..




You were suppose to be mine.

THIS IS IT

Är det någon som vill gå på This is it den 28 oktober tillsammans med mig? Jag måste se denna. Det är en onsdag och som sagt då bor jag i karlstad så då blir det massa mys :)

Säg till om någon är sugen!


:*

PUST, DET ÄR JOBBIGT ATT STÄDA GARDEROBEN

Ja det är de verkligen. Men nu får det räcka, är så himla trött efter dagen och ändå har jag inte gjort något men det var väl all energi jag la på lägenheten som har fått mig att bli så slut. Men hoppas iallafall på att Sture ringer imorgon och säger att jag får flytta in snart. FÖR JAG HAR LAGT NER ALLA MINA KLÄDER I TVÅ IKEAPÅSER NU. två än sålänge iallafall. Har en hel del kvar. Liksom vad har jag allt till? Använder ju inte ens hälften.

Men så är det, får se om det blir något över till min vän Sofie som ville kolla igenom kläderna om det blev något över och det blir det nog.

Nej godnatt med er, lägger in ett inlägg när jag kommer till skolan imorgon innan matten börjar, berättar då vad dagen består av. Den beror helt enkelt på när jag går upp imorgon. 5:00, 5,30? Jag ska verkligen försöka att komma upp 5:00 men det är så himla svårt.

PUSS!

ÅH JAG ÄR SÅ GLAD

För lite mer än sex timmar sen bar det iväg till karlstad för att kolla på en lägenhet. Jag var så spänd så jag orkade knappt prata på vägen dit. När vi kom dit så möttes vi av glada Gunnel och Sture. Tror det är nio år sen jag såg dom sist, men de va sig lika. Iallafall Gunnel. Det var roligt att träffa dom. Tog en fika och pratade sen kom det, vi kollade in lägenheten. Jag, mamma och pappa kom in och fick en chock. Lägenheten var så otroligt fin och STOR. Vi kollade runt och jag kunde verkligen inte sluta le. JAG VAR SÅ NÖJD och mamma och pappa funderar på ett tag om det var de som skulle flytta dit istället, stort och bra. Passar mig perfekt! glad glad glad.

så inom sex timmar har jag hunnit med..
- åkt bil till karlstad (10 mil, en timme)
- pratat, fikat..
- kollat lägenheten (2 gånger :))
- pratat igen, skrivit på kontrakt)
- åkt hem (10 mil, en timme)
-lämnat en kasse hos Anders och hälsar på Fam J.
- hämtat erik
- fått damp på min mor (över farmville)
- Suttit vid datorn.

Nu borde jag egentligen börja kolla efter vad jag ska ha med mig,
SÅ LISA TA TAG I DIG SJÄLV NUUU!

JAG ÄR SÅ GLAD GLAD GLAD, PUSS PUSS PUSS

SNART ÅKER VI

Ja, nu åker vi snart. Ska bara äta så drar vi iväg till karlstad sen, det ska bli så kul. Hoppas verkligen detta går bra nu och att allt blir som jag vill.


Nu ska jag äta. PUSS

JAG


Jag när jag spelade i Hagfors, ska bli konstigt men roligt att spela emot dem sen.


Taggar ni lika mycket som jag gör?

Åh, jag måste tagga som bara den nu. Snart är det samling som gäller för match, emot hagfors. Kommer många och kollar? Jag hoppas det! Nu hoppas jag bara att vi tar dom och visar vart skåpet ska stå. KOM IGEN NU SJÖSTAD. Nej nu måste jag packa och göra klart!

 

håll tummarna för oss nu, puss.


godnight people

Ja nu tror jag verkligen det får bli sängen för mig, är så himla trött. Ska upp till morgonen och packa lite, kolla runt lite på vad det är man egentligen har med sig när man flyttar, när nu det blir (?) Men, Godnatt folket. Sov gott och dröm sött. PUSSPUSS


ÄNDRADE PLANER

Ja då var det ändrade planer då. Jag tror jag gillar det också. Tyvärr så flyttar jag ju inte på Söndag men, vadå? får man de bästa ska man ta det bästa. Och tur som jag har så tror jag redan en är intresserad av lägenheten, det är ju en väldig tur. Det är bra att man tänker till lite extra ibland.


