shopping

Ja jag råkade komma hem med några kassar förut när jag hade varit i stan med Frida och Tessie. Kom hem med saker som två par skor, ett par byxor, två ringar, strumpbyxor, bh och ett jättefint linne. Tar kort på allt när jag orkar. Skorna har jag iallafall bild på ifrån skopunkten. Hur snygga som helst.


Nu ligger jag och kollar massa bra smink. Som bara kommer ramla ner på karlagatan 15a sen. Jag blir så himla glad när jag tänker på det.

Idag när jag kom hem iallafall så kom beccabus till mig och det gjorde mig väldigt glad. Vi satt och skratta och om vi säger såhär; jag är inte bra på engelska! det är ju en sak vi kommit fram till nu iallafall.

Haft en toppen dag idag iallafall.
Imorgon hoppas jag blir lika bra. Då ska jag och pappa besöka ikea för att handla in de sista sakerna så lägenheten blir helt klar, det ser jag fram emot!!
Han har även fixat min cykel så nu blir de att börja cykla till skolan, blir toppen det, få sig lite motion!!! :)

Nej nu ska jag kolla om jag har någon bra film på datorn att somna till. godnatt alla!
puss

min sommar

Ja, min sommar har varit bra. Var det den nioende juni tro? som jag slutade skolan, i dont know, anyway då stod jag iallafall där med mina tjejer och sa hejdå, ha en bra sommar. Jag slutade 2an på gymnasiet helt utan jobb och helt urfattig. Hade absolut inga planer inför sommaren heller, förutom att jag verkligen skulle ha kul och göra det bästa jag kunde utav mitt allra sista sommarlov på gymnasiet. Jag fick tillslut tag på lite sommarjobb, sälja jordgubbar med sara. Sen ringde det helt plötsligt ifrån lidl och även ville ha mig där och då menar jag att de verkligen ville ha mig där. Jag fick jobba tillsammans med Johanna. Och jag fick chansen att lära känna helt underbara personer, de mest roliga och trevliga människorna jag stött på. Juli månad jobbade jag och jobbade och sen så jobbade jag även lite mer. Jag hade nästan inte tid för annat. Att jobba och gå i skolan är jobbiga på helt olika sätt. Jag fyllde arton år, jag blev vuxen. Jag fick världens bästa födelsedagskalas fixat och detta var bara för min skull. Jag var lycklig! 
 Jag fick vara med om att se två utav mina vänner förlora någon i sin släkt och detta var hjärtskärande. Det fick mig att sakna min farmor ännu mer. Men jag skänkte av hela mitt hjärta alla mina tankar till dem som jag visste  gick igenom samma sak som jag gjort.
Jag fick lära mig att det är viktigt att ta hand om sina vänner och visa att ingen av dem kommer i andra hand. Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Och det borde fler tänka på.

Jag insåg att jag var inne på mitt 5 år med ett förhållande som gått fram och tillbaka på dess tid. Jag ville satsa och det gjorde jag, det visade sig ge bra resultat. Jag skulle aldrig kunna bli lyckligare än vad jag är nu.

Jag flyttade hemifrån igen, första augusti stod jag där, med en lägenhet som är helt underbar. Jag vet att jag kommer trivas här, den här lägenheten passar mig. Inatt sover jag första natten är. Jag är lycklig!

Något jag även fick vara med om var att vara med och delta i eldfestflamman, det var en upplevelse för sig. Men det var kul. Roligt att dela det med de personerna jag gjorde också. Tack alla och grattis sandra!

Detta är lite utav vad mitt sista sommarlov har haft att bjuda på. Jag är nu inne på mitt sista år på gymnasiet och det är spännande. Jag ska på min första studentfest på onsdag och jag ser fram emot det. Kanske den festen får en att inse att man faktiskt går sista året nu? Det är nu det gäller!

Nej nu ska jag lägga mig och sova! Godnatt alla. imorn väntas det massa mys med rebecca efter skolan. Det ser vi fram emot. Ska fixa lite grejer också :) vi hörs imorn, puss

hejhej

ooooj nu var det ett tag sen jag skrev här. har bara inte vetat vad jag skulle skriva.
kan ju börja med att nu bor jag faktiskt i karlstad. inte helt dumt :)

men nu ska jag faktiskt göra en lite finare blogg tänkte jag.. passar på nu när jag fått tillbaka datorn!
Sen ska jag ju fixa åt miljoner andra också, jag kanske borde börja ta betalt? skule ju sitta rätt nice!
hha


nej vi får väl se om det kommer in nåt nytt snart. pussss

nyfixad

Idag var det jobb som väntade, klockan 12. Slutade klockan 17 och blev upphämtad utav Matilda som skulle hjälpa mig att fixa mitt hår och det blev superbra så man får tacka så mycket för det! Tack goding. Var iallafall skönt att träffa henne, prata och skratta.

Sen var jag en sväng till fam J och sa grattis till Tony som fyller 51 idag. Grattis grattis!

