HAGFORS

Ja på nåt sätt blir det så att jag alltid hamnar här. hur hur hur? ja jag vet inte riktigt. Idag kom jag ialf hem för att mamma ville att jag skulle bli med henne på nåt, typ sammankomst i kyrkan? för någon familj.

Helgen ialf har varit mysig.

fredagen var det riskettan som gällde, den sög ju. hur tråkigt som helst typ, tur att jag hade erik med mig så jag slapp att vara själv. Sen kvällen kom sig att bestå av bio med therese. Innan bion började tårarna rinna och jag var helt förstörd, fast på ett roligt sätt. Höll på att dö för att min vän Therese är så himla rolig.
Berättade jag att hon lyckades ta sönder min knapp på klänningen och få mitt läppstift att vara i fyra delar?
Nej det glömde jag nog. Det lyckades hon med ialf.

Ja, hela den kvällen bestod bara av massa mys.. massa mys..

lördagen hände inte så mycket. På kvällskvisten gick ialf jag och therese och invigde nya resturangen Frost och tog ett vinglas där. Himla mysigt, hoppas att nattklubben där blir 18! värt i så fall. Mycket mysigt och hur trevlig personal som helst.

Somnade runt 12 och vaknade av sms och att morsan ringde och frågade om jag kunde komma hem som sagt..
haft en superduper helg och är nöjd över den. Nykter hela helgen, hur duktig?
det ändras dock till helgen då det blir klackarna i taket och ALL IN i tre dagar.

tack och hej :-)

Glömde bara berätta;

Tänk vad ett mail kan göra mycket, göra en motiverad och glad. Det ser ljust ut för oss tjejer!

MEN SHIT

Nu har suttit här med rutan uppe sen jag startade datorn och det är flera timmar sen. Jag vet inte vad jag skriva men känner att jag måste skriva? Har inte gjort det på ett tag känns det som. men ändå så skrev jag ju igår..


Jaja, idag vare skola, fotografering och fika med beckis som gällde. Jag möööös!! och vi planerade lite till nästa vecka också :-) Roligt att träffa henne tyckte jag. Blev dock inte så länge men ska träffas till veckan också.


Älskar denna konversation :-)

- vill du ha sällskap?
- ja, kommer du till hagfors?
- ja jag cyklar.......

- vart är du?? jag väntar......
- lagar punkan...


Jag älskar verkligen det där, skrattar lika mycket varje gång!!!
Bara vissa som riktigt fattar men ni kunde ju få ta del utav det ialf :-)


Imorn har inte jag någon skola, bara riskettan. Det klarar jag mig nog igenom.
Sen blir det bio med therese, jag kommer inte våga sova själv...........

bra uppdatering ifrån mig. PUSS

Älskade, älskade farmor

Grattis på födelsedagen, jag saknar dig. Jag saknar dig så himla mycket.


Jag älskar dig


Friends forever

















As we go on, we remember
All the times we, had together
And as our lives change
From whatever
We will still be, friends Forever


Anything you can do i can do better

aaa idag tar jag det stora steget och fixar in mig på en körskola. hur duktig?
ni som inte tror jag fixar de eller inte kommer kunna köra, stick. kommer äga sönder ER så hårt.


tur att jag har moniz ibland som drar med mig på saker.
hur bra?


love you.



Tempel

Ja i fredags var det tempel som gällde med tjejerna. Dagen började med att det var en lektion sen mattekomplittering. JAG FICK GODKÄNT, rånöjd. Sen drog jag och therese hem till mig, slappade och pratade om kvällen. Drog med henne senare och mötte Fam Ågren för att kolla hennes fina balklänning. Så himla fin i den tjejen!!!

Sen gick jag hem och la mig på soffan och SOMNADE. Skulle ha städat? ja det blev det inget med och jag blev väckt utav att Josse ringde och sa att hon var i karlstad. Frågade henne "vet du vart nöjesfabriken är?" nej... "vet du vart tingvalla gymnasiet är?" nej.. Nej gå till torget så möter jag dig där. Slängde mig på cykeln och hämtade upp henne.