Idag var mina vänner sådär smått busiga. Som sagt vi skulle ju mysa idag? Istället när jag ringer och frågar hur det blir runt 1 får jag ett svar på min fråga om mys; "vi ska åka till filipstad, vi ska pierca tungan". Så, jag tog en tidig buss hem för att hinna med, och ja. DE GJORDE DET, mina små gullungar vågade. Fick hålla både Ida och Julia i handen men gud va duktiga dom var. Julia var påväg att bryta sönder min hand men jag va mycket stolt när de var klara och gosh va vackra dom blev, även om de redan är det :*  Lilla mussofia tog även hål hon fast i örat och hua, de var inte alls lika lätt att kolla på nej fan. De gjorde så ont i allihop så fan. Men hon va lika duktig hon och där var man också stolt! OCH SNACKA OM ATT DE VA SNYGGT.


såå, när blir nästa resa? för jag ska ta hål i naveln nu. Gjorde det ju inte tyvärr idag och det ångrar jag. Men snart så, det lovar jag. Detta ska verkligen hända nu, är så himla suugen.

kisses


DAGS FÖR SÄNGEN

Det ska bli väldigt skönt. Behöver väldigt mycket sömn känns det som. Även om det inte känns som jag gjort så mycke annat. Men så är det.

Idag kan jag ju inte säga att det hänt så mycket, mys med mamma och pappa bara. Det känns skönt eftersom jag är så van att ha dom vid mig men det slutar ju nu efter helgen. Det känns tråkigt på något sätt. Men de finns bara 10 mil bort. finns inga som jag älskar så mycket som de, och Erik och Rickard då såklart. I LOVE U!

nej godnatt hörrni. Somnar ju viken sekund som helst.
sleep well. PUSS :*


I DONT LIKE YOU

aha, du spelar i hagfors.
- känner du igen mig?
- spelat mot GS?
- vet du vem jag är?
- spelar du i alaget lr?
- känner du igen mig?

- alltså, att spela i tvåan är ju inge bra.

Drit ner dig.

FINBESÖK..

Ja, fick finbesök utav Amanda och Cassandra just. Satt och pratade och skrattade i ungefär en timma innan de bestämde sig för att åka vidare. Mina söta! Alltid kul när de hälsar på. Ska hälsa på dom snart och ta en myskväll.

Jag funderar på att rensa min garderob. Har ju så himla mycke kläder och jag vet inte vart jag ska göra av allt. Blir nog en del som läggs i påsar, eftersom HJ ska ta med lite kläder åt mig ifrån hennes garderob så måste jag slänga ut lite av mitt gamla och göra plats för det nya (för mig).

Imorgon blir det första dagen med älsklingseverest. LÄNGTAR. Min älskade jacka. Helt förälskad :*
ska även mysa med lite tjejer imorgon tror jag, om det blir som vi tänkt oss? Det ska bli roligt, var länge sen man träffades och mös nu. Sen blir de väl kanske inte lika ofta nu när jag flyttar vidare ner till Karlstad. Men då blir det för dom att komma och hälsa på mig.

nej, nu ska jag försöka göra något vettigt. typ kolla till min farm? ;)
PUUSS

SKOLAN..

Sitter i skolan nu, men slutar om ca en och en halv timma. Då blir det att åka hem och göra något vettigt! Som att plugga, det vet jag iallafall att jag ska göra.

Lägger in ett inlägg senare när jag kommer hem.
PUSS PÅ LÄNGE

VAD VÄLJER MAN?


Vilken utav dessa tror ni Lisap skulle passa bäst i?


NI KANSKE MÄRKER DETTA SJÄLVA?

