TRÖTT TRÖTT TRÖTT

aaaa, det är jag nu. Varit hos Julia och Emma med Denise och Sofia och fixat håret på dessa två damer. Båda två blev väääldigt fina i håret. Vill också vara så fin i håret, men det verkar tyvärr inte hända de.



taggad. imorn äre vi som är coola.


VALBORG

Hur mycke gör de att man visar tuttarna imorgon? Det är ju ändå bara valborg en gång om året. Jävla Elise-klänning. DU ÄR SÅ VÄRD DET JÖÖ!


Nej fan, ska vara hos denise snart, hejdå!
puss

SVÅRT VAL

Jag vet inte vilken klänning jag ska ha imorgon, nu har jag inte provat båda så jag vet att båda två passar men ändå. Svårt val.  Har en svart klänning med nitar som är ifrån Gina Tricot och en rosa Elise Ryan klänning som ÄR SÅ FUCKING NICE!



Detta är iallafall Elise Ryan klänning som är ett alternativ och den ska prövas nu. Senare blir det att klä om och sätta på sig myskläderna för att åka iväg till Denise och planera för imorgon. SOM FÖR DEN DELEN SKA BLI EN AWSOME KVÄLL. Någon som håller med mig kanske? I HOPE SOOO.

Nej hejdå så länge folk! hörs senare. PUSS

 


HUR MYCKET ÄR DE INTE JAG?

Jag spillde just halva nagelacksburken över mig. full fingrarna.
jag orkar inte ens bry mig, dra åt helvete röda färg.

BARA FÖR DIN SKULL

fan fan fan fan fan.. Det gör så ont i mig, så fruktansvärt jävla ont att inte ha dig här. Så länge sen nu jag hörde din röst och fick krama om dig. Jag väntar fortfarande varje dag på att du ska komma inför dörren och le som du alltid gjorde.Så länge sen jag fick se dig skaka bort ditt hår när ett vinglas har blivit fler eller hur du alltid berättade saker som jag gjorde när jag var mindre för mig. Hur du alltid sov på ett speciellt sätt hela natten. Hur du alltid fick din tid att passa oss.

Jag trodde att vid den här tiden skulle jag ha kunnat acceptera att du är borta. Men det går inte. Det gör ont vid varje hjärtslag. Jag försöker se upp till himlen nu, men jag kan inte se dig något mer..  ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv.

Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och jag älskar dig,
älskade farmor ♥


bara för dig!
"Gud har dig i sina armar,
jag har dig i mitt hjärta."


YOU'LL ALWAYS BE IN MY HEART

Dios te tiene en sus brazos
Te llevo en mi corazón.

tyvärr inga bilder

Jag lovade ju att ladda upp bilder idag men så blev de inte nej. Jag är nämligen kvar i Karlstad ikväll. Pappa kom på imorse när  vi var i karlstad att han glömt sin jobbdator hemma så han skjutsade mig till skolan och sen åkte han hem tillbaka. Så blev maddemys idag.

Men först blev det en sväng på stan och en klänning och ett linne. Nöjd med mina inköp, kommer kort imorn eller något.  Sen åkte jag iväg till Ida och hälsade på och hängde med henne ett tag tills hon skulle dra på träning då blev det att åka till madde och nu sitter vi här. Jag ska egentligen plugga men, jag orkar inte.. Fast hon ska hjälpa mig med svenskan nu eftersom jag nationella i det imorn. Vad ska man prata om liksom?!? I dont know.. farmor kanske?


Nej nu måste jag gå. måste pröva plugga
puss

uppdatering om helgen

får ni imorgon, till och med i bilder. har bild på de mesta jag gjort :) tror jag. men kul med lite bilder iaf.
nu ska jag mysa ner mig i sängen.

hörs imorn.puss

HAN SKA BARA VETA


Han ska bara veta :*

Känner mig sådär

Känner mig fortfarande inte helt okej. Har ont i huvudet och börjar nu få ont emellan ögonen. Inte bra! Men dagen i sig har varit helt okej. Hade Engelska på morgonen och vi hade Nationella prov, det var svårt. Och det gör de inte bättre när man har en lärare som är assnygg och har blicken "sugen?" haha nej men som har blicken "Vad i helvetet snackar du om?" OMEDVETET, HELT TOTALT OMEDVETET. Måste det ju vara. Vi visste väl vad vi pratade om, eller? Madde?

Kom iallafall hem och nu har jag städad rummet lite och sen tog jag mig ett bad förut med ISKALLT vatten, inte för att jag var tvungen men för att de inte kom något varmvatten. Blev inget långt bad. blev ledsen, var så sugen på att bada ju.