Började göra oss iordning, therese kom.. Fick besök av Sara och Andrea som blev taggade och senare drog vi till Sara på förfest. Där massa folk var, roligt :-)

Sen blev det tempel, gick före alla? hur snygga var vi då???? vakten blev nog helt såld.
där inne var det väl sådär, drog till score, sen tillbaka till tempel. Gick hem, träffade en efterlängtad vän påvägen och sen kom vi hem... Här avslutar vi :-)

Dagen efter skulle emma skriva högskoleprov, lycka till och snarkade vidare.. Hoppas det gick bra för henne! Jag och Josse vaknade runt halv ett och gjorde oss klara för att dra in till stan och hälsa på Sara och Andrea som satt och sålde saker för att samla in pengar till bröstcancer och även therese som var duktig och jobbade på JC.

Senare  blev jag med hem till hagfors? varför??
har inte en aning.............. ovärdaste lördag jag varit med om.

Söndag blev bättre då jag fick träffa Sofie och vi gick på innebandy hela dagen. Var väl sådär va. Senare drog vi i oss en pizza och käkade chips och dipp till Beck. Nice kväll.

Idag blir mamma opererad och jag hoppas det går bra med henne!!!
mammis ♥



gosig!!!


Bra dag

Dagen började med sovmorgon, vilket behövdes. Men ja, blev väckt vid nio av att mina bröder stod utan för med en tv. tack och bock för den! Nu får jag inte ont i huvudet när jag ligger i sängen och kollar på tv längre nu är bilden lite större. DOCK tar den ju upp hela tvbänken så får inte plats med så mycket annat. haha, ser så fult ut.

Jaja, klockan tolv gick jag upp ur sängen och började göra mig klar. Fixade hår och smink. Blev tillslut klar, kollade mig i spegeln drog på det största flinet jag kunde och slängde på mig mössan och drog in till stan. Dunkade musik och frös som en fågelunge jämt kläckt ur ägget. Fan alltså, det är svinkallt ute. Trodde jag skulle dö där ett tag.

Ialf klockan tre var det dags att ta kort och det gick bra, hoppas jag :-)
Efter det drog jag till haga med Therese och Emelie för att kolla in min fina balklänning igen och therese hittade sin också. Vi kommer vara så himla fina.
- "jag kommer sova i min, så fin är den."
Therese höll på något konstigt sätt med där? Men hon då? Jag vet att hon kommer åka till sats med sin OCH sova i den. Det kommer bli sådära som när man var liten och hade prinsessklänning på sig som man vägrade byta utan använda i flera veckor.. Så kommer det vara för mig och therese nu, vi kommer bo i våra balklänningar. Sååå nöjda är vi.

Betalade iallafall en liten del på klänningen idag OCH FÖR DEN SOM VILL VETA; FÖR EGNA PENGAR.
Mmm, just de.

Men jag har haft en helt superbra dag. hi

Hade en superbra dag igår med, glömde ju säga att hanna sov hos mig inatt och hon hjälpte mig klippa mitt löshår så nu är det så himla fräscht och fint!!
Vi åt även på max, så gott. hon älskar nu mera friscomålet där, i love it!

Träffade även älskade moniz igår, hon ska klippa mig till veckan, gott att få bort de slitna hårtopparna.

Detta blev ett långt inlägg. Sorry :-) Hänt mycket bara!
puss

Balklänning!!

Balklänningen är funnen, såååå nöjd!!!!!!!



Var inne i affären en halvtimme och på den stunden hann jag välja 5 klänningar, prova alla och välja en. Blev kär! otippad färg som tusan och herreguud va nöjd jag är.


Glad är jag är ute i god tid. Imorn ska jag köpa den. Så himla glaaad.

need it

Kan något berätta för mig vad jag ska göra när jag inte vet vad jag ska göra med saker?
herreeegud vet inte hur jag ska ta något just nu.


Bröllopsdags!