Att jag har väldigt svårt för att bestämma mig för hur jag ska ha min bloggdesign. Men vet ni vad? jag tror den får duga nu. Det blir bra. Utseendet är ju inte allt, det är ju insidan som räknas. wrong, right? ;)

Har iallafall suttit framför datorn nu sen jag kom hem tillsammans med HJ. Hon har ju självklart sin dator med sig också. Vi är riktiga datanördar. Det roligaste är att min lilla mamma har även suttit bredvid oss precis hela tiden hon med och hon har självklart också haft sin dator. En riktig datordag!





mellan alla hårda ord vi sa, var det något jag glömde säga.
och även om det vore försent, så säger jag det nu.
det finns ingen älskling, ingen som du.


NU NÄR JAG HAR SÅ LITE ATT GÖRA LÄGGER JAG UPP BILDER SEN HELGEN..

Jag har ju så lite att göra just nu så jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder sen helgen när vi var hos Frida på fest. Mycke finfina bilder.


Jag och Ida


Linnea, Sandra och Frida


Frida och Anna


Jag och Linnea

Nu ska jag in i klassrummet. Men bilderna kommer mer sen. PUSS SÅ LÄNGE.


I SKOLAN..

Mm, sitter i skolan nu, har engelska. Vi ska egentligen göra en uppgift men ingen av oss tjejer förstår ett dugg utav den men får väl försöka sen att göra något av det. Ska skriva något brev eller något sånt?

Ja, nu har vi lyssnat på texten för andra gången och ja, jag fattar fortfarande ingenting..
BTW, hanna blir med mig sen. lovely <3


Puss.

DAGS FÖR SÄNGEN!

Aah. Nu får det faktiskt bli sovdags, måste upp fem till morgonen, inte så himla roligt om man säger så. Men om bara några dagar, då har jag lägenhet och då får jag sova några timmar mer iallafall, det ska bli så himla skönt. Hoppas bara att internetet funkar där borta nu, så jag kan hänga med på allt som händer. Inget liv utan datan, lr? ;)

Nej vet ni vad, godnatt. Hörs imorn och då har jag tjej(erna?) med mig?
Hanna har jag iallafall med mig får se vilka de va som kunde och inte kunde.

sov gott och dröm sött! PUSS


I can't take my eyes off of you..


FÄRGEN ÄR I..

Ja nu är färgen i. Något jag märker när jag satt mig ner på golvet i badrummet så var det alla dessa fläckar som jag lämnar efter mig när jag färgat mig. Detta hoppas jag inte p&m lägger märker till, då blir de helvete i familjen P;s hus. ha!

Men tänkte iallafall när jag ändå sitter i badrummet och såg mina schampo- och duschcremeflaskor tänkte jag tipsa om dom.

Jag kan inte använda vissa hår- och hudprodukter för att jag får utslag på kroppen. Men mamma tyckte jag skulle prova detta och det funkar superbra. Så ni som har problem med att hitta något bra schampo eller duschcreme pröva detta! Jag har även alltid behövt använda balsam men det behövs inte nu. Det tycker jag är väldigt bra!




Måste iallafall försöka städa klart på mitt rum nu, får ju fin besök imorn av åmålstjej(erna?)
Detta ska bli riktigt roligt!


KLAR!

Nu är jag faktiskt väldigt nöjd med mig själv, jag gjorde klart de jag skulle göra. Novellen och det personliga brevet. Och detta gjorde jag klar en tid innan det ska vara inne också, så nu ska jag bege mig ner för att färga håret.


be right back babes!

PLUGG OCH IDOL..

Ja, nu har jag suttit och pluggat ett bra tag. Just skrivit en novell som nu min HJ läser igenom för att rätta mina fel. Det är bra att man har såna vänner, hon håller även på med min banner nu till bloggen, åh min hanni. Hon som till och med sa att hon ville leka med den. Då blev jag glad.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt personliga brev som jag inte är säker på hur man gör men man måste väl göra ett försök. Det måste jag börja med nu eftersom jag måste städa och färga håret ikväll.


Imorn är mina tjejer med till Hagfors, det gillar vi.
Nej jag lägger in ett inlägg sen, puss så länge :*

Ny design..

