DET RYCKER I AXELN

Ja. Frida som fått mig att göra detta. Sitter och lyssnar på taggmusik och det rycker i axeln på mig. Vet inte vad det har blivit med mig, just nu vill jag sätta på mig festkläderna, sätta på mig sminket, blanda till en god drink och dansa röven av mig! 

 


laddad.


ALLT SNACK

Alla tjejer sitter på glöggkvällen och pratar om att de ska ut det låter såhär;

tjejerna: Ut på juldagen, aaah alla.?
Lisa: Nej jag ska inte ut, ska va hemma jag. tar mig ändå inte in någonstans.
tjejerna: men va blev de med dig da?
Lisa: men jag är väl duktig. ska inte ut...


Juldagen är här. Lisa ska du ut?
svar; JA!

Men vart?

GOD JUL

Ja, klockan är över tolv och det är Jul. så God Jul allihop.
Har suttit uppe hela kvällen tillsammans med mamma och pappa och kollat på bingolotto uppesittarkväll. Suttit framför brasan med ett glas glögg. Mycket mycket mysigt!

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att göra sig klar och för att befinna sig vid Annica och Peter klockan elva för smörgås och dryck. Sen vidare till Moster och Tony där andra hälften av släkten är. Senare blir det hem och äta mat här och mysa med familjen. Med alla julklappar som ska ligga under granen hela dagen, vilket jag inte gillar alls. Känner mig som ett litet barn, helt salig efter paketen, men vet vad det ligger i de flesta. Men roligt att öppna ändå.

Första Julen utan dig och snart ett helt år sen du försvann. Jag saknar dig.
Ego tibi vivo, avia.
Jag saknar dig.


Sovgott och GOD JUL!

FÅR VÄL SÄGA GRATTIS

Till familjen Eriksson som var med i bingolotto just.
jag är inte ett dugg avundsjuk. inte alls!

HA EN SKIT BRA JUL,
ni andra också. :*



BAD THINGS

Hemska saker slutar inte hända kring jul för oss.
kan de inte ta slut bara?



nu blir det mys med tjejerna.
det ska iallafall bli underbart.
puss på de.

PARTY









THE PARTY DONT START UNTIL WE WALK IN!


DRYG

Ja vissa är bara för dryga.
bio imorn istället, ha. så ikväll blir de att va ensam och chilla verkar de som, soft. Jag vill verkligen ha cola just nu.



GÅRDAGEN

Var ju en riktig klassiker, men den bjuder vi på. säger en sak iallafall och det är att här blir de inga mer fester, på ett tag. fan va jag hatar att städa upp efter alla. nej måste fortsätta, sällskapet dyker väl upp snart antar ja.



lägger upp bilder sen eller nåt.
hejdå

Frida är på ingång

Ja ni läser så rätt. så, borde väl plocka ihop efter mig, hanna och madde efter igår. Men orkar inte! Frida är van. Senare kommer Matilda hit också, det ska bli rolit. Båda två på en och samma gång. var ju så himla länge sen, senast i söndags. ångestsöndan! Denna helg skippar vi sånt. blivit allt för mycket av de på senare tid.

nej nu ska jag tända lite omkring mig och fixa lite.
förresten kokade jag och hanna hackkorv igår. ja kokade, gissa hur de gick.
men de va gott!


hörs seenare
puss

I MISS YOU

But all the miles that separate
They disappear now when I’m dreaming of your face..






All she wants is just that something to hold on to.
Thats all she needs.


TREVLIG SYN

Ja.. Det är så himla trevligt att komma in på msn och nya människor skriver och man får denna syn när de startar camen för att visa vem de är;


haha OMG!
men kolla kommentaren jag gav iallafall, den är ju bra ;)


HOUSE OF WAX

Filmen slutade just och shit va snygg han är. my love!
Nu blir de iallafall att ta bort sminket och göra sig klar för sängen. Är så sugen på en bra bok just nu. Men sånt är de nog dåligt med här i Hagfors just nu. Inget är som de ska tycker ja. Men så äre ibland..

nej nu ska jag krypa in till mitt krypin och kolla om 6an finns där, det är nämligen crubs på tvn nu. TVÅ ANSNITT PÅ RAKEN. Så jävla värt.

imorgon blir det kort dag sen fika med tjejerna i stan, hoppas jag på iallafall. Måste handla mat imorgon också. Har lovat att bjuda tessieliten på mat på fredag efter skolan eftersom hon ska jobba. Bra kompis or what? mmhm.
do it just for you :*


nej, hejdå mina vänner. sleeep tight!
Puss

SLINGOR

Jag vill göra guldiga och ljusbruna slingor. Jag vill inte bli ljus, hell no. Utan vill bara göra något nytt, eftersom jag är så hemsk mörk och eftersom det är så jäkla svårt att färga bort min utväxt när jag är så mörk så skulle de va fint med lite ljusa slingor som livar upp lite.. Får se om det är någon av mina frisörvänner som kanske vill fixa detta? Skulle vara till stor hjälp.  Skulle vilja vara fin tills på nyår :)


Denna frisyr och färg är ju bara för fin, i love it!
Vad tror ni? skulle jag passa i det?