Imorgon är det jobb som gäller klockan 7 till 12 och sen blir de att gå hem och göra sig klar för att spela lite minigolf imorgonkväll. Det ska bli riktigt roligt. Ta sig en cider och ha det roligt, blir något de. Ladda upp skolstarten med.

På fredag ser det ut som att det blir ikea för mig och pappa? DÅÅÅÅÅÅ FLYTTAR LIIIIISAAAA IN!!! :D

GRATTIS

GRATTIS ERIK TILL JOBBET!!!!!
glad för din skull :)



lycklig

- Jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner
- jag flyttar snart ner till karlstad igen
- jag gör snart min första tatuering och gör den för min underbara och saknade farmor <3
- Har planer redan för min andra tatuering
- På något sätt längtar jag lite till skolan då jag kommer få träffa tjejerna igen

Du ser på bilden nedan hur överlycklig jag är för allt det här!


jag vet inte längre

Man blir så besviken
och jag är trött på att komma i andra hand och jag vet att det är fler som är det.
Men det är ditt val.


Mår inte som jag förtjänar

nej men fyfan.
men tur att de tre nötterna på kanalvägen2 mår precis lika.

kräftskiva ikväll.

BERÄTTADE JAG?

Ja berättade jag att imorse när jag och simon åkte igenom lakheden korsade två vildsvin vägen framför oss? Både jag och Simon satt ända fram i rutan båda två, helt häpnade.

Fyfan, nu i eftertanke blir jag nästan lite rädd. tänk om vi kört på dem? Folk säger ju att det är nästan värre att köra på ett sånt än en älg? är det så? det kan göra en hel bil skrot liksom!


Senaste dagarna

De senaste dagarna har varit jättebra. I lördags var det mys och mat hos johanna och det var jättetrevligt. Får lov att göras om. Skönt att bara ha roligt och träffa sina vänner lite under sommaren också än att bara jobba. Har känts lite jobbigt en stund nu.

Igår iallafall vaknade jag och simon runt tre och gick upp och tog oss mat, sen kom Irene och Jan och hämtade oss och vi åkte till Anders och Malin för att kolla hur det går med deras hus/lägenhet och jag tror det blir huuur fint som helst. Malin berättade färger och vad som skulle göras och det lät så himla fint. Längtar ännu mer nu tills jag flyttar!! Tror iallafall de kommer få det superfint men det är mycket jobb och därför känns det extra bra när man får det som man vill, blir att hälsa på om ett tag igen för att se hur det tar sig :)

Åkte iallafall hem till sunnemo sen och kollade johan Falk och la vi oss.
Åkte upp till hagfors vid halv 6 imorse när simon skulle jobba och jag somnade på direkten när jag la mig i sängen, med kläder och allt! haha. Vaknade av att mamma frågade om jag skulle med till Ida för hon skulle klippa sig och det var klart att jag ville, blev en sväng dit och sen hem igen.

Senare blir det nog fotboll med Emma och Fanny, kolla på pojken när han spelar. Men troligtvis blir de inte så mycket pga skadan i foten han fick under sommaren.

Nej nu ska jag äta, morsan har gjort supergod mat! heeeej heeej


kräftkväll

Ja nu är det dags att gå ner och hoppa in i duschen och göra sig klar. Vet inte riktigt när vi ska bort men kräftorna ligger i vatten och ja, det kanske är dags att hoppa in i duschen nu. Mycket som ska göras! :)


Nej en kvällens "outfit" kommer ut om jag hinner med det, haha ;)
Sofie tyckte det lät som en utmärkt ide.

nej nu måste jag dra igång.
vi hörs senare! pusss allihop

Kortfattat

Jag ska fatta mig kortfattat. Idag jobbade jag från sex till tolv, sov till fem och sen har jag fixat med löshåret tills nu. Eller ja, jag har ätit och duschat också. nu ska jag åka till vackra sunnemo och äta pizza och mysa för att imorgon gå upp i NORMAL tid och fixa för kvällen, det blir nämligen lite mys med Linnea och Johan.

Nej nu måste jag skynda mig, simons match är ju slut nu och är jag inte klar blir de ett jävla liv :) ha!
Ha en bra kväll alla.


och förresten, jag har kläder jag vill bli av med. Därför tänkte jag lägga ut dem här och så får ni entra säga ett pris ni vill köpa det för eller så sätter jag pris. Vad tycker ni låter bäst? Är ju inte värsta dyra kläderna men sånt man vuxit ur (på kort tid) och även inte använder mer. Vad tycker ni låter bäst? :)


hejdåååå, puss!

HERE WO GO AGAIN

Tänk att man verkligen får så mycket glada och positiva kommentarer ifrån sina vänner, om hur  bra allt går för en och va stolt jag borde vara över mig själv. Om hur fin, go och glad man alltid är och att jag har en så bra personlighet. När vänner säger så växer man så många centimeter, vänner som man verkligen tror på och lyssnar på. Och så kommer du och sänker mig så långt ner att jag knappt orkar stå på mina ben just nu.

Jag önskar att jag bara kunde skjuta undan det och inte ens bry mig, men någon måste ju göra det också.


RSS 2.0