Ja det får duga för tillfället iallafall. Blev ju inte riktigt som jag tänkt mig men får väl iallafall ha det en liten stund, kommer väl att byta snart igen. Tror en viss AJ ska få hjälpa mig med bloggen även om hon inte vill. Hon har ingenting att säga till om..


Idag har de inte hänt så mycket, mest vanliga saker bara. Imorgon blir det iallafall skolan sen ska jag försöka ta igen en del i skolan, typ svenska och sånt. Det ska bli tur tråkigt som helst men är väl behövligt förstår jag!

Nu måste jag hoppa i duschen och sen somna. Imorgon får jag iallafall åka bil till karlstad, det ska bli skönt. Kanske även får åka bil hem, jag tror vi slutar tidigt imorgon? Det skulle ju också vara väldigt skönt.

Nej, pusss.

Dags för nytt..

Ja nu ska jag göra om bloggen igen, sugen på något nytt och fräscht. Ni kan ju skicka in lite senare så får vi se om jag har fixat klart den.

PUSS

Dåligt dåligt dåligt..

Ja nu har jag varit dålig på uppdateringen igen. Men ska jag vara ärlig så händer det inte så väldigt mycket.
Men en sak har hänt, JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET! Kommer ni ihåg den jag pratade om för ett tag sen att jag ville ha? den alla skulle hålla tummarna för mig åt? Den har nu blivit ledig och jag flyttar dit på söndag! Jag är väldigt lycklig just nu. Lägenheten är så gott som helvit. Är det någon som har en ide om hur jag ska ha det där inne? typ färg och sånt?  Skulle vara tacksam för hjälp för jag vet ingenting just nu! :)

soo long babes!
kiss

BERÄTTA OM ER SJÄLVA..

På en dag har jag ungefär 50-70 läsare och jag skulle tycka att det var väldigt roligt om ni nu skulle kommentera och skriva lite om er själva så jag har en liten aning om vilka det är som läser och om ni tycker att bloggen är rolig att läsa eller om det finns något som jag skulle kunna förbättra med den. Jag är öppen för förslag! 

Detta skulle uppskattas väldigt mycket av mig och jag skulle tycka det var otroligt roligt att se hur många det är som kommenterar och självklart kan ni skriva med er blogg så kikar jag in på eran så kanske jag slänger in en kommentar till den också ;)

 


Jag sitter nu och har rast men lektionen som snart börjar igen är Näthandel. Första gången jag har det och det verkar roligt. Senare har vi Idrott, tyvärr kan jag inte vara med eftersom mitt knä inte klarar av det hårda underlaget ute istället får jag gå och Jesper som håller i lektionen gör det med mig. Tur det så jag slipper gå själv och tappa bort mig i mariebergsskogen.

Nej nu börjar min lektion om fem minuter, ska försöka söka lite om uppgiften vi har nu. Lägger in ett inlägg sen när jag kommer hem. Ha en superbra dag! PUSS LISEN


VI MÅSTE HJÄLPA TILL..



Rosa Bandet har blivit den internationella symbolen för kampen mot bröstcancer.Det rosa bandet används av bröstcancerorganisationer över hela världen, inte minst under oktober månad. Det är den internationella bröstcancermånaden för att sätta fokus på bröstcancer, öka medvetenheten och kunskapen om sjukdomen och samla in pengar till forskning och till stöd för verksamhet för bröstcancerbehandlade."


Källa:
http://www.brostcancerfonden.se/rosa_bandet.asp


Det är när det händer ens nära som man verkligen tänker till. Det är då man verkligen inser att det är verklighet och att det kan släcka en människas liv. Jag trodde det skulle gå emot ljusare tider nu, men när man som mest försöker, händer något att man faller ner på knä igen. Det gör ont att se sina närmaste hålla upp en fasad framför en för att inte visa hur de känner, för att i ensamhet låta allt komma fram.