Outfit

Fick lite dötid innan det är dags att dra. Taxin hämtar oss om en kvart och tro mig jag är så nervös.
Herreguud, men det ska bli så himla roligt också. Vet att de verkligen uppskattar att jag och emma sjunger för dem. Det gör mig väldigt glad :-)

Nej nu måste jag stänga ner, sätta på mig pälsen och dra iväg.
DAGS FÖR BRÖLLOP! All lycka till Anna-karin och Mattias.

Jag blir stööllii.

PUSS LISEN


emmis och jag

mysigaste


What a day

Sov i hagfors inatt. Det var skönt, ska tillbaks dit imorgon när jag piggnat till. Mår inte så bra förtillfället, eller jag har inte mått bra på hela veckan. Ont i halsen, huvudet och förkyld. Influensa på gång? Pappa har precis samma sak tyvärr. Smittat varandra helt enkelt. Hoppas jag mår bättre under helgen ialf, hur ska detta annars gå? Ska ju på bröllop där jag också ska sjunga!!

jaja, det går nog så bra så.

Idag fick jag ialf en nervös sak överstökad och det gick bra. Så bra också, nu får vi bara hoppas att det fortsätter så. Iallafall när man kom dit fick man en härlig överraskning, möter en god vän som ska på samma sak. Iallafall, alla som skulle dit har gjort sig jättefina, uppklädda och allt. Själv kommer jag dit i vardagskläderna och converse, men det verkade vara lite charmigt ändå ;-)

Nej fan nu måste jag prova min outfit för helgen så det ser okej ut.
sen måste jag plugga vidare och packa vidare. Ser ut som jag ska flytta just nu, herreguuud.


pussheeejjj

Dags för hemfärd

Ja då var det dags för hemfärd då, mot lilla hagfors. Ska snart springa till bussen som tar mig in till stan och där igen sätta mig på en buss som tar mig hem till hagfors. Mådde inge bra när jag vaknade imorse så stannade hemma idag, vet inte vad det är med min kropp riktigt, den är inte på topp ialf.

Ska nog kanske ta och göra mig klar för att dra in.
Vi hörs när jag kommer hem.
pusshej


nervös ända ut i tårna

Ja jag är så nervös för så många saker nu.

imorn
torsdag
lördag

herregud hur ska jag klara det här? Allt på samma vecka.
är pissnervös. Men det går som det går detta!


hjälp någon???

måste klippas innan torsdag!!

MATTE E ÄR LÄTT

I mina drömmar är all matte lätt men så är verkligen inte verkligheten. Haft matte hela dagen och jag började klockan 09:00 och slutade 15:15. Så jag är helt slut, har även matteprov imorgon som kommer gå åt helvetet som bara den.

Nu ska jag iallafall göra iordning i lägenheten, städa ur mitt kylskåp och gå och handla och fylla det med ny och fräsch mat. Skulle ta mig kräm imorse och kan säga att oj, den var inte speciell ätbar kan jag säga. Usch!


Nej vi hörs senare när jag fått lite ordning på min lilla 34 här. Nu måste jag gå och handla känner jag, måste få lite ordning på saker..

Hoppas sara kommer förbi sen också, vore roligt!

Min helg

Ja hur har min helg sett ut..
Fredagen kom jag hem och träffade jag Sara, josse och Marie. Vi var ner på innebandy en sväng där vi träffade de flesta andra. Vi tryckte inte matchen var speciellt rolig så vi drog hem. där vi spred lite planer för helgerna framöver. så nice!!

Lördagen började med att mamma väckte mig och sa att Asplund brann, sprang upp klädde mig och drog dit för att kolla läget. Det var bild och slöjdsalen som brann. Jag tyckte nya skolan kunde ha brunnit upp eller helt enkelt min skola så jag hade sluppit dreten ett tag.
haha nej skämtosido.

Kom iallafall hem igen och gick och la mig. Mamma och pappa drog till karlstad på hockey. Senare under dagen kom emma till mig för vi skulle träna på den fina sången vi ska sjunga på lördag på Anna-karin och Mattias bröllop. Är dock lite nervös för jag har ingen röst kvar efter helgen?
Hoppas den är tillbaka till helgen iallafall.