Jaja, idag skulle jag verkligen behöva plugga. Idrotten skulle ha varit inne igår, den är fortfarande inte gjord. Den går fort att göra. Motivationen finns dock inte!?

jaja. roligare inlägg kommer säkert sen, när jag fått i mig lite halstabletter och more Vitamin Well.
pk


Jag och min bro

Ifall ni inte har sett på min facebook hur mitt horoskop idag löd tänker jag uppdatera er;

"Du har börjat bli andfådd när du anstränger dig, kanske dags att röra sig lite mer regelbundet. Varför inte börja med en promenad."

hur kan afrodite.nu påstå detta? Jag som är så snärt? eller ja jo de kanske har en poäng i det men nu ska det att ändras. Yes. Började redan förut faktiskt, eller det skulle göra det. Jag och Sofie skulle bege oss ut på en promenad tillsammans men när hon kommer och hämtar mig så snöar det. SNÖAR! Så vi åkte runt och gled lite stället vilket satt lika fint de, massa prat och roligheter. Vi är pinsamma, mycket pinsamma! Det brukar sluta så när vi två gör något men det är roligt, kul att vara pinsam med min bro.



nej gud, nu måste jag sova.
puss..

KÖRKORT

Mina vänner blir bara äldre och äldre just nu och får sitt körkort.
jag står stilla..


GRATTIS MIN BRO !!!!


DU FINNS FÖRALLTID I MITT HJÄRTA

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid, Gud har dig i sina armar.........

Jag har dig i mitt hjärta. ♥
åh gud va jag saknar dig farmor.

ååååååh sämst dag

Idag blev det att stanna hemma och ta det lugnt, är ju som sagt fortfarande sjuk. Jävla skit! Orkar inte vara det just nu känner jag och har absolut inte tid.

Dagen har varit en sån där as sämst dag. hatar sånna här dagar, då man bara sitter och deppar och funderar på vad man alltid gör för fel och varför man aldrig duger. Varför man inte är bra nog? fin nog? smart nog?
Vad man egentligen ska göra FÖR att duga och FÖR att räcka till? Varför man inte kan bara få vara sig själv och man vet att de inte duger eftersom det visats så många gånger...

fan.

Trött på att försöka duga

Man blir bara arg, ledsen och besviken ändå......



En sak ska du ju veta

Jag flörtar, jag glider. Skapar intriger.
Så fuck alla katter, jag är en tiger.



38,6

Mår inte som jag förtjänar, nej inte alls.. Har haft feber hela dagen och mår som ett durkslag, inge bra alls. Värdelös dag i skolan då jag inte orkat gjort ett dugg för jag bara suttit och skakat..


nej nu ska jag kolla klart på avatar och sen lägga mig..
puss


DUKTIG TJEJ

Eftersom jag var ute och sprang igår och tog en promenad med eric belönar jag mig idag med en pizza! Starkt jobbat Lisa.


och förresten, jag övningskörde ifrån molkom förut, pappa var stolt som tuppen :)
YEEEAAH! kanske får körkort ändå, vem vet...?
nej fan nu står morsan och skriker att jag ska komma, hörs sen..

DU VAR INTE DÄR FÖR MIN SKULL





Fast du hade bett mig hoppa,
fast du hade viskat - kom!


THIS IS ENGLAND

Kollade film igår eller vi försökte. såhär lät de i början;

L- är det en svensk film? nej oj den heter visst This is england.
haha!


nej nu har vi engelska, måste dra.
pyuss

SKOLAN

 

Har just börjat sista lektionen för idag, Svenska i tre timmar väntar.. Många som ska ha nationella nu men jag slipper tills nästa vecka iallafall. Skönt för mig!

Efter skolan blir de att sätta sig på bussen tillsammans med madde hem till henne, blir en promenad och massa mys. Det gillar vi :) Nattar där tills imorgon!



Madddeboo.


DRETINTERNET

Ja mitt internet krångla igår så kom inte in något på datorn så kunde inte skriva vad jag gjort. Men kan berätta nu iallafall, JAG ÖVNINGSKÖRDE. Jag är ju så himla duktig! haha, har väl lite svårt för växlingen men annars gick det superbra. Tror pappa var stolt över mig! :)


När vi kom hem igår satt mamma på helspänn, det hade kommit in en mus i vårt hus som skrämde livet ur mamma. Blev att springa över till grannen och låna en musfälla. Undrar om den fick tag på musen?


nej nu äre dags att sätta igång med MF5!
vi hörs, ha en bra dag! puss

psykologi

Sitter nu i skolan och har psykologi, ska skriva om behaviorismen. Kan väl inte riktigt säga att jag tycker det är så roligt men det får gå. Börjat bli lite less på psykolgi, likså med matten som vi hade i morse. tråkigt!

ikväll blir det iallafall en springtur om inte Ida kommer hem hel ifrån sjukhuset, då får det bli en promenad och massa snack. Annars en behövlig springtur, behöver rensa tankarna vilket också är behövligt.

nej nu måste jag jobba lite. förresten så har jag och madde bytt telefooner, vi är så coola hon och jag.
hanna är avundsjuk  :*
puss

GO DAG

Morgonen började bra och den har liksom fortsatt så hela dagen. Firade godingen min idag eftersom hon blir stora tjejen, hela 5 år. Senare när vi kom hem bestämde jag mig för att ta mig en promenad och drog med mig Ida ut på en lång en, de va varmt och härligt, väldigt behövligt också. Massa bra snack, så bra när man sitter i samma sits med någon annan, då kan man byta åsikter lättare. Vi blev iallafall törstiga och slog iväg en pling till freddan som bjöd upp oss på ett glasvatten, blev kvar där en stund och snackade. Freddan och Eric grillade och jag och Ida satt och åt upp deras sallad, eller rättaresagt så var det jag som gjorde det. Ida satt mest och skrattade åt allt vi pratade om, sälen, snefyllor och allt vad vi hade att säga.