När folk lägger ut något om bröstcancer lägger de oftast ut en bild på ett par friska bröst,
såhär kan det faktiskt se hur för den som har riktig otur.
(Denna bild är tagen ifrån Google)


Vila i frid Marie.
Hälsa farmor ifrån mig.
Kram Lisa


FAN VA VÄRLDEN ÄR ORÄTTVIS..

FAN FAN FAN FAN FAN..
VARFÖR MÅSTE DET BLI SÅHÄR? FAN!

 Sämsta året i mitt liv..


EN SJUK LISA..

Ja, det var ju precis vad jag behövde, verkligen. Nej gud jag orkar inte vara sjuk. Orkar inte vara hemma i sängen när jag vet att jag egentligen måste vara i skolan och jobba en massa. Men men, får väl se om det blir skola imorgon iallfall, jag får hoppas det.


Fick just veta att vi kanske ska få en gratis tröja utav skolan (kanske). För första gången ska vi få en gratis sak utav skolan, det känns ju lite bra faktiskt. Nu är det inte bar hip, sug på den ni :*

Nej nu blir det tv en stund.
PUSS

HOS S&R..

Nu har jag varit lite off här. Men sånt händer. Sitter iallafall hemma hos Sofia och Rickard nu. Ska snart åka och handla med Sofia medans Rickard och Erik är iväg på träning.

Nej, uppdaterar mer när jag kommer hem. Ska fixa håret idag, bli lite mörkare och fixa så löshåret blir lika bra som mitt eget. Jag hoppas verkligen detta blir bra nu, så man kan visa sig ute och känna sig lite fräsh. Skönt att göra något nytt nu när det börjar bli mörkare och kallare ute. Jag tycker faktiskt om det.

Nej nu drog jag ut på det.. Hejdå, pusss.

TRÄNAD OCH KLAR..

Ja, det var en riktigt skön träning idag. Det var riktigt skönt. Känner mig inte så borta ändå som jag trodde jag skulle göra. Men det kanske kommer? Kan nog visas rätt bra på träningsmatchen till helgen. Det ska bli roligt!


Jag kan inte sluta skratta. Jag kan verkligen inte, åh har så roligt med Sara. Herregud, vi bara skrattar precis hela tiden. Men det är roligt, väldigt roligt! Det går inte att beskriva för någon annan heller, för ingen kan förstå det. Därför direkt jag vill ha lite skojigt om det drar jag iväg ett sms till Sara. Då vet jag om att hon skrattar, precis lika mycket som jag gör.



Du snurrar min värld.

SNART DRAR JAG IVÄG..

Ja. På träning iallafall, det ska bli skönt. Men denna gång blir jag ensam som Hagforsing och det ska bli lite läskigt. Men man får väl hoppas på det bästa. Det kommer nog gå så bra så, bara jag som är väldigt nervös för sånt. En riktigt fegis, det får väl bli att ändra på kanske. Det måste det bli. Men hoppas iallafall på en skönt träning, har ju bara i en timme idag trotsallt..

Sara stannar kvar i lägenheten och pluggar. Duktigt gjort av henne tycker jag! Egentligen borde jag avstå träningen och plugga jag med men jag orkar verkligen inte. Och vet ni? Jag slapp provet idag, får göra det imorgon istället. För jag ska inte vara med och spela rugby så då blir det prov för mig istället. Får lägga mig och läsa igenom det sen så jag kan det sådär något. Läste ju faktiskt på lite igår, idag och senare ikväll blir det ju mer plugg. Sen får jag väl även lov att läsa på det imorgon, DUKTIGA LIIIISA!

Nej oj. Nu måste jag göra mig klar för att dra till bussen,
hörs sen. PUSS

HEMSK CYKELTUR..

Jag var ner till älvstranden förut och hämtade en lapp om övergången till Sjöstad. Träffade mina efterlängtade tjejer och det var roligt. Jag saknar er! Men iallafall, när jag cyklade hem blev jag attackerad av en fladdermus. Vet ni hur rädd jag var? Skrek rakt upp och var påväg att börja gråta ända tills jag kom hem. Jag var livrädd att den skulle komma efter mig, men som sagt det gjorde den inte och tur var väl det!