Senare gjorde jag mig klar och drog till sandra med emma r och vi drog senare vidare på 20årskalas x2 och kvällen började ganska segt kände jag. Men så är det ibland. Var ialf kvar till bland de sista som vanligt och hade en helt otrolig kväll. Tack Malin och Sofia för en jätte rolig kväll. Dock blir man trött på när folk inte kan hålla sig till sina egna saker istället för att ta andras. Allt mitt är kvar men förstår de som blivit av med nåt, ruttet.

Nu ska jag kolla runt lite på paradise hotel.
så goodie att det är tillbaka. therese har dock tjatat öronen av mig om det.

hörs imorn! puss


only one shot



Så är det bara

Mina grannar måste älska och avguda mig!

aaa

jag har lagt märkte till att jag skriver massa fel när jag ska skriva i mina inlägg.
haha så fult

För mycket en gång

haha ja det kan man att säga. Det drar igång direkt man kommer hem! Men det är roligt ibland också och skönt att vara hemma och gosa med mamma och pappa. Dock drar de till karlstad imorgon och väldgästar min lägenhet men. ja! jag får en tag med dem ialf :-)



Nu ska jag tvätta ur mina slingor som jag gjort och sen försöka få tag på mina tjejer som jag ska träffa ikväll. miss uu soo much och nu får jag träffa dem. Blir massa mys..

hörs senare, puss

.....

MER FLÄCKAR I MIN SOFFFA!! nu får de fan vara bra iallafall, jag  vill ha den vit!!

ahahaha men sist när jag kom hem stod det ialf ; maria carey på mitt bord med bläck, de va lite roligt!



NEJ MEN ÅÅÅÅÅH NU VILL JAG UT MED THERESE

DET ÄR SANT

Den som kommer och städar min lägenhet nu får 2000000000 kr. skojar inte!
Nu äre fan bra med fester här!! gud jag klarar inte det här länge..


jag är helt slut som människa.

gårdagen var iallafall rätt nice, vissa saker är bara för roliga ibland.
ojoj!


FRÅN OCH MEED DUUU

Ikväll är det all in igenom som gäller, Ska sätta mig och göra mig klar i håret på något sätt nu, får nog bli trippeltångat tror jag.


Men nu ska jag fortsätta städa lite och göra klart tills therese, ida och sofia dyker upp.



Åh jag vill bara skriva av mig lite med att jag stör mig så fruktansvärt på vissa människor nu så jag tror jag snart går åt. Herregud, aaa men så äre.

Ska iallafall ja jävligt kul ikväll med mina vänner :-)
bye suckers

HEJHEJ

Lite dåligt med uppdatering här nu men det kan bero på att jag glömde mitt internet i hagfors när jag var där. Helgen var ju som sagt ganska okej då. Fredagen var så crazy och lördag var mindre crazy, den var rolig i början men sådär när man började röra sig mot folkan blev det så tråkigt så jag nästan somnade.


Söndagen var iallafall en väldigt väldigt tung dag, iallafall till en början, sen åt kvällen lugnades det ner och det blev en filmkväll.

Måndag var det skola igen som gällde och dagen gick fort, vi tog skolkort och slutade tidigare. Jag tog mitt pick och pack och drog hem och satte på The last song och jag kan säga att jag grät ett paaar tårar. Jag har så svårt för cancer och sen piano. Speciellt när det är en sån hem och tårfylld film.

Blev iallafall att tänka på mig lilla goa morfar som har cancer och insåg va mycket jag saknar honom. Han ska få en så stor och go kram av mig när vi ses nästa helg.

Imorgon äre iallafall fest som gäller och herreguud, det kommer bli så kul. Astaggad som vanligt.

 


puss, l


ALL IN

Japp det var all in som gällde igår och jag börjar sakta men säkert inse va full jag även var igår, oh herre.
frågan är om man orkar gå ut i hagfors ikväll bara? just nu ser de inte sådär jätte ljust ut på den fronten. Jag är ganska sliten känner jag och jag har en lägenhet att ÅTER städa. Helvete!


aja, var väl en helt okej kväll ialf. Dock rätt död just nu.

RSS 2.0