Blev inte kvar så länge och nu ligger man här. Skönt!
Upp tidigt imorgon för att åka till karlstad för att börja skolan igen efter ett behövligt lov. Skulle gärna ha lite längre dock men ibland äre så. Man tager vad man fåeer, haha eller nåt i den stilen..

nej nu ska jag softa vidare med musiken och tänka lite
puss


sluta leta

Ni kan nu sluta leta efter min plånbok, den är hittad :)

plånbok

Min plånbok är borta? haru sett den? men ring mig!

Kvällens






Som ni ser är jag helsvart, tyvärr blev inte bilderna så bra men visar ju lite iallafall.
Silvriga armband, röda naglar, nya tröjan med paljetter på axlarna och så ska det även komma på lite rött läppstift som kommer piffa till de svarta. Men nu så ska jag försöka få liv i Denise som sover så vi kommer iväg någon gång :) Ha en superbra kväll allihop. puss


UTGÅNG PÅ INGÅNG

Ja så sant så. Blir att ikväll sätta på sig klackarna och dra iväg till Malin på 18årsfirande. Blir roligt det! Träffa alla tjejerna som man inte sett på ett tag. Känns som jag hunnit träffa många detta lov som det var ett tag sen man såg sist och det är jag glad över. Man får en så go känsla inom sig när man lyckas med nåt sånt. Glad glad glad!! :)

Glömde säga igår vad jag köpte i karlstad också;
- Svart tröja med puffarmar med paljetter på.
- tröj/jacka brun-beige med guldnitar på, kort.
- skor från skopunkten
- örhängen
- rött läppstift
- hårband

Det jag skulle ja kommit hem med var ett par glasögon och en ring.
duktigt!

Jaja, ska iallafall hoppa in i duschen nu och försöka komma igång med att se vad man ska ha på sig ikväll. Men tror jag vet vad, får väl se om det passar bara :)
vi kanske hörs innan, se om jag kanske till och med lägger upp en bild på hur jag ser ut.
det spörs väl. pussis

myskväll

aaa som sagt, dagen har varit helt toppen.. Började med en heldag med Linnea i karlstad, BEHÖVLIGT! Och ja, jag skulle ju bara med och "kolla" som sagt, tror Linne tyckte jag var litte rolig när vi insåg att vi handlat ungefär lika mycket. Tror vi pressade lite varann där. MEN DET ÄR JU SÅ JÄVLA RÄTT! Min tjej de, hon vet när jag behöver de som mest. Hade iallafall världens bästa dag idag med bäste linnea helt enkelt.


Kvällen bjöds det på mys med Sandra, Julia och Sofia. BEHÖVLIGT det med kan jag lugnt säga. Massa skratt, mys och behövligt prat. Hade sjukt kul helt enkelt.

Haft en helt sjukt bra dag helt enkelt, gött gött gött!
mer sånt!

Tack för idag alla. PUSS lisen


En dag i karlstad

ja där kan de hända mycket. Och jag blev inget stöd till Linnea, jag fick precis lika många kassar själv. Men de var värt de :) Haft en toppen dag iallafall med världens bästa linnea.


Neej nu ska jag göra mig klar för att dra iväg till mina vänner som jag ska mysa till det med. Film, godis och massa massa mys.
Vi hörs senare, puss..

s- s- skönt

Ligger nerbäddad i sängen just nu med cola, choklad och go musik. Behövligt och skönt. Idag har det inte hänt sådär överdrivet med grejer kanske men var iallafall med Julia och Ida när de kollade balfrisyrer. Tror de blir jättefina. Längtar så mycket tills det är min tur, inte länge kvar nu!!

Senare var jag med Linnea, Johan och Ante på modeshow, Johan var med och gick och visade upp kläder. Han skötte sig bra. Sen hade de priser som de skulle dela ut. Jag fick för "bästa idiotiska insats".. Nej men typ lottdragning och jag vann faktiskt, två gratis filmer på filmbolaget och en värdecheck. Linnea fick en parfym........

Jaja, imorgon åker iallafall jag och Linnea till Karlstad. Hon ska shoppa och jag ska med som stöd. Mycket snällt och trevligt av mig! Behöver en knasdag med den bruttan.


puss och kram


RSS 2.0