Ja nu är det dags för mig att lägga mig. Är så himla trött och jag behöver sova lite fler timmar inatt än alla andra nätter. Ska upp klockan fem och packa väskan för att klockan sex sätta mig på bussen till karlstad med Sara och Kerstin. Blir att äta frukost på MC med dom och sedan dra till skolan. För en gångskull ska jag försöka se ut som en människa när jag går till skolan också. Det händer inte alls för ofta om man säger så. Kanske dags att ge det ett försök? Ja jag tror faktiskt det.



En osminkad och blond lisa. Hon säger godnatt!
PUSS


GUD VET ATT JAG FÖRSÖKTE..







Ja han vet att jag verkligen försökte..


DET GÅR VERKLIGEN INTE BRA..

Nej, det gör de verkligen inte. Att träna på prov och kolla på idol är inte alls en bra att göra samtidigt. Ni kan ju gissa vad det är som går dåligt för mig. Jag blir så arg på mig. Måste kunna detta prov imorgon, himla idrottsprov. Skulle va så himla roligt om någon kunde hjälpa mig att förstå något av det, för jag gör de verkligen inte.

Nej nu måste jag plugga vidare.
PUSS

NYDUSCHAD OCH KLAR..

Yes gott är det också. Ska bara smörja in mig sen är jag faktiskt klar för sängen. Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom det blev rätt så sent igår. Somnade runt 02:00 - 02:30 och gick upp 05:16  och då var jag verkligen inte pigg. Nej det gjorde ont i mig att jag var tvungen att gå upp så tidigt. Men jag kom iväg iallafall.

Idag åt jag på max och det var så himla gott. Provade faktiskt en hamburgare och de va väldigt gott! Ibland måste man ju pröva något nytt också. Just nu är jag bara så sugen på godis.

PUSS

LADY GAGA - PAPARAZZI



Lady Gaga pratar svenska, coolt.


JAG SAKNAR MIN BELLABUS



Jag saknar min lilla fis. Hon är på Kreta och det är verkligen tomt utan henne, men som tur är så kommer hon hem på torsdag och då har hon varit borta i två veckor men efter det blir det fullrulle igen. Det ska bli skönt :) Ska höra med henne om hon vill ta en myskväll med mig och kolla på en massa disney och käka godis. Tror ni hon säger nej till det när hon är 4 år? :)


KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER..

In your life you meet many people. Some you never think about again.
Some you wonder what happened to them. There are some that you wonder if they ever think about you,
and then there are some that you wish you never had to think about again...but you do.


GODNATT..

Nu är klockan mycket och jag borde egentligen vara väldigt trött. Men så är inte fallet riktigt men jag måste väl sova. Har iallafall suttit uppe med mamma,pappa, Sofia och Rickard. De kom och hälsade på och skulle ta lite musik ifrån min dator men som sagt, den är ganska tom på bra musik. Men så är det.

De åker utomlands imorgon och jag är så himla avundsjuk, vem som helst får gärna bjuda mig på en resa. Det gör absolut ingenting ;)

Nej vet ni vad? Godnatt! PUSS


A- A- AMANDA

Igår var man på mys hemma hos Cassandra och Robin tillsammans med Amanda. Det var riktigt mysigt! Blev bjuden på tacos och sen kollade vi på någon film, men jag och Amanda intog sängen och vi somnade då väldigt snabbt. Efter en stund blev vi väckta av C och då gick vi hem. Blev att vi snackade ett tag sen somnade vi väldigt fort!

Vaknade av att Carita kom upp och sa att det va frulle där nere, de va gott!
Sen drog jag hem när de andra åkte till Filipstad på marknad.



Jag och Amanda.


NY DESIGN PÅ HISS OCH DISS..

Och med det lägger vi självklart in ett inlägg med hiss och diss för att visa dem.