SKOLKATALOGEN

DE LOVADE JU ATT PHOTOSHOPA BORT MIG!
FAN DA.

ÄR JAG SVÅR ELLER VADÅ?

Har tänkt på en grej, många av mina vänner nu har hittat sin kärlek. Jag hade min i fyra år, eller ja. hade och hade. shit the same. Blir iallafall så sjukt avundsjuk när jag tänker på att de faktiskt alltid har någon där som de kan gå till och som de vet alltid stannar. Jag tycker ju att det är väldigt skönt att vara singel men ibland saknar man verkligen någon.

Backar man för att man har blivit så grundligt sårad och är rädd för att bli det igen eller vad är de här egentligen? Är de att man måste börja om på nytt? träffas, inte veta, vara nyfiken, undra.. vad är de?

Va skönt är de inte att veta att man alltid har någon där, alltid någon som bryr sig och någon som väntar på en när man kommer hem. Alltid veta vart man har personen och veta att han/hon inte kollar på någon annan som han kollar på dig. Åh! jag är kär i känslan.

Bara för att jag känner såhär ska jag sätta på deppmusik och drömma mig bort.
men får väl inte glömma att det är skönt att va singel också, ibland....
puss

SJUKLING

Sitter i lägenheten och kollar på allt som ligger runt omkring mig, får ångest. Ska egentligen plocka reda på det här nu, när jag väl har tid. Vill inte att det ska se ut såhär, vet inte ens hur jag lyckas få det såhär. Jaja, får sätta igång iallafall sen blir de att göra mat och sen ska jag faktiskt åka med pappa hem till Hagfors. Vi ska fira Göran som fyller 85 år. Ska bli skönt att träffa både honom och Lisa nu.

Både plugga lite också så det ska jag försöka hinna med mitt i allt, nej vet ni vad, nu måste jag faktiskt städa upp lite och så. Eller ja, efter inlägget som kommer efter som jag bara måste skriva dit!
Kan inet vika av med det i det här inlägget! fläng jag är.


Hejdåpuss.

BARA FÖR ATT

Bara för att jag verkligen behövde en så inskaffade jag en plånbok idag. Eller ja, plånbok/handväska. IFrån monki. För jag behövde verkligen en iallafall.


Den svarta is mine!


OH MY GOD

Liksom okej, jag kanske är lite efter, några dagar. Men vem fan vann idol? Erik? Va hände? liksom okej. he was soo good. Ja vafan var inte calle då? Liksom gick ifrån att knappt kunna kolla upp ifrån golvet när han sjöng till att verkligen dominera på scen. Erik gick ju in och visste från första början att han skulle ta hem de, självsäker bög va han. Vem vill se ut att va tio år då när man är typ 23? Såg inte ens ut som att han blev glad eller förvånad när han vann, nej gud. ta med dig tjejen och gräv ner dig någonstans.

mediakåta jävlar.
Så arg var jag i fredags. Ja stängde av tvn och gick och la mig. Jag sörjde, matilda brydde sig inte.


CALLE IN MY HEART!


KOM ATT TÄNKA PÅ..

Jag och Frida sjögren har varit vänner illa lång tid nu och vi har lyckats med mycket tillsammans. Så tänkte lägga in några fina minnen. Och ni som känner oss vet ju precis hur vi reagerat i alla dessa situationer som vi satt oss i. Ni kanske inte tycker det är så kul att läsa men det gör jag och Frida. Läs och njut mina vänner!

Minne 1.
Började väl i sexårsgruppen då vi lekte "kacken" i klasrummet på Södra. Minns inte riktigt vem det var som jaga men ja.. Vi lekte väl på och så skulle jag väl in i boet som vi hade (där ingen kunde ta oss) och åkte rakt in i ett element och slog upp skallen så bloden spruta, fick åka direkt till akuten och som tur är slapp jag spy utan blev bara omplåstrad. Men hur kul är de på en skala när man skulle ha sin första skolavslutning 1 dag efter egentligen?

