konversation mellan två heeelt normala tjejer;
- va han snygg eller?
- nej men han va rik.
- ahaa, det förklarar ju saken.

när jag kom hem så började jag iallafall göra fint och rent i min sminkväska, gjorde rent allt smink och la i det fint och snyggt i den nya, duktig! Sen blev det food med alla som var här. Rickard skulle ju ha hjälp med sin bil så fridberg och hammar var här och hjälpte honom. Rickard stod och gnuggade fingret över hakan och ja... inget mer där ;) Nej nu var jag taskig, han gjorde säkert något.

Haft en jävligt bra dag iallafall. Träffade till och med den första fittkärringen på jobbet idag, sura kärringar borde hålla sig hemma istället för att utsätta folk för deras negativa anda. Nej ta er i röva :)

Nu blev det ett långt ett här igen!


soffis och lisis typ någon gång förra året. not sure when! but i love this picture :)


Dags att sova

Ja idag var det jordgubbsförsäljning som gällde. från nio till två. Sen efter det har jag faktiskt inte gjort så mycket. Somnade i soffan förut och nu ska jag försöka somna igen fast i sängen. Imorgon blir de att gå upp klockan fem för att åka iväg och jobba från sex till tolv. Senare blir det att åka iväg till ksd för att kolla på den efterlängtade lägenheten.

Jag är lycklig just nu, mår bra och har världens bästa vänner och världens bästa familj.
JAG ÄLSKAR ER!

Och förresten så ska jag åka ner och hälsa på William och Alicia någon dag också. Dud saknar de små fisarna. Ska väl såklart hälsa på Linnea också då men, haha! Ska snosa sönder mig med de där små ungarna. Har även lovat bort mig som barnvakt åt Madde och Lasse. Undrar om Linnea berättade det någon gång för dem? ;) haha


Mina godingar de
Alicia, Linnea och Wille


VÄRDLENS BÄSTA MAMMA

Idag tog sig min underbara mamma in på omvårdnadsprogrammet. Är så glad för henne och nu blir det att plugga tillsammans för oss :)
15 platser och 42 sökande. Inte dåligt att ta sig in på det. Fick ju lov att ge henne en liten present och det fick bli en fin och vit orchidee.

Lycka till nu mammsen! Jag älskar dig.


SAKER JAG SKA HA

Lite saker som jag har kollat över på Ikea på internet. Ska dit och inhandla för nya lägenheten som jag förhoppningsvis får redan i augusti men kan även bli senare ungefär första september. Men det härligaste är iallafall att jag får den! wiihoo. Ska och kolla på den på torsdag och jag längtar så mycket. Nu ska ju vissa saker vara x2 här då men det orkade jag inte riktigt skriva med.

byrå 995:-


Korg 49:- 79:-

vägglampa 149 :-

Metall epok 99 :-

Vas 19 :-

Snärtig konstgjord blomma 9 :-

DRACAENA 9:-

väggklocka 179:-

spegel 199:-

Jag måste påpeka

att det är fruktansvärt roligt att läsa sofie söderströms blogg där hon ENBART skriver om fotboll. Om att hon tycker inte spelarna samarbetar med henne och att hon som TUR ÄR hann hem till matchen som var på tvn häromdagen!
Nej sofie, nu skärper du dig! så in åt helvete också. sluta upp med dumheterna, barnsligheter så det visslar om de!

Dålig uppdatering

Ja det har varit sådär dålig uppdatering igen men nu är det ju så att jag är en upptagen kvinna i mina bästa år. Jag tjänar pengar och bara mår för det är sommar och jag mår så bra bra bra bra just nu. Idag har jag fått en till dag denna vecka för jobb och sen även så kommer jag kolla på lägenhet denna vecka. JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!

Det kommer inte bli den på färjestad tyvärr men kommer flytta mig närmare stan och  skolan, kommer alltså att flytta till herrhagen! det passar mig utmärkt.

Vid halv sju ska jag till sara och träffa henne, blir roligt det :)

vi hörs lite senare allihop!
puss

Nej, nu skulle jag inte välja dom orden

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln. Du har vaknat i fel säng, du har vart kär. Och framtiden väntade som en farlig gåta, man har bråttom dit sen är man där. I en stad som får en att bli större än man är men i en ålder som sätter allt på jorden. Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville men nu skulle jag inte välja dom orden.


DET VÄRSTA JAG VET

Är när folk som man känner bra, inte hälsar när man ser dem. Kollar på en som att man vore dum i huvudet.
HATA!


Haft en superbra dag idag på stranden, blir samma imorgon med tjejerna. Efter det ska vi hem till Sara(?) och mysa och ta en cider. det blir fint de!

Nu ska jag iallafall gå ner och försöka få lite ordning på mitt rum, där jag nu igen har glömt bort vad jag har för färg på golvet då det inte syns för fem öre. Men ja, ska iallafall gå ner och försöka få lite ordning på det hela.

idag har jag fått lite färg och jag är glad glad glad för det!
hihi :)
puss

ANDRA DAGEN

Ja idag var det andra dagen på jobbet. Denna dag var precis som den igår förutom att idag var även Johanna där. Det var de bästa de. då hade man någon att snacka med hela tiden och det är tur de. Eller ja, snacka om mer vänskapliga saker iallafall. Haft en bra dag helt enkelt!

Efter jobbet kom Denise och hämtade mig, åkte hem till henne och hon fixade mitt hår. Hon blev helt ställd över hur mycket hon fick klippa av mitt hår, haha! Sen fixade vi även löshåret också och allt blev så himla bra.
Tack älskade denise för att du alltid gör mig så himla fin :)

Imorgon blir de att bada med min söta vän Linnea. blir nog rådabeach kan jag tänka mig. Passar oss bra det ;)


Vad tycks?


KARLSTAD HANDLINGEN

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på det jag köpte så det får komma nu det.


Hårfärg och Silverschampo

en väska, på rean. Endast 99 kr

mascara, behövligt!!

En vit och rosa nagellack och sen en nagelförstärkare.

Bara behövliga saker.


SKRÄCKSLAGEN

sitter uppe själv och kolla på tv, sex and the city för att vara med specifik. Plötsligt hör jag som ett gnagande ljud. Fick panik sprang in till mamma och sa " hjälp, det är en råtta som gnagar på väggen. Det är ju ett håål.."
Hon var chill och sa att de inte var nåt..

Skrev til sofie på chatten och var skräckslagen..
Sen blev ljudet allt tydligare.. Då insåg jag att det var en jävla fluga som åkt på en sån där jävla papperslampa från ikea!
Tänk så lurad man kan bli.



RSS 2.0