Jag hissar stort brunt hår i höst. Inte bara för att jag blivit brun utan för att det är sjukt fint att vara mörk på hösten och vintern. Sen den jag fick väldigt stor insperation till det utav är Carolina Gynning, hur vacker är inte den människan och sen har hon brunt hår och det passar hon så sjukt mycket i. Tycker ni jag har rätt eller fel?


Carolina Gynning



När jag var i Stockholm och åkte upp för en trulltrapp stod det två personer framför mig och jag la inte märkte till det först men sen så märkte jag att de hade gummisnoddar på benen ändå upp till halva vaden ungefär. Varför har man detta? tycker folk verkligen att detta är snyggt? Det tycker iallafall verkligen inte jag, nej herregud så hemskt att ha sådär. Det är ju inte möjligt tycker man att folk kan tycka om det men, vad ska man säga? Alla tycker olika.


Onödig dag..

Ja det har det verkligen varit. Åkte till skolan för att ha en halvtimmes lektion. Jag och Madde kom iallafall fram till att vi ska ha en idrottlektion tillsammans nu. Vi ska ha hockey, sant. Vi är väldigt insatta i det nu och ska ge allt för att få bra betyg. Jag tycker det är bra gjort av oss att välja det.

För nu hoppas jag fan att vi får det.
Nej nu ska jag sätta mig och kolla på film med henne eller på några avsnitt oth. Vi får helt enkelt se vad det blir.

Ikväll ska jag på innebandy, förhoppningsvis blir Madde också med. Senare drar jag vidare till Amanda, herregud va kul det ska bli. Vi ska mysa hos Cassandra tror jag. Det blir mysigt det!

PUSS PÅ ER!

DAMM ÖVERALLT..

Jag gillar verkligen inte att städa. Men sen blir det ju mysigt iallafall när det är nystädat och fint! Men usch va tråkigt det är att plocka reda på allt. Alla kläder som ligger överallt, som egentligen ska ligga i tvätten. Jag har ju mitt rum precis bredvid tvättstugan men ändå orkar jag inte gå dit.

Nej jag får väl fortsätta med detta. Tycker synd om mig själv just nu!
PUSS


NY MÅNAD..

Eftersom jag inte varit hemma särskilt mycket så har det blivit lite dåligt med uppdatering på sista tiden. Men sånt får det ju bli ändring på!

Ja under dagarna har jag iallafall varit hos Sara i karlstad i hennes mysiga etta. Vi har haft skoj! Vi har ätit, skrattat, myst och sen har vi tränat. Vi har bestämt oss för att börja med innebandy i Sjöstad. Nu ska vi bara få pappret påskrivet så är allt klart sen.

Sen... Har jag även färgat mitt hår. Jajaja, vänner. Jag vet att det är ett evigt tjatande om mitt hår, men jag gör va jag vill med det och de med basta. Ni får helt enkelt ta och leva med det, annat kan ni inte göra. Jag vet att ni tycker om mig ändå. :*


Skriv gärna va du tycker.
PUSS


EN AVKLARAD TRÄNING..

Kom just hem ifrån träningen, eller ja typ iallafall. Måste säga att det var sjukt kul. Lära känna ett lag man en gång hatade, haha nej nu ska man väl inte vara sån kanske. Både jag och Sara tyckte det var väldigt roligt, Amanda Engh har ju varit där lite mer än vad vi har så. Men vi klarade oss galant! Måste ju faktiskt tänka på att jag inte tränat sen ett och ett halft år tillbaka så gott som. Det gick även bra med knät.

MEN.. Just nu mår varken jag eller sara speciellt bra. Tysta, trötta och våra kroppar ömmar. Vi ska snart lägga oss och kolla på en film. Får se om det blir skola imorgon eller om det blir att ringa på skjuts hem.

Har varit en bra dag idag iallafall. Det kan jag inte säga något annat om!
Nu ska jag äta upp min frukt jag har varit och köpt mig, sen somnar nog jag ganska fort!

Godnatt alla. Vi hörs imorgon! PUSS


RSS 2.0