Minne 2.
När vi var små så lekte vi alltid med sånna där bilar som man åkte runt på, typ som treåringar gör nu? de åkte vi runt på när vi va ca 7 år. Ja vi var väl lite smått omogna men det hör inte hit! Iallafall, när vi skulle rita "vägar" som vi skulle åka runt på så stod jag med en stor vit sten och målade med, vad jag inte visste var att Frida hade ställt sig precis bakom mig för att hjälpa mig, jag tar i allt jag kan för att måla på och BOFF drar stenen rakt i ögonbrynet på sjögren! Detta slutade med ett blodbad, tårar och jävligt mycket skratt ifrån Elin. Tror hon tyckte vi var barnsliga och dumma på samma gång. går de att göra något annat än att skratta?

Minne 3.
Jag började ju sitta vid datorn före Sjögren och när jag skulle lära henne Lunarstrom första gången så satt vi på varsin dator. Hon på min och jag på Rickards (min bror). När jag kollar i hans säng så ligger en sån där låtsas pistol där, softairgun. Jag prövade väl skjuta några gånger för att se så de inte var någon kula i, och de var de ju inte (?) rolig som jag är så tänkte jag att jag skulle skrämma frida.. Det gick inte så bra.... Jag skrämde istället livet ur oss båda och sköt frida mitt i pannan. Frida bara kollade på mig en lång stund och frågade tillslut; vad gör du? och svaret hon fick: oj, det där skulle inte hända... Jag lever med skammen än idag!

Minne 4.
Jag och sjögren var ute och cyklade en sån där fin sommardag mitt i sommarens härliga dagar. Och för er som inte vet så vid hydro så är det en cykelväg där vi alltid cyklade. Jag åkte väl ner först för den backen som är i början och då började frida prata med mig och jag vända mig väl såklart om? Vem skulle inte ha gjort det? och jag körde rakt ner i ett dike, och inte förrän jag stannade kollade jag framåt. Jag kan ju inte riktigt beskriva känslan som Frida hade då men jag kan ju säga att hon skrattade ju en del och än idag får hon flashbacks och berättar om denna stund i livet.

Minne 5.
Jag, Frida och Julia skulle ha myskväll hemma hos Frida och vi åt massa godis, ringde massa busiga samtal som ett till totte gadevall där vi säljde kakelplattor och idioten gick på de och blev direkt livrädd. ja ni ser, sånt roade vi oss med, men vi lyckades iallafall ha jävligt roligt på de.. Och pricken över i;t på denna kväll hade jag mina nya fina pjamasbraller på mig, hur fina som helst, siden! Iallafall när vi skulle lägga oss så var Julia väldigt trött och ville sova och som vanligt var inte jag och Frida speciellt trötta. Vi låg och gapflabbade i flera timmar och tillslut skulle jag gå på toa och när jag kom tillbaka hoppade jag på frida och hela mina byxor sprack ända ifrån baken och fram. Inte ens Julia som var sur och trött då kunde hålla sig förskratt. och alla vet väl va jobbigt det är när folk ligger och skrattar när man är trött? DE VÄRSTA SOM FINNS!

Minne 6.
När pelle svanslös började visas så kollade jag och frida jämt på det, och då menar jag jämt. Det slutade väl med iallafall att vi började kalla oss själv bill och bull eftersom vi tyckte vi hade precis lika humor och samma smarthet som dessa män. aaa, i den filmen så sitter de och diggar med sina huvuden iallafall och såklart skulle väl jag och frida också göra så, filmen på och precis framför en spegel satt vi. Det slutade med att vi slog våra kloka huvuden ihop precis som på filmen, precis i samma ögonblick som då också. Detta kanske inte låter så jätteroligt direkt. Men tänk er då, två tjejer på 12 år som sitter och tycker de är hur coola som helst.. Härmar en barnfilm och slår ihop sina huvuden i en smäll.

Som ni kanske märker så är de alltid jag som är offret i vad vi än gör? på något sätt är de alltid jag.. Frida råkar alltid bara vara med när jag lyckas med något liksom.
Vi har gjort så mycket mer, som att köra över frida med snowboard, åka in i en stolpe med cykel och även i ett staket.
Ida frågade om vi hade något på film/bild men tyvärr, det har vi inte. Men tro mig när vi ska till sälen ska kameran vara med överallt. i promise ;)

I LOVE YOU SJÖSSE!

PLUGGAR

Ja tro det eller ej. Men jag pluggar faktiskt. Inte likt mig men jag måste. Har redovisning imorgon om Hera, gudinnan och jag måste kunna det. Sen ska jag försöka få lite matte gjord. Vilket förmodligen kommer gå lite sämre men, det är ju bra att jag försöker iallafall.

Tränade förut också, var himla ärligt. Länge sen jag faktiskt tränade en måndag så det var härligt. Orkade även med lite fys, men inte allt för mycket pga mitt knä. Borde såga av det!

Nej nu måste jag tyvärr plugga vidare.
hörs senare. PUSS L

ORGANISATION OCH LEDARSKAP

Just precis. Har nämligen det nu. Ska börja med en individuell grej, får se om det blir roligt..

senare blir de att åka hem och sätta på sig träningskläderna och dra iväg på träning, blir skoj de! Sen bara hem och plugga.. Det blir väl mindre skoj men måste man så måste man, har nämligen redovisning imorgon på svenskan. Ska prata om Hera, guden ni vet? ja precis, hon ja.

nej nu måste jag gå. genomgång!
vi hörs senare hörrni. puss


MAT

Värsta goda.
pasta carbonara och Loka till de.
sweet.

HELGEN

Ja helgen har varit helt okej. Fredagen började med att Matilda och jag förebredde oss på mys med kan säga att det verkligen inte slutade så. Nää, inte riktigt om man säger så. Hade det iallafall ganska trevligt så kan ju inte klaga.

lördagen blev det fika och hemfärd till hagfors där jag kollade innebandy och träffade tjejerna. mysigare kunde det nog inte bli. Hade iallafall en otroligt rolig kväll.

söndagen vill jag inte prata om. finns inte så mycket att säga... än!
Nu ska jag kolla vidare på oth.. i love it!

PUSS

i just cant look away.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is..






Den vackraste stunden i livet var den när du kom,
och allt var förbjudet.


HOCKEYPROFFS

Ja jag kan inte säga så mycket annat än det. Jag var helt enkelt väldigt bra! Förmodligen bäst av alla. ah. Frida tyckte iallafall att jag ägde. Speciellt när jag satte mig ner på isen (självmant såklart).

Ja erik filma så, kolla min facebook snart så får ni väl se va toppen bra jag är.
nu måste jag fortsätta städa, maatilda kommer snart. måste väl se lite bra ut.


pyss

PUSSY

jävla mesar!
ha

TRÄNINGEN KLAR

Skönt nu blir de säng.
BK, tagga för skridskor imorn.
För imorn äre Lisa och Madde som styr!


vi hörs imorn när vi tagit oss igenom detta.
PUSS

TRÄNING

Ja nu blir det träning..


och just fick jag ett sms som gjorde mig riktigt, riktigt glad.

EN VÄN MAN DELAR ALLA STUNDER MED

Läste på min väns blogg att hon fått tagit bort sin hund som varit med dom i tio år. Alltid varit där när man varit ledsen och alltid varit där när man varit glad. En hund blir som en familjemedlem. Men alltid tar det roliga slut och man måste ta farväl av sin vän. Jag blir alltid blödig när det gäller djur, stora som små. Jag och Linnea har varit vänner så länge och hur många gånger har man inte mötts av bonzos skall och hans goa snosiga pussar? Man tycker det är jobbigt som vän, men då kan man ju bara tänka sig hur det är som familj.

Men Linnea och Eklunds, tänk på att bonzo har det bra nu. Han är i himlen.
farmor ser efter honom, precis som med Bonnie och Selma.

och förresten Linnea, Jag saknar dig...
väldigt väldigt mycket.. ♥

IBLAND INSER MAN

Att vännerna man håller riktigt nära är de man även håller på avstånd.
det är nog faktiskt sant de. vad tror ni?

MATCHDAGS

Ja först ska jag bort till Julia som jag tror är hemma, annars får jag problem. Men sen blire match, derby till och med. Får hoppas det går bra för dom.


nej hejdå så länge, puss!


HAGFORS LUCIA

Måste ju bara lägga in att världens bästa kusin blev idag Hagfors Lucia! Hur stolt blir man inte på en skala? Vackrare människa får man leta efter.


Jag älskar dej och är otroligt stolt.
Puss lisa


PAPPA

Ja jag blev ju hemma idag, igen. Känner ingen motivation till skolan eller någonting just nu. Så, mådde dåligt igår fick bli att sova ut ordentligt. Nu är snart pappa är för att ta mig på mat. Det ska bli riktigt gott!


Får se om det blir hemfärd idag också. Måste hämta skridskor och se Sofias tattoo. Jag vill också.
Sen äre innebandy och hockey också? vad väljer man?

Nej nu måste jag skynda mig, fadervår är här snart och bäst att stå därute när han kommer!
love him, love mom.

pusshej hörs senare.


NÅGOT GICK SNETT

Ja verkligen. Jag säger inte i vad men något gick iallafall väldigt fel.


Idag måste jag plugga. klockan är halv elva och jag måste plugga. ja
det går som de går.
nu måste jag försöka.

skit!


RSS 2.0